Brza i besplatna dostava odmah!

  • Slika /1_pics/pictures-4555_Oblak-Sakrij-Teretana-VRUĆE-Hlače-Za-Joge-S-Visokim.jpeg
  • Slika /2_pics/pictures-4555_Oblak-Sakrij-Teretana-VRUĆE-Hlače-Za-Joge-S-Visokim.jpeg
  • Slika /3_pics/pictures-4555_Oblak-Sakrij-Teretana-VRUĆE-Hlače-Za-Joge-S-Visokim.jpeg
  • Slika /4_pics/pictures-4555_Oblak-Sakrij-Teretana-VRUĆE-Hlače-Za-Joge-S-Visokim.jpeg
  • Slika /5_pics/pictures-4555_Oblak-Sakrij-Teretana-VRUĆE-Hlače-Za-Joge-S-Visokim.jpeg
  • Slika /6_pics/pictures-4555_Oblak-Sakrij-Teretana-VRUĆE-Hlače-Za-Joge-S-Visokim.jpeg

Oblak Sakrij Teretana VRUĆE Hlače Za Joge S Visokim Strukom Sportske Tajice Žene Fitness Bešavne Duge Hulahopke Treninga Trčanje Sportske Hlače

109.29 kn 138.38 kn

Dodaj u želje

Tehničke karakteristike

Spol: Ženski

Boja: Crna, Plava, Ljubičasta, Ruža Crvena

Materijal: 78% najlon + 22% elastan

Veličina: S, M, L

Težina: 200 g

Popis paketa

1 * Sportske tajice s po cijeloj površini

Slike hlače

Topli Savjet

1. Možete li napraviti дропшиппинг?

mogli smo poslati robu svojim kupcima direktno i ne objavljuju informacije o nama.Ali morate ostaviti nam poruku, u koju, molimo ne uključujte primitaka.To je za direktnu isporuku! i onda ćemo u skladu s vašim upitom slati pošiljke.

2. Kao što se može pratiti moju parcelu?

Možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu, koristeći svoj broj za praćenje: www.17track.net/en (Kopirano u preglednik za otvaranje).

3. Što ja mogu učiniti, kada se vrijeme zaštite kupnju isteći?

Ako je rok zaštite vaše kupnje istekne, molimo vas prvo nas kontaktirajte, tada mi ćemo vam pomoći da ga produžiti.Dakle, vaš prostor zaštićen Tank.com.hr

Plaćanje

1. Primamo Paypal, Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debitnu karticu Maestro, WebMoney, bankovni transfer, kreditne kartice i sve što možete platiti na Tank.com.hr.

2. Posredništvo - to je najbolji siguran uplatu za vas.

3. To je referentni centar za plaćanja: http://help.Tank.com.hr/categories_Payment.html .(Kopirano u preglednik za otvaranje)

4. Ako još uvijek imate bilo kakvih pitanja o plaćanju, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Otpremna

1. Poslat ćemo vam robu u roku od 3-5 dana, što samo potvrđuje plaćanje kupaca.

2. Mi ćemo povrat novca kupcima, ako kupci vratiti robu u roku od 15 dana od primitka kupaca za robu iz bilo kojeg razloga.Međutim, kupci moraju snositi troškove za povratnu otpremu i bili sigurni da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.

3. Proizvodi se šalju standardne isporuke Tank.com.hr, prilagođeno prioritetno Kine, ePacket, dostavljaju se u većini zemalja u roku od 15-35 radnih dana.Rok isporuke ovisi o odredištu i drugih čimbenika, on se može potrajati i do 60 radnih dana.

4. Ako želite dobiti robu brže, molimo vas da nas kontaktirate da plati dodatne prijevoza, možemo vam ponuditi sljedeće brze i jeftine načine isporuke: DHL, EMS, FedEx. uz pomoć tih načina na koje možete dobiti robu u roku od 5-7 radnih dana.

Molimo, imajte na umu: zbog običaja i prognoze, možda, ponekad je to odgoditi za neko vrijeme, ali ćemo produljiti vrijeme isporuke za vas, dakle, molim pričekajte još malo strpljivo.

