Brza i besplatna dostava odmah!

  • Slika /1_pics/pictures-145760_EDIFIER-Wireless-Gaming-slušalice-HECATE-G4S-Privatni.jpeg
  • Slika /2_pics/pictures-145760_EDIFIER-Wireless-Gaming-slušalice-HECATE-G4S-Privatni.jpeg
  • Slika /3_pics/pictures-145760_EDIFIER-Wireless-Gaming-slušalice-HECATE-G4S-Privatni.jpeg
  • Slika /4_pics/pictures-145760_EDIFIER-Wireless-Gaming-slušalice-HECATE-G4S-Privatni.jpeg
  • Slika /5_pics/pictures-145760_EDIFIER-Wireless-Gaming-slušalice-HECATE-G4S-Privatni.jpeg
  • Slika /6_pics/pictures-145760_EDIFIER-Wireless-Gaming-slušalice-HECATE-G4S-Privatni.jpeg

EDIFIER Wireless Gaming slušalice HECATE G4S Privatni Ključ 2,4 G Bluetooth 5,2 Kašnjenje 15 ms Reprodukcija 46 sati

585.77 kn 1 064.99 kn

Dodaj u želje
  • Broj artikla: t145760
  • Kategorije: Prijenosni Audio i video
  • Dostupnost: Na lageru
  • Tag: Q45, slušalice, Igraonica za slušalice, Slušalica

Сверхнизкая kašnjenje 15 ms

Двухрежимная wireless gaming slušalice s imaju iznimno niske latencije

Lice

- Сверхнизкая kašnjenje 15 ms

- Kompatibilnost sa više hardverskih uređaja

- Bežični Dual-Mode

- 40-mm Pogonska jedinica

- Сверхчистый glasovni poziv u privatnoj domeni

- Igre zvučni efekt H +

- 46 sati reprodukcije

Двухрежимная bežične slušalice

G4 S - prvi двухрежимная wireless gaming slušalice HECATE, temeljen na Bluetooth i najnovijom bežičnom tehnologijom 2,4 Ghz. Ona je promijenio industriju esports i pomogao igračima pobijediti u punoj brzini, dosegnuvši imaju iznimno niske kašnjenja u 15 μs.

Сверхнизкая kašnjenje 15 ms

Bežična veza 2.4 G s iznimno niskim kašnjenjem u 15 ms radi 20 puta brže od tren oka, pružajući igračima savršen doživljaj.

Što je двухрежимная bežična veza HECATE?

Двухрежимная bežična tehnologija HECATE temelji se na bežične tehnologije Bluetooth i 2,4 Ghz, što omogućava igračima da сверхнизкую odgodu u trajanju od 15 ms i мультисовместимость bežične komunikacije.

Dupli bežična slušalica Ne samo brzo

Prijenosni i snažan / Plug and play

Kompatibilnost s više uređaja

Zahvaljujući двухрежимной bežične slušalice G4 S može lako prebaciti na više uređaja, uključujući PC, mobilni telefoni i igraće konzole.

Kristalno čista Komunikacija

Ekskluzivni šifrirani kanal za prijenos podataka, učinkovito koji sprečava smetnje kanale i omogućuje сверхчистые rješenja za glasovne pozive.

Stabilna veza

Ekskluzivni kodiran kanal pruža сверхстабильное vezu za prijenos podataka u teškim uvjetima, kao što su metro, na ulici i u zatvorenom prostoru, kao i jake vještine zaštite od smetnji, omogućujući vam da nikada ne propustite priliku za pobjedu.

40-milimetarski vozač s Jakim Magnetskim pokretač za detaljan Zvuk

Točno podešen Edifier Acoustic Lab, G4 S reproducira snažne zvučne pozornice, koje predstavlja 40-milimetarskim magnetska rezonantna iris, a tri frekvencije - visoka, srednja i niska - koordinirani i idealno je izabran, dostaviti vam vrhunski užitak.

