Brza i besplatna dostava odmah!

  • Slika /1_pics/pictures-133095_GAIVOTA-2-5-m-Негабаритное-Prijenosni-Пляжное.jpeg
  • Slika /2_pics/pictures-133095_GAIVOTA-2-5-m-Негабаритное-Prijenosni-Пляжное.jpeg
  • Slika /3_pics/pictures-133095_GAIVOTA-2-5-m-Негабаритное-Prijenosni-Пляжное.jpeg
  • Slika /4_pics/pictures-133095_GAIVOTA-2-5-m-Негабаритное-Prijenosni-Пляжное.jpeg
  • Slika /5_pics/pictures-133095_GAIVOTA-2-5-m-Негабаритное-Prijenosni-Пляжное.jpeg
  • Slika /6_pics/pictures-133095_GAIVOTA-2-5-m-Негабаритное-Prijenosni-Пляжное.jpeg

GAIVOTA 2,5 m Негабаритное Prijenosni Пляжное Deka na 1-8 Osobe, Vodootporan Пескостойкий Remen, Automatski Inflatable Jastuk-Svijetlo Zelena

217.25 kn 434.43 kn

Dodaj u želje
  • Broj artikla: t133095
  • Kategorije: Kampiranje i Planinarenje
  • Dostupnost: Na lageru
  • Tag: plaža pribor, ručni deka, napuhavanje stolica, Marširati mat, Piknik

Odbojka na mat: Opis:

Više prostora, to je lakše.Pokrivač veličine XXL dizajniran za obiteljska putovanja.Udoban mjesto za 1-8 odrasle, S09 veličine 10 x 9 metara za uživanje u suncu i povjetarac s prijateljima.Jednostavno - 1,5 funti (oko 680 grama), on ультракомпактен i lako se savija u prilogu ruksak.

Ne sadrži pijesak i lako se čisti.Uštedite na plaži ručnike!Izrađen je od 100% najlona, pijesak se ne lijepi za коврику.Otresite ga, ostavljajući pijesak tamo gdje mu je i mjesto.

Pogodna za kožu.Važno je ono što osjećaš.Prozračna парашютный najlon, mekan i izdržljiv, otporan na završetke, izdržljiv, dobro osmišljenog i šarene.Nepromočiv tkanine, ne propušta vlagu.

Sva dodatna oprema su pakirani.Dolazi s 4 toljagama od ABS-plastike i pojačanim анкерными prstena, kao i 4 uglu vrećama s pijeskom za zadržavanje deke na zemlji u vjetar dana.Osim toga, u paketu je uključena torbica za nošenje.

Neophodan pribor za odmor ili plaže.Samo ga stavite u prtljažnik, i nikada nećete požaliti o svom izboru, idete li vi u proljetni kamp, na zabavu u dvorištu ili jednostavno opuštanje na suncu.

Opis proizvoda:

Dužina: 250 cm x 210 cm (pogodno za kampiranje 1-8 osoba) Težina: 380 g (+/-10 g)

------------------------------------------------

Inflatable jastuk: Opis:

[Lako napuhuje] Inflatable pješačkih jastuk je opremljen ugrađenim напорным pumpom, idealno prikladan za надувания.Ne morate koristiti svoj mjesec.

[Lako nositi sa sobom] Inflatable pješačkih jastuk Istarziberlla сжимаемая i sklopivi, samo 120 g ili 4,2 grama. Jastuk s torbicom za nošenje, lako stane u ruksak ili džep.

[Materijal premium klase] Ovaj jastuk za kampiranje izrađen od visoko-kvalitetne mliječne svile, obložena TPU, zatvoren i водонепроницаема.

[ERGONOMSKI DIZAJN] Ova praktična inflatable jastuk je idealan za sve odredbe spavanja.Poboljšana podrška za vrat na temelju ergonomski dizajn za udobnost.Odlična ergonomija, možete dobro održavati glavu i leđa i spavati baš ugodno, kao kod kuće.

