Brza i besplatna dostava odmah!

  • Slika /1_pics/pictures-182290_Bajkovite-Vjenčanice-U-boho-Stilu-Izmjenjivi-Duga.jpeg
  • Slika /2_pics/pictures-182290_Bajkovite-Vjenčanice-U-boho-Stilu-Izmjenjivi-Duga.jpeg
  • Slika /3_pics/pictures-182290_Bajkovite-Vjenčanice-U-boho-Stilu-Izmjenjivi-Duga.jpeg
  • Slika /4_pics/pictures-182290_Bajkovite-Vjenčanice-U-boho-Stilu-Izmjenjivi-Duga.jpeg
  • Slika /5_pics/pictures-182290_Bajkovite-Vjenčanice-U-boho-Stilu-Izmjenjivi-Duga.jpeg
  • Slika /6_pics/pictures-182290_Bajkovite-Vjenčanice-U-boho-Stilu-Izmjenjivi-Duga.jpeg

Bajkovite Vjenčanice U boho Stilu, Izmjenjivi Duga Haljina Mladenka Sa Zelenim Rukavima, Berba Držači Plaža Vjenčanje Haljine, Plus Size, Korzet, ...

899.92 kn 1 525.27 kn

Dodaj u želje
  • Broj artikla: t182290
  • Kategorije: Vjenčanja i aktivnosti
  • Dostupnost: Na lageru
  • Tag: vjenčanica roce, vjenčanice pois, personalizirano vjenčanje, širok starinski, nesigurnim hlače, сшитое na red djeveruša haljina, stare dječje haljine, haljine iro, haljina sa cvjetnim uzorkom ord, mod boho

Toplijih Krajeva:

Sve vjenčanice u našem dućanu može prilagoditi veličini i boji.Molimo, odaberite veličinu blizak vašoj veličini tijela, poslati narudžbu.Ako vam je potrebna prilagođena veličina ili boja, molimo vas, dajte mi izmjerene podatke u roku od tri dana.Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće napomene i prije same narudžbe.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ako vi vrlo dobro znate svoju veličinu tijela i da vam je neugodno ponovno izmjerite svoje tijelo, možete naručiti vjenčanicu u skladu sa standardnom.Molimo provjerite detaljne podatke i pošaljite narudžbu u iznosu od najviše kvazi podacima o veličini tijela.Ako odaberete bilo koji od parametara veličine, koje su znatno se razlikuju od svog lika, molimo vas da nas kontaktirate na vrijeme.

Ako ne možete pronaći odgovarajuću veličinu veličina tablice, molim vas, pošaljite mi svoje mjerenja, možemo vam ponuditi besplatan pojedinačne usluge.

Poprsje ___ inča ili ___ cm,

Talia ___ inča ili ___ cm,

Hip ___ inča ili ___ cm,

Šuplje dno (s cipelama) ___ inča ili ___ cm ,

Vaš rast (s cipelama) ___ inča ili ___ cm,

Dužina ruke ___ inča ili ___ vidi

Većina vjenčanica u našoj trgovini možete prilagoditi boju.Ako želite prilagoditi vjenčanicu posebne boje, molimo odaberite broj boja koji želite da nas obavijestite prije nego što blagajna.

Pitanje: Kako izvršiti mjerenje na red?

A: možemo osigurati slobodno završenu na red održavanje.

Prvo, možete odabrati bilo koju veličinu za slanje narudžbe, to je samo za plaćanja, a zatim pošaljete mi svoja mjerenja, uključujući:

Poprsje ___ inča ili ___ cm,

Talia ___ inča ili ___ cm,

Hip ___ inča ili ___ cm,

Šuplje dno (s cipelama) ___ inča ili ___ cm ,

Vaš rast (s cipelama) ___ inča ili ___ cm,

Dužina ruke ___ inča ili ___ vidi

Pitanje: Kako napraviti boje na red?

A: možemo osigurati slobodno završenu na red održavanje boje.

Možete odabrati svoju boju na temelju naše boja grafikona ili nas kontaktirati.

Pitanje: Kako šivati haljine naručiti?

A: možete li mi poslati sliku haljine, onda ću vam dati dobru cijenu ako se možete dogovoriti, mi ćemo vam poslati link za plaćanje.

Pitanje: Vrijeme proizvodnje i vrijeme isporuke?

A: Obično naše vrijeme proizvoda 5-7 dana, ubrzani nalog 3-5 dana.

Kada naručujete, možete provjeriti opći vrijeme dostave.

Pitanje: da li Mogu ja sam promijeniti neke originalne dizajne haljine?

Odgovor: Nema problema, to je besplatno.

Pitanje: Što ako mi se ne sviđa ta haljina?

Odgovor: Prije svega, molim vas, ne brinite, možete doći do nas, mi ćemo vam pomoći riješiti ovaj problem.