H+ Sound Effect ™ Gaming zvučni efekt

Poboljšati osjećaj prostorne orijentacije u igrama, da lako uhvatiti zvuk približavanje koraka u travi i pucnjavi iz skloništa rivala.

Lagan i zgodan za nošenje

Slušalice G4 S pluća, a u paketu sa slušalicama dolazi spužva s učinkom memorije s nula pritiskom, ugodan za kožu i prozračna.Oni su dovoljno udobna za korištenje tijekom cijelog dana uz pravilnu naporom stezanje i guste sadnje.

46-satna vrijeme reprodukcije

Pomoću bežične tehnologije nove generacije 2.4 G, potrošnja energije G4 S je samo 30% u usporedbi s tradicionalnim slušalice 2.4 G. Više ne brinite o bateriji.

Jednostavnost rada

Lako i brzo prebacite načini pomoću smart tipke.

Veze

- Bluetooth: uključite slušalice sa Bluetooth vezom, da biste uživati 45 ms niske latencije tijekom načinu igre.;

- Bežična komunikacija 2,4 Ghz: da bi kašnjenje u 15 ms priključite adapter USB / Type-C na intelektualnom uređaj i uključite slušalice u način bežičnom 2,4 Ghz (mali gumb pored mikrofona na ugrađeni mikrofon).

Specifikacija

- Povezivanje: wireless Bluetooth V5.2 / 2,4 Ghz

- Vrijeme reprodukcije: 46 sati (svjetlo isključeno) / 20/17 sati (svjetlo uključeno)

- Protokol Bluetooth A2DP / AVRCP / HFP / HSP

- Vrijeme punjenja: 2 sata

- Učinkovito udaljenost: cca 10 m

- Frekvencijski opseg: 20 Hz-20 khz

- Impedancija: 32 Ohma

- Osjetljivost: 98 db

- Vozač: Φ40 mm

Popis paketa

- Slušalice G4S

- Mikrofon

- Kabel za punjenje

- Višenamjenski adapter

- Tehnička karta

- Korisnički priručnik

Izložbe robe

Gumb za upravljanje - DA
Raspon impedancija - do 32 Ohm
Bežični tip - bluetooth
Naziv - эдификатор
Informativni materijal - Bežična veza
Vrstu utikača - Nema
Materijal Obloge za slušalice - Pjena s efekta memorije
Karakteristike - S mikrofonom
Stil - Slušalice
Je bežični - DA
Certifikacija - ce, FCC
S mikrofonom - DA
Promjer lanca - 40 mm
Podrijetlo - Kontinentalna Kina
Kontrola jačine zvuka - DA
Raspon frekvencijskog odziva - 20 - 20000Гц
Način punjenja - kabel
Otpor - 32Ω
Vrsta - Slušalice i slušalice
Osjetljivost - 98 db
Aktivno poništavanje šuma - No
Materijal - Plastika
Funkcija - Monitor Slušalice, za Video igre, Za mobilni telefon
Konektori - Tip C
Princip вокализма - Dinamički
Nadya 71 2

Vrlo loše iskustvo kupovine. Kupio 6-11 zaruke za 28-11 service plus, i on stiže 28-12, bio je to božićni poklon, pa nisam došao na vrijeme. Ja ne preporučujem da kupuju od ovog prodavača..

Cimc2000

sve cool. dobro. kao što je gore opisano. dobar zvuk. za igre na mobilnim uređajima je vrlo dobar. niska latencija. s Bluetooth i ultra niske razine s USB C. ovo je došao na vrijeme..

Sstickan

Izvanredan. Mikrofon u razumnim granicama, a zvuk je vrlo dobar za svoju kategoriju..

Marykate Olsen

Ja sam zadovoljan sa kupnjom. Uživao im nekoliko sati i vidio da je ključ vrlo dobar, slušalice su udobne. Postoji video na YT na kanalu "André sources", koji sadrži vrlo detaljnu analizu g4S..