Povratak i Povrat

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ĆEMO IZDATI vam POVRAT novca ILI ZAMJENU.Iznimka se NE događa!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i poštanski broj.

3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim stražnjim sobama i dodatnu opremu koju je u paketu, nakon što je kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa Tank.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu.

4. Mi ćemo poduzeti sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio.

O Jamstvu

1. 12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravne proizvode (osim za predmete oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca.

2. Neispravan proizvod mora biti tvrdi i vraćen u roku od jamstvenog roka (i, po mogućnosti, u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.MI NE РЕМОНТИРУЕМ I NE ZAMJENJUJEM ROBA ISTEKLA GARANCIJA.Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na Tank.com.hr!

O osvrti

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

Značajke 3 - Solidan, energija, Anti-Pilling, Nedostatak propadanja, Estrih, Atletski
Veličina - S, M, L
Odgovara - Odgovara točno po veličini, uzmi svoju normalnu veličinu
Sportski tip - Joga
Broj modela - Pogon Леггинсов Za Trenere S Visokim Strukom
Naziv odjela - Žene
Spol - Žene
Značajke 1 - Elastični, prozračni, Tanak, Nedostatak propadanja, BLAG, Prijateljski na koži, Ультрамодные model, Tvrtka
Materijal - Najlon, Elastan
Tip elementa - Puna Dužina
Vrsta tkanine - Čohe
Slučajnost - Joga, Izvodi, Fitness, ples, Vježba, Trening, trening
Boja - Crna, Plava, Ljubičasta, Ruža Crvena
Naziv - Modni Čvrste Ženske Sportske Tajice Za Fitness Fast Dry
Dužina hlače - Hlače dužine do ankles
CN - Guangdong
Tip zatvaranja - Elastičan Pojas
Značajke 2 - Nedostatak deformacije, Profesionalni, zgodan, apsorpciju vlage
Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Kupci također traže:

Kompleti iz dva predmeta, Ženski Sportski Odijelo, Casual Košulja u Patchwork stilu S Odbačenost Ovratnik, Široke Hlače, Pribor za Odjeću, Uredski Ženske Nošnje survêtements Slične!

Kompleti iz dva predmeta, Ženski Sportski Odijelo, Casual Košulja u Patchwork stilu S Odbačenost Ovratnik, Široke Hlače, Pribor za Odjeću, Uredski Ženske Nošnje survêtements

92.82 kn 185.56 kn
Kompleti iz dva predmeta, Ženski Sportski Odijelo, Casual Košulja u Patchwork stilu S Odbačenost Ovratnik, Široke Hlače, Pribor za Odjeću, Uredski Ženske Nošnje survêtements Opis: Možete nositi ovaj komplet s low-cut bluzu
W2827 - Godina nova originalna majica kratkih rukava Slične!

W2827 - Godina nova originalna majica kratkih rukava

420.91 kn
Dobrodošli u moj dućan, sva roba je u skladištu, budite sigurni u kupnju! Napomena: 1. Molimo vas, ne obraćajte pažnju na veličinu oznake u prilogu tkiva.Veličina oznake ponekad može biti veći od naše veličine za opisivanje,
101909 Muška prazna t-shirt, proljetna muška majica pamuk, kratki rukav, muške casual majica u retro stilu, muška Slične!

101909 Muška prazna t-shirt, proljetna muška majica pamuk, kratki rukav, muške casual majica u retro stilu, muška

264.08 kn
Napomena: 1. Molimo vas, ne obraćajte pažnju na veličinu oznake u prilogu tkiva.Veličina oznake ponekad može biti veći od naše veličine za opisivanje, jer su za kineski jezik.Mi smo na 1 ili 2 veličine manje od europljana i amerikanaca. 2.
Ženska Odjeća, Брючные Setove, Sjajno Skraćene Top Bez Rukava sa V-izrez, Облегающий Prsluk, Majice, Tajice sa spuštenim podvozjem, Uske Hlače, Sportske Odjeće Za Teretanu Slične!

