Brza i besplatna dostava odmah!

  • Slika /1_pics/pictures-149438_Jednostavan-Slatka-Transparentno-Steznik-S-Prorezom.jpeg
  • Slika /2_pics/pictures-149438_Jednostavan-Slatka-Transparentno-Steznik-S-Prorezom.jpeg
  • Slika /3_pics/pictures-149438_Jednostavan-Slatka-Transparentno-Steznik-S-Prorezom.jpeg
  • Slika /4_pics/pictures-149438_Jednostavan-Slatka-Transparentno-Steznik-S-Prorezom.jpeg
  • Slika /5_pics/pictures-149438_Jednostavan-Slatka-Transparentno-Steznik-S-Prorezom.jpeg
  • Slika /6_pics/pictures-149438_Jednostavan-Slatka-Transparentno-Steznik-S-Prorezom.jpeg

Jednostavan Slatka Transparentno Steznik S Prorezom 3/4 Rukavi Na Munje Тюлевое Vjenčanica, Vjenčanica Vestido De Noiva Na Red

635.00 kn 920.27 kn

Dodaj u želje
  • Broj artikla: t149438
  • Kategorije: Vjenčanja i aktivnosti
  • Dostupnost: Na lageru
  • Tag: vjenčanica roce, vjenčanica je kolumbo, visoki vjenčanica, vjenčanice pois, dimenzije haljine od tila, nesigurnim hlače, сшитое na red djeveruša haljina, čipkan vjenčanica, haljine iro, povećan haljina

Dobrodošli na moju vjenčanicu

1. OEM je dostupan, oznake kupaca uzimaju

2. Povjerenik uplatu putem escrow online

3.No Minimalna količina za narudžbu

4. kada se nalog, ako imate običaj veličinu, molimo vas da jasno odredite vašu veličinu. ako imate standardne veličine, provjerite našu tablicu veličina smo izabrati haljinu veličine u skladu s naše tablice veličina.

Pitanja i odgovori:

1. potreban mi je druge boje i individualni veličina, ali ja ne mogu da ga izaberu, kada stavite ovaj nalog, šta da radim?

Naša veličina i boja su besplatne.Možete izdati ovaj rezervaciju na svoj vlastiti zahtjev.Mi пошьем haljina u skladu s novom porukom.

2. Mogu li napraviti neke promjene u izvorni dizajn ili vaša tvornica može stvoriti svoj vlastiti dizajn?

Potpuno je u redu!Molimo kontaktirajte nas prije narudžbe.

3. Mogu li odabrati drugu boju i individualni veličina?

Naravno, molimo vas, pogledajte detalje ispod.

4. Hitno ili hitne narudžbe

Također primamo hitno nalog.Molimo kontaktirajte nas prije narudžbe za potvrdu datuma i odgovarajući dodatak, hvala.

5.Carinske pristojbe

U većini slučajeva, u nekim slučajevima zaposlenik carinarnica može biti strogi. mi nismo odgovorni za bilo kakve carinske pristojbe, molimo vas, pogledajte carinskom politikom kod kuće

Napomene

1. Kao pošten prodavač jamčimo da haljina će biti na 90%-95% isti kao i na originalnoj slici.Ako želite 100% točno iste, molim te oprosti.Mi ne možemo garantirati, pa vas molimo, ne stavljajte red, ako ste još uvijek inzistiraju na 100% sličnosti.Hvala na razumijevanju.

2. Vjenčanica ne uključuje nikakve dodatne opreme, kao što su veo, rukavice, donja suknja unutar i tako dalje.Obrtnička se održavaju samo za haljinu!Ako vam je potrebna dodatna oprema, molimo vas, kontaktirajte nas!

3. Nudimo vam da odaberete шнуровку, koji je bolje prilagođen za podešavanje veličine, kako bi se bolje pristajati vašem tijelu.

4. Haljina može biti izrađen po mjeri veličini, boji, dizajnu.Preporučujemo vam pronaći profesionalni sastav, koji će se podići za vas mjerenja, pažljivo slijedeći upute na individualnim mjerilima, prije nego što kupiti haljinu online.

5.No gotovo svaka haljina.Sve haljine treba staviti red!Cijeli proces izrade po mjeri (od datuma primitka vaše uplate i mjerenja) traje 8-15 radnih dana (osim hitnih naloga).