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Kupci također traže:

CMAOS Wireless Bluetooth Adapter 5,0 Prijemnik Za slušalice S Priključkom od 3,5 mm Aux Bluetooth Audio Music Odašiljač Za Slušalice Slične!

CMAOS Wireless Bluetooth Adapter 5,0 Prijemnik Za slušalice S Priključkom od 3,5 mm Aux Bluetooth Audio Music Odašiljač Za Slušalice

31.90 kn 40.42 kn
3,5 mm priključak za Bluetooth Auto Аудиоприемник Auto Adapter AUX za Slušalice Stereo Slušalice Kompatibilnost: Kompatibilan sa zvučnika, auto стереосистемами, slušalice, slušalice s аудиовходом
Nvarcher ES9038Q2M Bluetooth 5,0 Dekoder Bez Gubitaka Glazbeni Disk APE Player Digitalni Player Optički i koaksijalni Ulaz Slične!

Nvarcher ES9038Q2M Bluetooth 5,0 Dekoder Bez Gubitaka Glazbeni Disk APE Player Digitalni Player Optički i koaksijalni Ulaz

549.57 kn 631.69 kn
Lanac preuzimanja mrežne disk Baidu za mobilne Android APLIKACIJE Link: https://pan.baidu.com/s/1 cFZQFVnup2zly-E2JDc4DQ Kod ekstrakcije: bjex Link za download Application market: https:/appgallery.cloud.huawe i.com/uowap/.index.ht ml#/detailApp/C7306647?izvor=
Silikonske slušalice protiv klizanja Anti-izgubljene Udoban Uho Kape, Kompatibilne Sa Slušalicama Samsung Galaxy Buds Pro, Umetke Za slušalice Slične!

Silikonske slušalice protiv klizanja Anti-izgubljene Udoban Uho Kape, Kompatibilne Sa Slušalicama Samsung Galaxy Buds Pro, Umetke Za slušalice

17.39 kn 28.94 kn
Silikonske slušalice protiv klizanja Anti-izgubljene Udoban Uho Kape, Kompatibilne Sa Slušalicama Samsung Galaxy Buds Pro, Umetke Za slušalice Lice: Toplo podsjetnik: Slušalice i torbica za punjenje u paketu nije uključena u cijenu. Opis: Naslov:
Ladica za Zvučnu Karticu Živi Mikrofon Plastični Stalak Stalak za Ladicu za Živu Stalak je Pogodan za Stativ Uživo Nosač Pribor Студийное Emitiranje Slične!

Ladica za Zvučnu Karticu Živi Mikrofon Plastični Stalak Stalak za Ladicu za Živu Stalak je Pogodan za Stativ Uživo Nosač Pribor Студийное Emitiranje

5.85 kn 8.52 kn
Opis: Izrađen je od kvalitetne plastike, izdržljiv i trajan, pogodan za našu upotrebu. rotacija 360 stupnjeva, možete podesiti kut u skladu s vašim potrebama, kako bi se zadovoljile različite potrebe. Jednostavan za instalaciju
Jastučići za uši Uho Jastuk Zamjena Ушного Pokriće za Bežični Шумоподавляющих Slušalice Mpow h12 trgovačka Slične!

Jastučići za uši Uho Jastuk Zamjena Ушного Pokriće za Bežični Шумоподавляющих Slušalice Mpow h12 trgovačka

45.77 kn 68.31 kn
OSNOVNE INFORMACIJE: Napravljen od čvrste sintetičke kože izvana i meke pjene unutar pružiti udobnost za uši prilikom надевании slušalice. PROFESIONALNI MATERIJAL: Proteinski koža mekša i ugodna za kožu od.UVJETI KORIŠTENJA: Čuvajte
Nosač Za Pohranu Slušalice Metalni Držač Zaslona Stalak Stolni Spona Vješalica HookSave Space Spona za Slušalice za Gaming PC Slušalice Slične!

