Brza i besplatna dostava odmah!

  • Slika /1_pics/pictures-159121_Oblak-Sakrij-Ljeto-Vruće-Sportski-Grudnjak-XXL-Fitness.jpeg
  • Slika /2_pics/pictures-159121_Oblak-Sakrij-Ljeto-Vruće-Sportski-Grudnjak-XXL-Fitness.jpeg
  • Slika /3_pics/pictures-159121_Oblak-Sakrij-Ljeto-Vruće-Sportski-Grudnjak-XXL-Fitness.jpeg
  • Slika /4_pics/pictures-159121_Oblak-Sakrij-Ljeto-Vruće-Sportski-Grudnjak-XXL-Fitness.jpeg
  • Slika /5_pics/pictures-159121_Oblak-Sakrij-Ljeto-Vruće-Sportski-Grudnjak-XXL-Fitness.jpeg
  • Slika /6_pics/pictures-159121_Oblak-Sakrij-Ljeto-Vruće-Sportski-Grudnjak-XXL-Fitness.jpeg

Oblak Sakrij Ljeto Vruće Sportski Grudnjak XXL Fitness Žene Joga Skraćene Top Bicikl Vježbe za Donje Rublje Seksi Majicu Veličine Plus Sportska Odjeća Za Trčanje

92.32 kn 133.80 kn

Dodaj u želje
  • Broj artikla: t159121
  • Kategorije: Sportska obuća, Odjeća i Oprema
  • Dostupnost: Na lageru
  • Tag: majica, skraćene top za žene, Sportski Grudnjak s visoka otpornost na udarce, skraćene top, gornje donje rublje

o леггинсах - dostupno

Dragi prijatelju, ako vam se sviđa tajice, izabran na fotografijama, kratke hlacice na raspolaganju, molimo kontaktirajte prodavatelja, hvala!

Tehničke karakteristike

Spol: Ženski

Boja: Tamno plava, Army Zelena, Crna, Bijela, Roza, Crvena, Siva

Materijal: 88% najlon, 12% elastan.

Veličina: S, M, L, XL, 2XL

Težina: 150 g

Popis paketa

1 * Sportski grudnjak

Topli Savjet

1. Možete li napraviti дропшиппинг?

mogli smo poslati robu svojim kupcima direktno i ne objavljuju informacije o nama.Ali morate ostaviti nam poruku, u koju, molimo ne uključujte primitaka.To je za direktnu isporuku! i onda ćemo u skladu s vašim upitom slati pošiljke.

2. Kao što se može pratiti moju parcelu?

Možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu, koristeći svoj broj za praćenje: www.17track.net/en (Kopirano u preglednik za otvaranje).

3. Što ja mogu učiniti, kada se vrijeme zaštite kupnju isteći?

Ako je rok zaštite vaše kupnje istekne, molimo vas prvo nas kontaktirajte, tada mi ćemo vam pomoći da ga produžiti.Dakle, vaš prostor zaštićen Tank.com.hr

Plaćanje

1. Primamo Paypal, Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debitnu karticu Maestro, WebMoney, bankovni transfer, kreditne kartice i sve što možete platiti na Tank.com.hr.

2. Posredništvo - to je najbolji siguran uplatu za vas.

3. To je referentni centar za plaćanja: http://help.Tank.com.hr/categories_Payment.html .(Kopirano u preglednik za otvaranje)

4. Ako još uvijek imate bilo kakvih pitanja o plaćanju, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Otpremna

1. Poslat ćemo vam robu u roku od 3-5 dana, što samo potvrđuje plaćanje kupaca.

2. Mi ćemo povrat novca kupcima, ako kupci vratiti robu u roku od 15 dana od primitka kupaca za robu iz bilo kojeg razloga.Međutim, kupci moraju snositi troškove za povratnu otpremu i bili sigurni da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.

3. Proizvodi se šalju standardne isporuke Tank.com.hr, prilagođeno prioritetno Kine, ePacket, dostavljaju se u većini zemalja u roku od 15-35 radnih dana.Rok isporuke ovisi o odredištu i drugih čimbenika, on se može potrajati i do 60 radnih dana.

4. Ako želite dobiti robu brže, molimo vas da nas kontaktirate da plati dodatne prijevoza, možemo vam ponuditi sljedeće brze i jeftine načine isporuke: DHL, EMS, FedEx. uz pomoć tih načina na koje možete dobiti robu u roku od 5-7 radnih dana.

Molimo, imajte na umu: zbog običaja i prognoze, možda, ponekad je to odgoditi za neko vrijeme, ali ćemo produljiti vrijeme isporuke za vas, dakle, molim pričekajte još malo strpljivo.

Povratak i Povrat

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ĆEMO IZDATI vam POVRAT novca ILI ZAMJENU.Iznimka se NE događa!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i poštanski broj.