6. Prije same narudžbe, molimo pažljivo pročitajte sve naše oglase, ukoliko imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Budući da je računalni zasloni imaju хроматическую аберрацию, posebno između CRT ekrana LCD ekrana, razlika u boji nemoguće izbjeći, tako da mi ne možemo garantirati da boja naših proizvoda će biti isti kao na slikama koje si vidio, molim vas, shvatite to.Ako ste vrlo, vrlo strogi u odabiru boja, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što je izvršiti narudžbu.Hvala.

Idealno sjedi haljina počinje od idealne veličine.Prije naručivanja haljine, umreženi skrojen od Tank.com.hr stoga preporučujemo pronaći profesionalni lokalni sastav koji će vam pomoći da točno izmjerite veličinu.Ovdje ćemo vam pokazati koje mjerenja su potrebni i kako ih pravilno održavati.Upozorenje: mjerite kod kuće teže nego što mislite!Za najbolje rezultate uvijek uklonite mjerenja sa stručnog lokalnog sastav.

Na je dostupno puno načina plaćanja, kao što su kreditne kartice, bankovni transferi u realnom vremenu, u offline-uplate (bankovni transferi i Western Union).Možete odabrati najpovoljniji način za vas.Da bi zaštitili svoje interese, vaša uplata će privremeno ostati Tank.com.hr i ne prenijet će nam do tada, dok ne dobijete narudžbu, a ne biti zadovoljni njime.

1. Cijena dostave: Pritisnite; kartica "Dostava i plaćanje", na stranici s detaljima o proizvodu i možete vidjeti detalje isporuke.Možete izračunati utovar trošak, tako da upišete potrebne podatke.

2. Vrijeme na putu: Vrijeme putovanja varira u zavisnosti od različitih načina isporuke.

3. Vrijeme obrade proizvoda: Vrijeme obrade za određenu rezervaciju ovisi o vrsti proizvoda i stanje zaliha.U osnovi, vrijeme obrade može biti u rasponu od 3 do 15 radnih dana.

1. Imate 5 dana da se odlučite, odgovaraju li vam se roba nakon njihovog primitka.

2. Možete vratiti ili zamijeniti bilo koji неношеные, neoprane, неизмененные, neoštećene robe u originalnoj ambalaži, uključujući i broj rezervacije.

3. Trošak povratne dostave plaća kupac.

4.In bi riješiti vaš problem što je prije moguće, molimo vas prvo nas kontaktirajte i javite nam se sezona vašeg povratka.

5. Nakon što smo primili informacije o vašem return upućivanju i broj za praćenje, mi ćemo povrat novca na vaš račun u roku od 3-10 radnih dana.

6. Mi vrlo žao nam o tome, ako ste dobili proizvod koji zapravo ne odgovara onome što bi, ili ne, kao što je prikazano na slikama ili opisu na web-stranicama.

Linija struka - Prirodni faktori
Dužina rukava (cm) - Tri četvrtine
Tkanina za vjenčanica - Tila
Za trudnice - DA
Tip elementa - Vjenčanica
Ugrađen grudnjak - DA
Modni Element - jednostavan
Stil - moderan
Podrijetlo - Kontinentalna Kina
Ukras - Ruga
Stil Rukava - Normalan
Otvor za gorivo - Slatka
Vlak - Подметально-щеточный vlak
Naziv - тароандеддо
Broj modela - ВД538
Mjesto podrijetla - Kina
Dizajn stražnjeg dijela - zatvarač
Silueta - A-LINIJA
CN - Jiangsu
Stvarne slike - No
Dužina haljine - Dužina do poda
Lockdown Metamorphic

Apsolutno prekrasna haljina. Fantastične detalje, čudesno obavljene. Izuzetan!! .

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Kupci također traže:

Vestidos De Novia Jednostavnu vjenčanicu U boho stilu S Okruglog Izreza i Dugim Zelenim Rukavima, S Vlakom i Otvorenim Leđima, Djeveruša Haljina Robe De Mariée Na Red Slične!

Vestidos De Novia Jednostavnu vjenčanicu U boho stilu S Okruglog Izreza i Dugim Zelenim Rukavima, S Vlakom i Otvorenim Leđima, Djeveruša Haljina Robe De Mariée Na Red

701.54 kn 1 079.29 kn
Prikazivanje modela Za haljine, umreženi na red, molimo vas da ispunite sljedeći format i recite nam kada naručujete.Ili kontaktirajte nas, mi smo uvijek na usluzi. 1. Poprsje: ___ cm / inch 2. Talia: ___ cm /inch 3.
Lceland Poppy Трапециевидное Čipkan vjenčanicu Sa Dugim Rukavima i Biserima, Расшитое Perle, Dužine Do poda, Vestido de Novia, Dvoru Vjenčanice S Vlakom Slične!