Nosač Za Pohranu Slušalice Metalni Držač Zaslona Stalak Stolni Spona Vješalica HookSave Space Spona za Slušalice za Gaming PC Slušalice

31.20 kn 39.51 kn
Opis: potpuno novi i visoke kvalitete Možete ga priključiti i na rubu stola, štedi prostor i održavanje vaš stol čist i sređen. Zakrivljena konstrukcija, okružen mekim oblogama, štiti slušalice od trošenja i habanja,
CA-188 Инверторная Led pozadinsko Osvjetljenje Ploče dc Ploča Vozača 12 Konektora Slične!

CA-188 Инверторная Led pozadinsko Osvjetljenje Ploče dc Ploča Vozača 12 Konektora

17.32 kn 27.11 kn
Karakteristike: 1: univerzalni LCD zaslon 15-27 inča 2: Široko применимый 3: Prenosiv i jednostavan za rad 4: Univerzalni višestruka sučelja 5: Opremljena sa 12 sučelja, pogodan za većinu ekrana,
Modni Sjedalo s Cvjetnim Uzorkom za JBL Wave 200TWS, slatka Silikonska Torbica za Zaštitu slušalice, dodatna Oprema, Kutija, sjedalo Slične!

Modni Sjedalo s Cvjetnim Uzorkom za JBL Wave 200TWS, slatka Silikonska Torbica za Zaštitu slušalice, dodatna Oprema, Kutija, sjedalo

16.97 kn 21.20 kn
Poželjno je koristiti više od 2 komada, a vi ćete dobiti popust od 5%. (možete koristiti čistu vodu za pranje jajeta) zaštitna kapa + zaštita od gubitka keychain-rame. (paket ne uključuje slušalice. samo torbica) 1.
M-Vave Wp-5G Bežični Gitaru Predajnik Prijemnik Ism-band Gitaru Pojačalo Pribor 5,8 G Гитарная Sustav Punjiva Audio Slične!

M-Vave Wp-5G Bežični Gitaru Predajnik Prijemnik Ism-band Gitaru Pojačalo Pribor 5,8 G Гитарная Sustav Punjiva Audio

306.69 kn 557.60 kn
Bežični sustav za prijenos zvuka WP-5G namijenjen za bežično povezivanje elektroničkih uređaja.Ovaj proizvod ima niska razina buke, niska latencija, visoke rezolucije i dugotrajno prijenos.Normalan uživajte s pomoću
Mekana Silikonska Zaštitna Torbica za AirPods Pro 2, Kreativni Dizajn Igraće Konzole, šok-dokaz Torbica za Slušalice Брелоком Slične!

Mekana Silikonska Zaštitna Torbica za AirPods Pro 2, Kreativni Dizajn Igraće Konzole, šok-dokaz Torbica za Slušalice Брелоком

21.06 kn 39.01 kn
Dizajn konzole čini svoje AirPods Pro2 jedinstveni i simpatično.Pretvorite telo u retro igraću konzolu! Lagan i kompaktan za jednostavno snimanje.Idealno za AirPods Pro 2, ne deformiraju i ne potresen kada višestruku demontaže i montaže,
Slatka Trešnja Torbica Za Samsung Galaxy Buds Live Buds Pro Buds2 Zaštitna Torbica Za Slušalice Samsuing Galaxy Buds 2 Torbe Slične!

Slatka Trešnja Torbica Za Samsung Galaxy Buds Live Buds Pro Buds2 Zaštitna Torbica Za Slušalice Samsuing Galaxy Buds 2 Torbe

24.15 kn 27.11 kn
Kompatibilna Model: Za Samsung Galaxy Buds Live /Buds Pro / Buds2 OBAVIJEST: 1. Podrška dropshipping!Podrška za veleprodaju popust! 2. Ruski prijatelji, molimo vas da ostavite nam puno ime zbog ruske politike, hvala! 3.
Xiaomi POCO F4 F3 Type-C Slušalice sa dva Vozača, Slušalice, Slušalice s Ožičenim Upravljanjem, Slušalice Za Xiaomi Mi 11T 11 12 12S 10 Pro K40 Slične!