[Uživajte u kvaliteti spavanja u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu] Poboljšana komforan dizajn plaže jastuci za kampiranje pogodno za kampiranje, planinarenje, šetnje, putovanja i u bilo koje drugo vrijeme, kada želite udobno.Također možete koristiti zračnih jastuka kao oslonca za leđa uredske stolice, kako bi se olakšalo bol u kralježnici i donjem dijelu leđa.Možete ga koristiti kao pomoć za spavanje u avionima.

Odličan пляжное deku, na kojoj se možete opustiti cijelo ljeto

Plaža je avantura - to je zadivljujuće, i morate biti spremni za plažu sa svojim godišnje osnovnih životnih potreba.Zajedno sa svojim savršeno odijelo, morate se pobrinuti da imate u torbi ima пляжное deka.

Plaža deke - to je jednostavan način da podignete vaš plaža dana na novu razinu!

Elegantan пляжное deka izgleda zaista luksuzno, i kako samo vi ćete doživjeti nadogradnju deke, nikada neće vratiti na sitnim granicama odbojku plahte.Čuvajte svoje ručnike za plažu!Nema više mokrog pijeska ili ograde pijeska sa sobom kući!!

Želite li više prostora za cijelu obitelj, grupe prijatelja ili jednostavno želite imati dovoljno prostora da se u potpunosti ostvare svoj potencijal za odmor, Ocoopa Diveblues S09 će postati vaš novi omiljeni; opremljena dodatnom opremom.

Što čini odbojka na dan odličan?

Učinite vaš obavezne aktivnosti na plaži pribor praktičan i izdržljiv.

Elegantan, čvrst, udoban i svestran zbirka GAIVOTA postaje idealan izbor za odbojku na deke u ovoj sezoni.

Što je ugodan prostor?U njemu se udobno može smjestiti cijela obitelj.

Пляжное deka GAIVOTA Collection

Izrađen je od 100% najlona Padobranska

Stilski, fantastične boje, минималистичная moda

Veliki: 200 cm * 140 cm, broji 1-4 odrasle osobe.

XX-Veliki: 250 cm * 210 cm, broji 1-8 odraslih osoba.

Ultralight, kompaktan, otporan na pijesku, быстросохнущий i blag.

Elegantan stil koji privlači pogled

Nemojte misliti da vam je potrebno žrtvovati stil radi funkcionalnosti.

Planirajte svoj prekrasan odmor s prekrasnim plaži pokrivača.

Fantastične boje i jednostavna moda

Inspiriran najviše spektakularnim bojama veličanstvene havajski sunca Baldwin Beach park.Lijep morski plave, Аквамариновый, Nebo plava, Закатно-narančasta, фантазийно-ljubičasta, šik pink.

Aktivni odmor / Putovanja / Odmor Mora imati

Kompaktan i lagan, od mekog materijala, što ga čini idealnim za svaku upotrebu, bilo da je to piknik, planinarenje, kamp, plaža ili putovanje.

Da ĆETE se VOLJETI?

1. Lako se čisti, lako стряхивает pijesak i prljavštinu s deke.

2. Vodootporan i anti-grijač, materijal se neće apsorbirati toplinu pod 3. suncem.

4. Lagani.

5. Blaga.

6. Trajnost

Korištenje nekoliko scena

Podrijetlo - Kontinentalna Kina
Tip vlagu otporan podnoj - Ne treba napuhavanje
Materijal - Najlon od TPU
Pomoću profila надувания - Ne treba napuhavanje
Aktivan odmor na svežem vazduhu - Pješčana plaža
CN - Guangdong
Aplyashkevich

Ugodno iznenađen kvalitetom materijala. Odbojka na torbica (naranča na slici) iz padobranska svila koristimo već mnogo godina. To je najbolje rješenje za pješčanim plažama. I novi plava boja je vrlo slična po kvaliteti. Nadam se, također, biti će dobro! Težina velikog deka iznosi 430 g bez колышков, koje ne trebaju za pijeska. Prekrivač утяжелено pijesak u džepovima na uglovima. Jastuci na napuhavanje su također dobre. Muškarci, naravno, i tako накачивают, ali ženama vacuum može doći))..

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Kupci također traže:

Plastični Kamp Tuš Prijenosni Prijenosni Kabel Za Napajanje Viseći Tvornica Automobila Zalijevanje Pranje Električni Tuš Slične!