Lceland Poppy Трапециевидное Čipkan vjenčanicu Sa Dugim Rukavima i Biserima, Расшитое Perle, Dužine Do poda, Vestido de Novia, Dvoru Vjenčanice S Vlakom

3 018.08 kn 4 024.05 kn
1. Moj prijatelj, naše vjenčanje haljina je ručni rad, a ne masovne proizvodnje, koristi tkanina je super, pa vas molimo, nemojte uspoređivati naše proizvode s drugim niskim svadba платьями na poziciji, hvala! 2. Cijena je samo
Sjajan Sirena Vjenčanica sa Čipkom Aplikacija, s otvorenim Ramenima, Seksi Vjenčanica Munje u Country stilu, Boho, Djeveruša Haljina 2020 Slične!

Sjajan Sirena Vjenčanica sa Čipkom Aplikacija, s otvorenim Ramenima, Seksi Vjenčanica Munje u Country stilu, Boho, Djeveruša Haljina 2020

1 397.45 kn 2 794.91 kn
Dobrodošli u naš dućan Poštovani Kupci: Dobrodošli na našu tvornicu!Mi smo profesionalni tvornice na najvećem kineskom tržištu vjenčanica i večernjih haljina.Specijalizirani smo za krojenje vjenčanica, haljina djeverušama, maturalne
White Satin Vjenčanice S Рюшами I Jedan Rukav, Izvezena Šljokice, Pojas S Prorezom sa Strane, Moderna Vjenčanica Slim Fit Na Zakopčane Straga, Robe de Mariee Slične!

White Satin Vjenčanice S Рюшами I Jedan Rukav, Izvezena Šljokice, Pojas S Prorezom sa Strane, Moderna Vjenčanica Slim Fit Na Zakopčane Straga, Robe de Mariee

658.30 kn 1 175.48 kn
Dobrodošli u službenih Sumnus Hvala što ste zainteresirani za naše платьями. Naše usluge 1. Haljine ne uključuju nikakve dodatne opreme, kao što su veo, rukavice, donja suknja unutar i tako dalje.Obrtnička se
Boho Šljokice Slatka vjenčanicu Vestido De Noiva Na Trake Bez Rukava Vjenčanica, vjenčanica Pojedinačni Nalog Slične!

Boho Šljokice Slatka vjenčanicu Vestido De Noiva Na Trake Bez Rukava Vjenčanica, vjenčanica Pojedinačni Nalog

737.39 kn 1 189.36 kn
Pravila povrata Povrat novca za zamjenu ili povrat Vaše zadovoljstvo je za nas od najveće važnosti.Po dolasku vaše upućivanje preporučujemo da provjerite i uvjerite se da je haljina je šivana u skladu sa specifikacijama vašeg
Hi-Lo Bijela Vjenčanica Dužine Do poda Za Mladenku S V-izrez I Dugim Rukavima Po Mjeri Za Građanski Angažman vjenčanicu Robe De Mariage Slične!

Hi-Lo Bijela Vjenčanica Dužine Do poda Za Mladenku S V-izrez I Dugim Rukavima Po Mjeri Za Građanski Angažman vjenčanicu Robe De Mariage

665.14 kn 1 072.81 kn
Pitanje-Odgovor 1. Pitanje: veličine određene u tablici veličina ne odgovara? A: možete nam reći svoje veličine, možemo šivati ovu suknju u skladu sa svojim veličini. 2. Pitanje: Mene ne odgovaraju neke detalje ove
Vjenčanice Trapeznog Oblika u boho stilu Za Žene, Seksi V-oblika dekoltea s otvorenim Ramenima, Kopča Straga, Čipka Aplicirano, Vjenčanica, Шифоновое haljina sa Skeniranjem, vestidos Slične!