Xiaomi POCO F4 F3 Type-C Slušalice sa dva Vozača, Slušalice, Slušalice s Ožičenim Upravljanjem, Slušalice Za Xiaomi Mi 11T 11 12 12S 10 Pro K40

36.20 kn 62.39 kn
Xiaomi POCO F4 F3 Type-C Slušalice sa dva Vozača, Slušalice, Slušalice s Ožičenim Upravljanjem, Slušalice Za Xiaomi Mi 11T 11 12 12S 10 Pro K40 Karakteristike: 1. Hibridni slušalice XIAOMI 2. Hibridni slušalice Xiaomi
Zaštitna Torbica Za Redmi Airdots 2 TWS Bluetooth Slušalice dodatna Oprema Prašinu Vodootporno Kućište Silikonske Slušalice Torbica Slične!

Zaštitna Torbica Za Redmi Airdots 2 TWS Bluetooth Slušalice dodatna Oprema Prašinu Vodootporno Kućište Silikonske Slušalice Torbica

5.07 kn 10.63 kn
1 、 FUNKCIJA: Dizajniran za bežični kutije za slušalice Xiaomi Redmi Airdots, 100% montaža, nije lako klizi i uvijek izgleda drugačije.Sve funkcije i tipke mogu se lako koristiti bez smetnji; 2 ZNAČAJKE: Pruža potpunu zaštitu za vaš
2 kom. Микрофонная Stalak Удлинительные Cijevi S 1 kom. Metalni Adapter Produžni kabel Mikrofona 5/8 inča Za Desktop Stalci I držači Za Ruke Slične!

2 kom. Микрофонная Stalak Удлинительные Cijevi S 1 kom. Metalni Adapter Produžni kabel Mikrofona 5/8 inča Za Desktop Stalci I držači Za Ruke

69.01 kn 94.58 kn
Premium: je Izrađen od visoko-kvalitetne aluminijske legure i prekriven crnim barutom, čvrsta, izdržljiva i lagana, ima dobru trajnost i jednostavne, ali luksuzne izvedbe.Oni mogu služiti za duži vijek trajanja, i možete ih koristiti bez ikakve
VR Maska za oči Trening sa Slušalice virtualne Stvarnosti za Oculus Quest 2 VR Navlake za slušalice VR Pribor Slične!

VR Maska za oči Trening sa Slušalice virtualne Stvarnosti za Oculus Quest 2 VR Navlake za slušalice VR Pribor

17.68 kn 22.68 kn
VR Maska za oči Trening sa Slušalice virtualne Stvarnosti za Oculus Quest 2 VR Navlake za slušalice VR Pribor Karakteristike: potpuno novi i visoke kvalitete Virtualni maska se može nositi i snimiti za nekoliko sekundi. Pogodan
Spider-man i Iron Man Torbica za Beats Fit Pro Sjedalo Kapetan Amerika, Thor i Hulk Bežični Torbica za Slušalice za Fit Pro s Anime Igračka Slične!

Spider-man i Iron Man Torbica za Beats Fit Pro Sjedalo Kapetan Amerika, Thor i Hulk Bežični Torbica za Slušalice za Fit Pro s Anime Igračka

61.27 kn 87.53 kn
Spider-man i Iron Man Torbica za Beats Fit Pro Sjedalo Kapetan Amerika, Thor i Hulk Bežični Torbica za Slušalice za Fit Pro s Anime Igračka Napomene: 1. U paketu ne dolaze slušalice, slušalice!!! 2. Link je samo za Beats
Slušalice s Koštane Vodljivosti Bluetooth 5,2 Bežične Slušalice Vodootporan Sportski Slušalice sa Mikrofonom za Trening Trčanja Vožnje Slične!