Ženska Odjeća, Брючные Setove, Sjajno Skraćene Top Bez Rukava sa V-izrez, Облегающий Prsluk, Majice, Tajice sa spuštenim podvozjem, Uske Hlače, Sportske Odjeće Za Teretanu

60.28 kn 91.34 kn
Kit sadrži: 1x Skraćene top, 1x Tajice Stanje: Novo bez etikete Materijal: 88% najlon, 12% elastan. Karakteristike : Mekana i glatka na dodir tkanine, dobro elastična, prozračna i udoban za nošenje. Cross-овер,
Nove Hlače Za Trčanje, Muške Sportske Hlače Za Trčanje, Быстросохнущие Sportske Hlače Za Teretane, Fitnessa I Sportske Hlače, Muške Jesen Trening Sportske Hlače Slične!

Nove Hlače Za Trčanje, Muške Sportske Hlače Za Trčanje, Быстросохнущие Sportske Hlače Za Teretane, Fitnessa I Sportske Hlače, Muške Jesen Trening Sportske Hlače

136.13 kn 226.83 kn
Tablica veličina 1. Budući da je oblik tijela svakog pojedinca je različit, preporučena visina i težina mogu se koristiti samo kao referenca. 2. Ako je vaša visina i težina su između 2 veličine, molimo odaberite veću veličinu. 3.
Šik Su Hlače S Niskim Strukom The Beach Vruće Muške Taljenje Taljenje Taljenje Taljenje Slične!

Šik Su Hlače S Niskim Strukom The Beach Vruće Muške Taljenje Taljenje Taljenje Taljenje

42.53 kn 70.91 kn
Šik Su Hlače S Niskim Strukom The Beach Vruće Muške Taljenje Taljenje Taljenje Taljenje Tehničke karakteristike: On može vam pomoći zadržati vaš mobilni telefon, jer su ove gospodo topljenje opskrbljena s džepovima; i on može
Ženske Kvalitetne Čarape Za Pilates, Нескользящие Prozračna Čarape Za Joge S otvorenim Leđima, Ženske Balet Plesne Sportske Čarape Za Fitness Dvorane Slične!

Ženske Kvalitetne Čarape Za Pilates, Нескользящие Prozračna Čarape Za Joge S otvorenim Leđima, Ženske Balet Plesne Sportske Čarape Za Fitness Dvorane

0.07 kn
Ženske Kvalitetne Čarape Za Pilates, Нескользящие Prozračna Čarape Za Joge S otvorenim Leđima, Ženske Balet Plesne Sportske Čarape Za Fitness Dvorane Karakteristike: Vrsta čarapa: Čarape za joge Materijal:
Brzo sušenje fitness sportski povez za muškarce žene unisex disanja joga gumice za kosu, povez na otvorenom beg ukras Slične!

Brzo sušenje fitness sportski povez za muškarce žene unisex disanja joga gumice za kosu, povez na otvorenom beg ukras

2.75 kn 5.14 kn
Sportskih оголовье muškarci žene men ' s prozračna beg yoga fitness brzo sušenje znoja elastični spektar kose za vanjski Biciklizam Karakteristike: Впитывающая znoj, prozračne, tanka, elastična, быстросохнущая. Tehničke
XCKNY uljana sjajni sprijeda bešavne hulahopke sportske hlače seksi tanke svile u boji majice za joge bez rukava vest na подтяжках gaćice Slične!

XCKNY uljana sjajni sprijeda bešavne hulahopke sportske hlače seksi tanke svile u boji majice za joge bez rukava vest na подтяжках gaćice

149.08 kn 244.36 kn
Разнонаправленная высокоэластичная, pomični glatka i sjajna tkanina. Ne koristite za prodaju lošu elastičnost, na primjer, samo jedan smjer visoko elastična ультратонкой sjajna tkanina, umjesto
Gospodo Su Gaćice Seksi Kupaći Kostim Za Surfanje Bikini Kupaći Kostim Za Kupanje Prugasta Plaža Kratke Hlače Borad Topljenje Muško Donje Rublje Slične!