Vjenčanice Trapeznog Oblika u boho stilu Za Žene, Seksi V-oblika dekoltea s otvorenim Ramenima, Kopča Straga, Čipka Aplicirano, Vjenčanica, Шифоновое haljina sa Skeniranjem, vestidos

1 022.46 kn 1 704.14 kn
Prikazivanje modela Veličina naručiti Molimo, odaberite bilo koju veličinu i ostavite poruku o svojim sljedećim dimenzijama : Preporučujemo da prije kupnje bilo koje haljine profesionalac skinuo sa vama mjerenja u svom donjem rublju
Traugel Loptu Haljina Princeza Haljina Wedding 2022 S Okruglog Izreza I Dugi Rukav Vestido De Novia Расшитое Perli I Kristala Fascinantno Sjajna Haljina De Mariee Slične!

Traugel Loptu Haljina Princeza Haljina Wedding 2022 S Okruglog Izreza I Dugi Rukav Vestido De Novia Расшитое Perli I Kristala Fascinantno Sjajna Haljina De Mariee

3 578.70 kn 5 040.45 kn
1. Cijena je samo za haljinu, bez obzira na bilo kakve dodatne opreme, kao što su rukavice, veo i donja suknja. 2. Radimo standardne veličine ili veličine po narudžbi, cijena je ista, molimo vas da ostavite nam svoja mjerenja.Ako ste izabrali
Vjenčanje Haljine Sirena 2022, Seksi Satin Vjenčanice na Trake s otvorenim leđima, Jednostavne Elegantne Vjenčanice S V-izrez, Robe De Mariee Slične!

Vjenčanje Haljine Sirena 2022, Seksi Satin Vjenčanice na Trake s otvorenim leđima, Jednostavne Elegantne Vjenčanice S V-izrez, Robe De Mariee

588.16 kn 1 069.43 kn
1. Kao pošten prodavač jamčimo da haljina će biti na 90-99% isti kao i na originalnoj slici.Ako želite 100% točno iste, molim te oprosti.U svijetu ne postoje dvije potpuno identične strehe.Mi ne možemo garantirati, pa vas molimo, ne stavljajte
Elegantan Višeslojne Čipka Suknja Visokog Kvaliteta, Ženska Trapezoidni-Link Suknja S Vlakom, Mekan Тюлевый Prijenosni Kabel Za Svadbene Zurke, Nadvoji Maxi Suknja Slične!

Elegantan Višeslojne Čipka Suknja Visokog Kvaliteta, Ženska Trapezoidni-Link Suknja S Vlakom, Mekan Тюлевый Prijenosni Kabel Za Svadbene Zurke, Nadvoji Maxi Suknja

492.53 kn 735.14 kn
Informacije o proizvodu Imajte na umu, prije nego što kupiti haljinu : 1: To je haljina vjenčanja ne uključuje nikakve dodatne opreme, kao što su rukavice, vjenčanja veo i donja suknja s кринолином (prikazano na slikama).Obrtnička
Bijeli Berba Čipka Aplicirano Sa Dugim Rukavima Jeftini Vjenčanica Loptu Haljina Svadben Haljina Vjenčanica robe de soiree Slične!

Bijeli Berba Čipka Aplicirano Sa Dugim Rukavima Jeftini Vjenčanica Loptu Haljina Svadben Haljina Vjenčanica robe de soiree

760.21 kn 1 187.81 kn
Popularni stil!Najprodavaniji !Kvaliteta je zajamčena! Mi prihvaćamo povrat novca, ako vam se to ne sviđa, i brod haljinu natrag KAKO SE MJERI: Tablica veličina: NAPOMENA: O: U kompletu ove haljine ne dolaze
Vestidos De Novia Атласное vjenčanicu sa Dugim Rukavima 2022 za Žene Jednostavna Vjenčanica Princesa s Otvorenim Leđima Robe Mariage Na Red Slične!

Vestidos De Novia Атласное vjenčanicu sa Dugim Rukavima 2022 za Žene Jednostavna Vjenčanica Princesa s Otvorenim Leđima Robe Mariage Na Red

477.18 kn 954.36 kn
Prikazivanje modela Dragi Prijatelju ! Dobro došli u dućan vjenčanica SATONOAKI.Mi smo u izravnom prodajom tvornice, bez posrednika, niska cijena, garancija kvalitete Sve naše haljine su izrađene po mjeri i mogu se prilagoditi
Vjenčanicu s Okruglog izreza 2022 Robe De Mariee Mariage Čipka Aplicirano Sa Pojasom Berba čipke i Vjenčanica Slične!