Plastični Kamp Tuš Prijenosni Prijenosni Kabel Za Napajanje Viseći Tvornica Automobila Zalijevanje Pranje Električni Tuš

82.82 kn 138.03 kn
Opis: Prekrasan materijal: Marširati tuš je izrađen od fine plastike, koji je čvrst, izdržljiv i da ga nije lako razbiti. Pogodan za razne prigode: Marširati tuš pogodan za upotrebu na otvorenom, na primjer, u marševima, kampovi,
Hifylux 1 kom. 3D VR Naočale 4 Do Vrećicu Za Naočale, Torba Za Naočale Za Pico 4 VR Slušalice Sve-U-jednom Slušalice Virtualne Stvarnosti Slične!

Hifylux 1 kom. 3D VR Naočale 4 Do Vrećicu Za Naočale, Torba Za Naočale Za Pico 4 VR Slušalice Sve-U-jednom Slušalice Virtualne Stvarnosti

223.24 kn 413.38 kn
Hifylux 1 kom. 3D VR Naočale 4 Do Vrećicu Za Naočale, Torba Za Naočale Za Pico 4 VR Slušalice Sve-U-jednom Slušalice Virtualne Stvarnosti Interna podrška od meke tkanine: omogućava sigurno pohraniti oprema i štiti ga od ogrebotina
Prijenosni Kompas Za Ronjenje, Vodootporni Sjajni, Ručni Sat, Kompas, Alat Za Kampiranje, Opstanak, Avanture, Planinarenje, Profesionalni Slične!

Prijenosni Kompas Za Ronjenje, Vodootporni Sjajni, Ručni Sat, Kompas, Alat Za Kampiranje, Opstanak, Avanture, Planinarenje, Profesionalni

82.68 kn 108.80 kn
Specifikacija: Boja: Crna Materijal biranje: Akril Materijal remena: najlon Sjajni li: Da Veličina proizvoda: 47*40*13 mm Neto težina: 65 g Bruto težina: oko 70 g Način pakiranje:
Mačke Ledene Mačke Cipele Za Marširanje Univerzalne Ledene Krplje Za Hodanje Spojnice Za Penjanje Đonovi Cipele Torbica 5 Zubaca Trnje Slične!

Mačke Ledene Mačke Cipele Za Marširanje Univerzalne Ledene Krplje Za Hodanje Spojnice Za Penjanje Đonovi Cipele Torbica 5 Zubaca Trnje

33.45 kn 51.41 kn
Karakteristike: 100% Potpuno novi i kvalitetan! Jednostavno za nošenje, u kombinaciji sa svim vrstama sportske obuće, korača obućom, planinskim čizme i tako dalje Materijal: Mačke su izrađeni od prostorno растягивающейся
JYMCW Pješačkih Plinski Štednjak Ветрозащитная Vanjski Plinski Plamenik Prijenosni Sklopivi Split kamp Opremu Za Kuhanje Pješačenje 3500 W Slične!

JYMCW Pješačkih Plinski Štednjak Ветрозащитная Vanjski Plinski Plamenik Prijenosni Sklopivi Split kamp Opremu Za Kuhanje Pješačenje 3500 W

95.35 kn 127.11 kn
OPISATI: 1. Visoka energetska učinkovitost: stanična nadvoji poklopac čini plamen stabilna i poboljšava pritisak na gori. Planinarenje plinski štednjak kapacitetom od 3500 W radi brzo i omogućava kuhati u 1 litru vode za manje od 3 minute. 2.
20Л Torbe Za Vode Vanjski Kamp Solarna Vreća Za Tuširanje Sklopivi Grijaći Marširati Tuš Marširati Альпинистский Torba Za kupanje Переключаемая Mlaznica Za Tuširanje Slične!