3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim stražnjim sobama i dodatnu opremu koju je u paketu, nakon što je kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa Tank.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu.

4. Mi ćemo poduzeti sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio.

O Jamstvu

1. 12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravne proizvode (osim za predmete oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca.

2. Neispravan proizvod mora biti tvrdi i vraćen u roku od jamstvenog roka (i, po mogućnosti, u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.MI NE РЕМОНТИРУЕМ I NE ZAMJENJUJEM ROBA ISTEKLA GARANCIJA.Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na Tank.com.hr!

O osvrti

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

Odgovarajuće veličine - Šalicu, Šalica B, Šalica C, Šalica D, E-šalica, Kup F
Tip zatvaranja - Bez zatvarač
Naziv - Sportske majice za fitness i fitness za žene, sportska odjeća, Sportski Dresovi
Broj modela - Быстросохнущая Sportska majica za joge ženska
Značajke 3 - Nedostatak deformacije, Tvrtka, отжиматься, energija, Bežična veza, Profesionalni
CN - Guangdong
Podrijetlo - Kontinentalna Kina
Boja - Tamno plava, Army Green, Siva, Pink, Crvena, Crna, Bijela
Lice - Brzo sušenje
Sportski tip - Fitness
Nadimak - Krupan Атлетичный, Sportska odjeća, Камис
Značajke 1 - Elastični, prozračni, Tanak, Nedostatak propadanja, BLAG, Prijateljski na koži, Ультрамодные model
Naziv 2 - majica, vest, Donje rublje, Grudnjak BH, sportska odjeća, skraćene top
Veličina - S, M, L, XL, XXL ( large size, plus size )
Materijal - 88% Najlon + 12% Elastan
Naziv odjela - Žene
Značajke 2 - Otporan na udarce, s brtvama, Bez žica, zgodan, apsorpciju vlage
Moredesignllc

Top Super. Na svom B naručio S. U iznosu туговат. U сундуке postoji mjesto i na puni Vb lijepa boja! Sviđa mi se top .

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Kupci također traže:

Likra, Hlače Za Joge, нескатанные, s Visokim Strukom, Sportske Tajice, Potisnog Stražnjice, Duge Hlače Push-up, Za Trčanje u Teretanu, Ženske Hlače, Tajice Slične!

Likra, Hlače Za Joge, нескатанные, s Visokim Strukom, Sportske Tajice, Potisnog Stražnjice, Duge Hlače Push-up, Za Trčanje u Teretanu, Ženske Hlače, Tajice

144.29 kn 212.18 kn
Horizontalna podatke - to je težina, a vertikalne - rast. veličina Struka (CM) Kukova (CM) Dužina (CM) S 51 63 83 M 54 66 84 L 57 69 86 ХL 60 72 87 Napomena:
Muške Kupaće Kostime Sjajne Lakirane Kože Trbuha Kesice ТрусыБоксеры Kratke Hlače Sa Spuštenim Podvozjem Elastični Steznik Gaćice Topljenje Donje Rublje Slične!

Muške Kupaće Kostime Sjajne Lakirane Kože Trbuha Kesice ТрусыБоксеры Kratke Hlače Sa Spuštenim Podvozjem Elastični Steznik Gaćice Topljenje Donje Rublje

66.13 kn 100.14 kn
Kit sadrži: 1x kratak Boks Stanje: Novo bez etikete Materijal: 100% lakirane kože Karakteristike : Muška sjajna torba-boksača iz lakirane kože s trbuhom, kratke Taljenje sa spuštenim podvozjem, donje rublje. Izrađena
Muški Zimsko Donje Rublje Za Fitness, Za Trčanje, Druga Koža, Runo uštedi toplinske rublje, Водолазка s Osnovnim Slojem, Dječje donje rublje toplinsko, Sportski Slične!

Muški Zimsko Donje Rublje Za Fitness, Za Trčanje, Druga Koža, Runo uštedi toplinske rublje, Водолазка s Osnovnim Slojem, Dječje donje rublje toplinsko, Sportski

82.96 kn 138.24 kn
Hvala što ste posjetili naš dućan, dobar dan i pošaljite nam naše najbolje želje! Mi smo profesionalni tvornice odjeće, praćenje kvalitete proizvoda i pruža dobra iskustva s markom.Mi pažljivo razmišljati o svaki detalj, svaku iglu,
1 Par Ručka Эспандер Pjene Zamjena Teretane Oprema Crna Yoga Trening Teretana Vježba Slične!

1 Par Ručka Эспандер Pjene Zamjena Teretane Oprema Crna Yoga Trening Teretana Vježba

25.84 kn 37.46 kn
1 Par olovke za kabel, pribor za fitness, olovke za vježbe, Vučna Olovke za Joge, olovke za Viseća, Эспандеры opišite: 100% Potpuno novi. Materijal: pp Dimenzije: duljina 12 cm, širina 3 cm Transformacija:
NINGMI Ženske Tajice Za Saune S Visokim Strukom, Hlače Za Mršavljenje, Hlače Za Mršavljenje, Fat burner, Vježbanje, Sport, Fitness, Pogon Tijela, Teretana Slične!