Vjenčanicu s Okruglog izreza 2022 Robe De Mariee Mariage Čipka Aplicirano Sa Pojasom Berba čipke i Vjenčanica

713.59 kn 903.23 kn
Dobrodošli na moju vjenčanicu 1. OEM je dostupan, oznake kupaca uzimaju 2. Povjerenik uplatu putem escrow online 3. Nedostatak minimalnog iznosa narudžbe 4. kada se nalog, ako imate običaj veličinu, molimo vas da
Пляжное vjenčanicu Kratkih Rukava i niske Leđa, Расшитое Perle, robe mariage femme Vestido Noiva, Jednostavne Bijele Vjenčanice S V-izrez Slične!

Пляжное vjenčanicu Kratkih Rukava i niske Leđa, Расшитое Perle, robe mariage femme Vestido Noiva, Jednostavne Bijele Vjenčanice S V-izrez

848.16 kn 1 346.33 kn
Plaža vjenčanje haljina boje slonove kosti sa volanima Cijena: $147,00 Vjenčanje haljina sirena s V-izrez Cijena: $159,00 Vjenčanje haljina boje šampanjca s čipkom boje slonovače Cijena: $ 148,00 vjenčanice u boho stilu držači vjenčanica
Пляжное vjenčanicu Lakshmigown Na Trake, Seksi Svadba Haljina 2022, Čipka Aplicirano, Vjenčanice u boho stilu, Otvorena Leđa, Dužine do poda Slične!

Пляжное vjenčanicu Lakshmigown Na Trake, Seksi Svadba Haljina 2022, Čipka Aplicirano, Vjenčanice u boho stilu, Otvorena Leđa, Dužine do poda

1 198.86 kn 1 789.35 kn
Tablica veličina Sliku modela Veličina naručiti Molimo, odaberite bilo koju veličinu i ostavite poruku o svojim sljedećim dimenzijama : Preporučujemo da prije kupnje bilo koje haljine profesionalac skinuo sa vama mjerenja
Luksuzno Vjenčanje Haljina Od Tila Trapeznog Oblika s urezima u obliku Srca, s otvorenim Ramenima, Držači Vjenčanice S Aplikacija, Vestido De Noiva Slične!

Luksuzno Vjenčanje Haljina Od Tila Trapeznog Oblika s urezima u obliku Srca, s otvorenim Ramenima, Držači Vjenčanice S Aplikacija, Vestido De Noiva

727.88 kn 1 119.85 kn
Za haljine, umreženi na red, molimo vas da ispunite sljedeći format i recite nam kada naručujete.Ili kontaktirajte nas, mi smo uvijek na usluzi. 1. Poprsje: ___ cm / inch 2. Talia: ___ cm /inch 3. Bedra: ___ cm / inch 4.
IZGLEDA NICEB Винтажное vjenčanicu Sa Dugim Rukavima Čipka Aplicirano Robe De Mariée Iluzija Straga S Пуговицей Na Red Стреловидный Petlja Slične!

IZGLEDA NICEB Винтажное vjenčanicu Sa Dugim Rukavima Čipka Aplicirano Robe De Mariée Iluzija Straga S Пуговицей Na Red Стреловидный Petlja

1 046.75 kn 1 414.50 kn
Dobrodošli u službenih LAYOUT NICEB Napomene prije kupnje robe 1) Cijena samo za haljinu, bez obzira na bilo kakve dodatne opreme, kao što su rukavice, jakna, veo i donja suknja. 2) Mi radimo standardne veličine ili običaj veličina, običaj veličina,
Шифоновое vjenčanicu Trapeznog Oblika Na Trake, Seksualno Vjenčanica sa Čipkom Aplikacija i otvorenim Leđima, Donje Djeveruša Haljina Bez Rukava, Dugi vlak Slične!

Шифоновое vjenčanicu Trapeznog Oblika Na Trake, Seksualno Vjenčanica sa Čipkom Aplikacija i otvorenim Leđima, Donje Djeveruša Haljina Bez Rukava, Dugi vlak

723.87 kn 1 248.02 kn
PRIKAZIVANJE MODELA TABELA STANDARDNIH DIMENZIJA PRILAGOĐENA VELIČINA Poprsje __ inča ili _ cm, Talia __ inča ili __ cm, Hip __ inča ili __ cm, Šuplje dno (s cipelama) __ inča ili __ cm, Vaš