Slušalice s Koštane Vodljivosti Bluetooth 5,2 Bežične Slušalice Vodootporan Sportski Slušalice sa Mikrofonom za Trening Trčanja Vožnje

11.34 kn 18.24 kn
Tehničke karakteristike: Ove slušalice эргономичны i lako, svoje udobne za nošenje.Dugo vrijeme razgovora slušalice u stanju čekanja podržava ga baterijom velikog kapaciteta. Da podržava niske latencije i stabilan
Uho Slušalica Stopice Izradi Meke Silikonske Umetke U Uho Torbica za Huawei TalkBand B2 B3 Izravna Dostava Slične!

Uho Slušalica Stopice Izradi Meke Silikonske Umetke U Uho Torbica za Huawei TalkBand B2 B3 Izravna Dostava

4.44 kn 6.20 kn
Opis: ООТДТИ potpuno novi i visoke kvalitete Lice: On je dizajniran za slušalice TalkBand B3 Lite je kompatibilan s Bluetooth. Korištenje kvalitetnog silikona, mekani i fleksibilno, učinkovito облегает
TWS Bluetooth 5,2 G20 Slušalice Gaming Slušalice 15 ms Niska latencija Bežične Slušalice Stereo Bas HI-FI Audio Slušalice Igra Slične!

TWS Bluetooth 5,2 G20 Slušalice Gaming Slušalice 15 ms Niska latencija Bežične Slušalice Stereo Bas HI-FI Audio Slušalice Igra

57.96 kn 96.62 kn
TWS Bluetooth 5,2 G20 Slušalice Gaming Slušalice 15 ms Niska latencija Bežične Slušalice Stereo Bas HI-FI Audio Slušalice Igra Opis: Model: G20 uzmi i počnite Verzija Bluetooth: V5.2 Jerry 6983d4 Boja: Crna /
Полнодиапазонный zvučnik Lagan zvučna kutija ispod jastuka Bluetooth-kompatibilni zvučnik 2-kanalni surround subwoofer Nebo-plava Slične!

Полнодиапазонный zvučnik Lagan zvučna kutija ispod jastuka Bluetooth-kompatibilni zvučnik 2-kanalni surround subwoofer Nebo-plava

93.03 kn 155.07 kn
Opis: Primjena: Ovaj zvučnik ispod jastuka može vas pratiti u snu, i on će prestati nakon 30 minuta, tako da se možete usredotočiti na svoje snove. Sigurnost u korištenju: Ugrađeni polymer baterija, ovaj bežični zvučnik je
Mini Digitalni Diktafon Profesionalni HD Audio Snimanje Zvuka Prijenosni Ručka S Glasovnom Aktivacijom Diktafon Hi Fi WAV, MP3 Playeri Slične!

Mini Digitalni Diktafon Profesionalni HD Audio Snimanje Zvuka Prijenosni Ručka S Glasovnom Aktivacijom Diktafon Hi Fi WAV, MP3 Playeri

218.52 kn 485.63 kn
Mini Digitalni Diktafon Profesionalni HD Audio Snimanje Zvuka Prijenosni Ručka S Glasovnom Aktivacijom Diktafon Hi Fi WAV, MP3 Playeri Karakteristike proizvoda: 1. Umivaonik izrađen od legure cinka i anti--teško pada 2. Profesionalni
Za HP ReverbG2 VR Lica Sučelje Nosač Za Pokazivač Sa zaštitom Od Curenja Носовая maska Od Umjetne kože, Защищающая Od Znoja Поролоновая maska Za lice Slične!

Za HP ReverbG2 VR Lica Sučelje Nosač Za Pokazivač Sa zaštitom Od Curenja Носовая maska Od Umjetne kože, Защищающая Od Znoja Поролоновая maska Za lice

115.84 kn 297.04 kn
Za HP ReverbG2 VR Lica Sučelje Nosač Za Pokazivač Sa zaštitom Od Curenja Носовая maska Od Umjetne kože, Защищающая Od Znoja Поролоновая maska Za lice Opis: 1. Dizajn magnetne kopče: Dizajniran za HP ReverbG2,