Gospodo Su Gaćice Seksi Kupaći Kostim Za Surfanje Bikini Kupaći Kostim Za Kupanje Prugasta Plaža Kratke Hlače Borad Topljenje Muško Donje Rublje

82.75 kn 127.25 kn
1. Molimo, imajte na odstupanje na 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja. 2. Ako ne znate koju veličinu odabrati možete ostaviti nam poruku sa naznakom vaše dojke veličine/struka/bokova, a mi ćemo vam poslati ispravne veličine. Izložba
Muški kompresije brzo sušenje 3D print hlače za trčanje tajice teretana fitness sportski trening hlače muške vježba jogu Biciklizam odijevanje Slične!

Muški kompresije brzo sušenje 3D print hlače za trčanje tajice teretana fitness sportski trening hlače muške vježba jogu Biciklizam odijevanje

65.14 kn 118.45 kn
Za dropshipping mogli smo poslati robu svojim kupcima direktno i ne ćemo ostaviti informacije o nama, ako želite, mi možemo nositi 1000 naloga za svaki dan, imamo vlastitu tvornicu, isporuke su vrlo dobri, molim vas, ne brinite!Aktivno rješavanje
Seksi Jednodijelni kupaći Kostim S Resama, Ženski Однотонный kupaći Kostim S Кисточками, Монокини, kupaći Kostim na Бретелях, Svečana Brazilska Plaža Odjeća Slične!

Seksi Jednodijelni kupaći Kostim S Resama, Ženski Однотонный kupaći Kostim S Кисточками, Монокини, kupaći Kostim na Бретелях, Svečana Brazilska Plaža Odjeća

109.51 kn 119.01 kn
Karakteristike: 1: 100% Potpuno Novi 2: Materijal: 82% poliester; 18% elastan 3: Boja: (kao što je prikazano na slici), jer se računalo prati razloga, može biti mala greška, nadam se da razumijete. 4: Veličina:
Korejski kupaći Kostim 2023, Ženski Jednodijelni kupaći Kostim na Бретелях s poklopcem, Облегающий, Выдалбливают, Topla Proljetna Odjeća, Bikini, Монокини, kupaći Kostim Slične!

Korejski kupaći Kostim 2023, Ženski Jednodijelni kupaći Kostim na Бретелях s poklopcem, Облегающий, Выдалбливают, Topla Proljetna Odjeća, Bikini, Монокини, kupaći Kostim

127.11 kn 239.86 kn
Naziv proizvoda: Ženski set kupaćih kostima Materijal: poliester / najlon Stil: to je udoban i moderan, naš kupaći kostim će vam podići grudi, dati oblik na bokovima, kako bi vaše tijelo savršeno Mjesto: medeni mjesec, odmor, plažu, vruće
Nova Хлопковая Sportska majica za trčanje, Muška t-shirt Za Teretane, Fitness, Majice Kratkih Rukava, Ljetni Crne Majice, Muške Poligon Odjeća Za Bodybuilding Slične!

Nova Хлопковая Sportska majica za trčanje, Muška t-shirt Za Teretane, Fitness, Majice Kratkih Rukava, Ljetni Crne Majice, Muške Poligon Odjeća Za Bodybuilding

96.06 kn 141.27 kn
Tablica veličina, to je azijski veličina, molimo vas, pažljivo pročitajte tablici veličina prije kupnje. 1. Budući da je oblik tijela svakog pojedinca je različit, preporučena visina i težina mogu se koristiti samo kao referenca. 2.
MORMOV Kit Za Joge Potpuna Ženska Укороченная Odjeća Sportske Tajice Za Teretane Sportska Odjeća Ženska Odijela Za Fitness Skraćene Top S Visokim Strukom Trening Grudnjak Slične!

MORMOV Kit Za Joge Potpuna Ženska Укороченная Odjeća Sportske Tajice Za Teretane Sportska Odjeća Ženska Odijela Za Fitness Skraćene Top S Visokim Strukom Trening Grudnjak

77.82 kn 112.82 kn
veličina dugog rukava Tag Veličina Euro Dužina Kovčeg s blagom Struka cm | inch cm | inch cm | inch S 36 31 cm|12,2 60-75 cm |23,6 -29,5 55-70