20Л Torbe Za Vode Vanjski Kamp Solarna Vreća Za Tuširanje Sklopivi Grijaći Marširati Tuš Marširati Альпинистский Torba Za kupanje Переключаемая Mlaznica Za Tuširanje

43.17 kn 86.27 kn
Karakteristike: 1. Materijal: Ova solarna vreća za tuširanje za kampiranje proizveden od ekološki čistog i zatvorenoj PVC materijala, koji nije toksičan, koristan za zdravlje i siguran. 2. Solarna ušteda energije za grijanje:
Zamjena petlje hladnjaci Zamjena petlje set vijaka Set spojnica s 16 vijaka za spojnice hladnjaci Colemans Slične!

Zamjena petlje hladnjaci Zamjena petlje set vijaka Set spojnica s 16 vijaka za spojnice hladnjaci Colemans

27.75 kn 57.75 kn
Opis: Ovaj skup navoja i vijaka za hladnjaci sastoji se od 4 petlje i 16 vijaka, što čini naše kit je vrlo kompletan i omogućava lako zamijeniti dijelove hladnjaka. Specifikacija: Naziv: Šarka za rashladnih ormara Materijal:
Kamuflaža Priroda Cerada Vanjski Tende Pop-Up Šator Jedinstven Kamp Kupaonica Tuš Wc-Šator, Pribor Slične!

Kamuflaža Priroda Cerada Vanjski Tende Pop-Up Šator Jedinstven Kamp Kupaonica Tuš Wc-Šator, Pribor

154.44 kn 220.63 kn
Naslov: Šator za Presvlačenje u Javorov list Model: AT6505 Veličina: 120*120*195 cm (dužina * širina * visina) Širina dijagonalno unutar šatora je 150 cm. Promjer kruga nakon savijanja iznosi 60 cm. Tkanina: 180T srebrna
Mali Lagani Stalak Držač Kuka Od Nehrđajućeg Čelika Prijenosni Šator Pol Lampa Vješalica Lov Ribolov Fenjer Vješalica Vanjski Kamp Alat Slične!

Mali Lagani Stalak Držač Kuka Od Nehrđajućeg Čelika Prijenosni Šator Pol Lampa Vješalica Lov Ribolov Fenjer Vješalica Vanjski Kamp Alat

4.01 kn 5.77 kn
Vanjski Prijenosni Šator, Stup Stup Držač Žarulje Kuka S U Obliku Fenjera Vješalice Kuka Kamp Lov I Ribolov Oprema Lice: Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, izdržljiva i dugotrajna. Gumene vrećice na
Самонагревающаяся uložak Kompaktan i prenosiv, Svaki par može zagrijati s ljepilom s jedne strane u roku od 10 sati Jednostavnost korištenja Slične!

Самонагревающаяся uložak Kompaktan i prenosiv, Svaki par može zagrijati s ljepilom s jedne strane u roku od 10 sati Jednostavnost korištenja

4.44 kn 6.06 kn
Opis proizvoda: Naziv proizvoda: Самонагревающаяся uložak Materijal: Željezo u prahu + нетканая tkanina Spol: Unisex Lik: jednostavnost korištenja, nedostatak mirisa, pun prirodnih sastojaka. O
Sklopiva Pila Za Kampiranje, Pila Za Obrezivanje Suho Drvo S Velikim Zubima, Čvrste Kožne Korice, Prijenosni Pila Za Opstanak, Ručne Pile Za Kampiranje Slične!

Sklopiva Pila Za Kampiranje, Pila Za Obrezivanje Suho Drvo S Velikim Zubima, Čvrste Kožne Korice, Prijenosni Pila Za Opstanak, Ručne Pile Za Kampiranje

50.00 kn 72.46 kn
Opis: Sklopiva pila za kamp je opremljen sa oštrim зазубринами, koje ga čine jednostavan i učinkovit bez wedging, a rezanje - glatka i laka.Sklopiva pila za kampiranje jednostavan za instalaciju. izmjenjivi sigurnosni prsten za
Prekriven Zračne Legure Opruga Okidača Ovalni Prsten Kopče Stezaljke Carabiner Novčanici Torbe Ovalni Aktivira Kuke Puške Slične!