NINGMI Ženske Tajice Za Saune S Visokim Strukom, Hlače Za Mršavljenje, Hlače Za Mršavljenje, Fat burner, Vježbanje, Sport, Fitness, Pogon Tijela, Teretana

93.17 kn 169.36 kn
1. Materijal hlače: poliester + elastan, vanjski sloj: 96% poliester + 4% elastan, unutarnji sloj: 100% poliuretan. Tkanina леггинсов - je mekani materijal u svijetu.Dobra prozračnost, moderan organizirati svoje stvari i pri tome
TTYGJ 1 Par ženskih Elastične rukavice za golf, ženske Prozračne rukavice za golf na lijevu i desnu ruku, ženske Нескользящие kuglica, Sportske Rukavice Slične!

TTYGJ 1 Par ženskih Elastične rukavice za golf, ženske Prozračne rukavice za golf na lijevu i desnu ruku, ženske Нескользящие kuglica, Sportske Rukavice

93.52 kn 179.79 kn
TTYGJ 1 Par ženskih Elastične rukavice za golf, ženske Prozračne rukavice za golf na lijevu i desnu ruku, ženske Нескользящие kuglica, Sportske Rukavice Specifikacija proizvoda: Proizvod: Ženske Rukavice za golf Veličina:
Novi Boks Kratke Hlače Slobodnog Rezanja Udobnost Muay Kickboxing Mma Kratke Hlače Za Muškarce Borba Грэпплинг Sportska Odjeća Boks Hlače Na Veliko Slične!

Novi Boks Kratke Hlače Slobodnog Rezanja Udobnost Muay Kickboxing Mma Kratke Hlače Za Muškarce Borba Грэпплинг Sportska Odjeća Boks Hlače Na Veliko

95.77 kn 191.55 kn
Veličina visina težina djeca L 100-120 cm 15-20 kg djeca XL 120-140 cm 20-25 kg za odrasle S 140-190 cm 40-50 kg adult M 140-190 cm 50-60 kg adult L 140-190 cm 60-70 kg adult XL 140-190 cm 70-80 kg adult 2XL 140-190 cm 80-90 kg adult 3XL 140-190
1979 ST.GEORGE DRAGONS Retro Dres Ragbi je Sportska Majica S-5XL Slične!
Dječji Trening Odijelo za taekwondo Za djevojčice, Haljine, Majice s dugim Rukavima i Pojas, Hlače s Elastičnim Pojasom, Obrazac za taekwondo Za djevojčice, Odjeća Slične!

Dječji Trening Odijelo za taekwondo Za djevojčice, Haljine, Majice s dugim Rukavima i Pojas, Hlače s Elastičnim Pojasom, Obrazac za taekwondo Za djevojčice, Odjeća

127.68 kn 232.18 kn
Kit sadrži: 1x Vrhovima, 1x Hlače, 1x Remen Stanje: Novo bez etikete Materijal: 65% poliester, 35% Pamuk. Karakteristike : Dječji trening odijelo za taekwondo za djevojčice, u boji blok, montažni rez dugi Rukav,
Bešavne Seksi Gaćice Za Joge, Trčanja, Teretane, Push-up, Prozračna Uske Sportske Kratke hlače S Visokim strukom, Rastezanje, Podignite Bedra, Vruće Hlače Za Fitness Slične!

Bešavne Seksi Gaćice Za Joge, Trčanja, Teretane, Push-up, Prozračna Uske Sportske Kratke hlače S Visokim strukom, Rastezanje, Podignite Bedra, Vruće Hlače Za Fitness

118.94 kn 305.07 kn
Informacije o modelu Visina: 174 cm, obim grudi: 88 cm obim struka: 60 cm obim bedara: 102 cm, veličina odjeće: S
Seksi Vanjski Kupaći kostimi Ženski kupaći Kostim, Jednodijelni Body, Монокини Push-up, Kupanje S po cijeloj površini, kupaći Kostim, Ženska Plaža Odjeća Slične!

Seksi Vanjski Kupaći kostimi Ženski kupaći Kostim, Jednodijelni Body, Монокини Push-up, Kupanje S po cijeloj površini, kupaći Kostim, Ženska Plaža Odjeća

37.04 kn 57.89 kn
Veličina Poprsje Struka Kukova Šalica S 81-86 cm 61-66 cm 86-91 cm A-B M 86-91 CM 66-71 CM 91-96 CM B -C L 91-96 CM 71-76 cm 96-101 CM B-C XL 96-101 CM 76-81 CM 101-106 CM B -C 2XL 101-106 CM 81-86 CM 106-111 CM B - D 3XL 106-111 CM 86-91 CM 111-116