Prekriven Zračne Legure Opruga Okidača Ovalni Prsten Kopče Stezaljke Carabiner Novčanici Torbe Ovalni Aktivira Kuke Puške

4.37 kn 6.20 kn
Potpuno novi visoke kvalitete, prikladan Materijal: cink legura Proces obrade: prevlaka Serija: Privjesak za ključeve Boja: Srebrna, zlatna, crna, bronze, pink Postoje 2 stila boja: retro boja.Svijetle boje Stil: Ovalni Veličina: 25 * 12 mm (D *
Vanjski Filtar Za Pročišćavanje Vode Tlačni Pumpa Prijenosni Čistač Vode Tip Opstanak Hitne Kamp Hiking Oprema Slične!

Vanjski Filtar Za Pročišćavanje Vode Tlačni Pumpa Prijenosni Čistač Vode Tip Opstanak Hitne Kamp Hiking Oprema

225.77 kn 305.07 kn
O дропшиппинге: 1. Prihvaćamo дропшиппинг, a mi ne ćemo postavljati u upućivanju nikakve račune, QR kodovi, promocije, tako da ne brini, samo ga kupiti, mi ćemo učiniti sve je dobro za vas. 2. Jamčimo da svaki uređaj
Novi 12 U 1 EDC Multifunkcionalni Vanjski Prijenosni Lubanju Mini-Odvijač Otvarač za Boce iščašenje Nož Alat za Kampiranje Backpacking Slične!

Novi 12 U 1 EDC Multifunkcionalni Vanjski Prijenosni Lubanju Mini-Odvijač Otvarač za Boce iščašenje Nož Alat za Kampiranje Backpacking

22.11 kn 31.62 kn
Firma Novost 12 u 1 EDC Multifunkcionalni Vanjski Prijenosni Kostur Mini-Odvijač Otvarač Za Boce iščašenje Alat Kamp Pješačenje Specifikacija 6.9*4*0.6 Materijal: čelik 420 Neto težina: 19 grama Ova
10 kom. Dizajnirano Od Aluminijske Legure, D-Figurativni Prsten, Privjesak, Spona Za Ključeve, Vanjski Kamp, Альпинистский Privjesak, Защелкивающийся Kuka, Sigurno Buckle, Alati, Pribor Slične!

10 kom. Dizajnirano Od Aluminijske Legure, D-Figurativni Prsten, Privjesak, Spona Za Ključeve, Vanjski Kamp, Альпинистский Privjesak, Защелкивающийся Kuka, Sigurno Buckle, Alati, Pribor

3.87 kn 5.77 kn
10шт Aluminijska Legura Carabiner D-Oblik Prsten za Privezak Isječak Otvoren Kamp za Penjanje Privjesak Защелкивающийся Kuka Sigurnosti Buckle Lice: Zaštita okoliša, ne hrđa, zgodan, lagana, izdržljiva, čvrsta
Stranac Zvijer Lice Iron Warrior Kuglice Ručno Tkani Паракорд Čipke DIY Ovjes Nakit Pribor Mesing EDC Vanjski Alat Slične!

Stranac Zvijer Lice Iron Warrior Kuglice Ručno Tkani Паракорд Čipke DIY Ovjes Nakit Pribor Mesing EDC Vanjski Alat

17.68 kn 26.76 kn
Opis Predmet: DIY Паракорд Zrna Materijal: Mesing Boja: Kao na slici Veličina: 19 * 28 mm (dužina X Visina) Promjer rupe: 7 mm Upućivanje uključuje: 1 komad Upotreba : Napravite na
Vodootporan suha torba, Vodootporan ruksak kapaciteta 25 l, сверхпрочный, s gornjim poklopcem i jednostavan pristup, prednji džep, Podesive trake Slične!

Vodootporan suha torba, Vodootporan ruksak kapaciteta 25 l, сверхпрочный, s gornjim poklopcem i jednostavan pristup, prednji džep, Podesive trake

96.27 kn 213.94 kn
Opis: Naš suha torba je idealna za bavljenje vodenim i snijeg kapom sportovima kao što su veslanje, kanu, skijanje na vodi, planinarenje, snowmobiling, ribolov, veslanje i plaža.Koristite ovaj izdržljiv ruksak svaki dan tijekom šetnje,
1pc Vanjski Kamp Boca Za Vodu Torba Molle Sustav za Vodu Torbica-Držač Putovanja Planinarenje Remen Držač Boce Za Vodu za Penjanje Torba Slične!

1pc Vanjski Kamp Boca Za Vodu Torba Molle Sustav za Vodu Torbica-Držač Putovanja Planinarenje Remen Držač Boce Za Vodu za Penjanje Torba

33.59 kn 47.96 kn
Tehničke karakteristike Materijal: najlon 1000D Visina: 24 cm/9,4 inča Promjer: 9,5 cm/3,7 inča Boja: crna, zelena, khaki Paket uključuje 1 X Taktička torba za boce s vodom Karakteristike: 1:
USB Ulošci Za Cipele Sa Grijanjem, Električni Topliji Za Noge, Topliji Za Noge, Jastuk Za Čarape, Zimske Jahanje, Skijanje, Toplo Oprema Slične!

USB Ulošci Za Cipele Sa Grijanjem, Električni Topliji Za Noge, Topliji Za Noge, Jastuk Za Čarape, Zimske Jahanje, Skijanje, Toplo Oprema

30.92 kn 73.59 kn
USB Ulošci Za Cipele Sa Grijanjem, Električni Topliji Za Noge, Topliji Za Noge, Jastuk Za Čarape, Zimske Jahanje, skijanje, toplo oprema Opis: Karakteristike: -Dugih valova infracrveno karbonskih vlakana, uz poseban proces za dobivanje
4/6 Cm Zavoj Za Prvu Pomoć, Trauma Kompresijski Zavoj Vanjski Prva Pomoć Rana Гемостаз Opstanak Tegliti Slične!

4/6 Cm Zavoj Za Prvu Pomoć, Trauma Kompresijski Zavoj Vanjski Prva Pomoć Rana Гемостаз Opstanak Tegliti

34.58 kn 49.44 kn
Opis: karakteristike 1. Mali i lagan, s visoka elastičnost, može se protežu do 4 metra.Možete ga koristiti kao što je prsten za popravak stvari 2. Plastični асептическая vakuum pakiranje, герметизирующий
Vanjski mobilni telefon foto HD 10-30x50 zoom monokularno s slabog osvjetljenja teleskop na noćno Pješačenje teleskop za promatranje ptica Slične!

Vanjski mobilni telefon foto HD 10-30x50 zoom monokularno s slabog osvjetljenja teleskop na noćno Pješačenje teleskop za promatranje ptica

207.46 kn 398.94 kn
1: 10-30x50 crna 2: 10-30x50 crni + jednostavan obujmica za telefon 3: 10-30x50 crni + jednostavan obujmica za mobilni telefon + mali stativ
1pc Titan Kopče EDC Vanjski Alat Titan Legure Privjesak Тираниевая Kopča za Privezak Auto Oprema Privezak, Prsten Držač Slične!

1pc Titan Kopče EDC Vanjski Alat Titan Legure Privjesak Тираниевая Kopča za Privezak Auto Oprema Privezak, Prsten Držač

18.52 kn 29.86 kn
Karakteristike: Materijal: Struktura od legure titana, lijep i lagan, s visoka čvrstoća, otpornost na koroziju i drugim karakteristikama. Višenamjenski: Ovo je odličan multifunkcionalni privjesak za ključeve.Možete ga koristiti
Stezaljke Za Cerade Šator 10 KOM C Vijčane Stezaljke Za Pričvršćivanje Šator Višenamjenski Kuke Za Kampiranje Stezaljke Za Cerada Za pješačenje Ribolov Penjanje Slične!

Stezaljke Za Cerade Šator 10 KOM C Vijčane Stezaljke Za Pričvršćivanje Šator Višenamjenski Kuke Za Kampiranje Stezaljke Za Cerada Za pješačenje Ribolov Penjanje

5.35 kn 10.63 kn
Opis: 1. To nije lako hrđa i razbija, izdržljiva i dugotrajna. 2. Pogodna za vrtove, garaže, šupe, šupe, kampiranje, ribolov i tako dalje. 3. Možete ga koristiti za zaključavanje šator na mjestu, a to neće biti lako