Roba će biti poslana UPS, FedEx, TNT, DHL, EMS, Pošta u Kini i tako Dalje Vrijeme isporuke: 4-10 dana TNT, UPS, FedEx, DHL-roba će biti poslana kurir iz Kine na vašu adresu.Možemo skinite haljinu naopačke kako bi zaštitili izvlačenja ili шнуровку. -Prije slanja ćemo provesti temeljitu inspekciju, pokušali da nije bilo nikakvih problema.Ali ako pri nabavi robe ste otkrili problem, molimo vas, kontaktirajte nas, mi ćemo vam pomoći da ispravno riješiti problem.

1. Imate 5 dana da se odlučite, odgovaraju li vam se roba nakon njihovog primitka.

2. Možete vratiti ili zamijeniti bilo koji неношеные, neoprane, неизмененные, neoštećene robe u originalnoj ambalaži, uključujući i broj rezervacije.

3. Trošak povratne dostave plaća kupac.

4.In bi riješiti vaš problem što je prije moguće, molimo vas prvo nas kontaktirajte i javite nam se sezona vašeg povratka.

5. Nakon što smo primili informacije o vašem return upućivanju i broj za praćenje, mi ćemo povrat novca na vaš račun u roku od 3-10 radnih dana.

6. Mi vrlo žao nam o tome, ako ste dobili proizvod koji zapravo ne odgovara onome što bi, ili ne, kao što je prikazano na slikama ili opisu na web-stranicama.

Jer vaše povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.To traje svega 1 minutu.Hvala!

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo da ih mi prije plaćanja ili ostavite mi novu poruku, kad ste to učinili, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.

Linija struka - Prirodni faktori
Mjesto podrijetla - CN
Dužina haljine - Dužina do poda
Stil - boho
Podrijetlo - Kontinentalna Kina
Dizajn stražnjeg dijela - Čipke
Stil Rukava - Slojevita Rukav
Silueta - Plaža
Naziv - POLICAJAC Mi Непоколебим
Vintage Vjenčanice - Пляжное Djeveruša Haljina
Broj modela - к147
Boja - Sve je dostupan na boja grafikona
Ugrađen grudnjak - DA
Tip elementa - Vjenčanica
Vlak - Подметально-щеточный vlak
Otvor za gorivo - Slatka
Tkanina za vjenčanica - Tila
Za trudnice - DA
Vjenčanica 2021 - Vjenčanice u boho stilu
Veličina - Free Custom Made
Robe de mariage - vestido de noiva
Dužina rukava (cm) - Puni
Modni Element - Vintage
Ukras - Aplicirano, Čipka, Ruga
Stvarne slike - DA
Polikova1970

Ja sam tako volio svoju haljinu! Ušao u njemu se udaju i cijeli dan osjećala vila! To je šivana po mjeri i сидело savršeno! Puno vam hvala!!!.

Bandit Andrey 13

To je vrlo povoljan haljina. Svi moji prijatelji kažu da je lijepo, a moj muž kaže da ću biti najljepša mladenka, kad izvadim ga na svoje vjenčanje. .

Lubova77

Da je haljina ne bi moglo biti ljepše. Apsolutno izuzetna haljina, ide izvan elegantan, ali u isto vrijeme оставающееся netipične i zabavno. Zbog toga sam opet ću to učiniti rezervacije odavde..

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Kupci također traže:

Elegantan Višeslojne Čipka Suknja Visokog Kvaliteta, Ženska Trapezoidni-Link Suknja S Vlakom, Mekan Тюлевый Prijenosni Kabel Za Svadbene Zurke, Nadvoji Maxi Suknja Slične!

Elegantan Višeslojne Čipka Suknja Visokog Kvaliteta, Ženska Trapezoidni-Link Suknja S Vlakom, Mekan Тюлевый Prijenosni Kabel Za Svadbene Zurke, Nadvoji Maxi Suknja

492.53 kn 735.14 kn
Informacije o proizvodu Imajte na umu, prije nego što kupiti haljinu : 1: To je haljina vjenčanja ne uključuje nikakve dodatne opreme, kao što su rukavice, vjenčanja veo i donja suknja s кринолином (prikazano na slikama).Obrtnička
JEHETH Elegantan Шифоновое vjenčanicu u boho stilu s V-izrez, Donje 2022, Пляжное, S Aplikacija, Na Trake, s otvorenim ramenima, s otvorenim Leđima, Vjenčanica Slične!

JEHETH Elegantan Шифоновое vjenčanicu u boho stilu s V-izrez, Donje 2022, Пляжное, S Aplikacija, Na Trake, s otvorenim ramenima, s otvorenim Leđima, Vjenčanica

841.89 kn 1 619.00 kn
Dobrodošli u naš dućan Napomene: 1. Veličina i boja vrlo su važni za haljine, tako da, kada odaberete boju i veličinu, molimo vas, napravite izbor u skladu s našim stolom boja i veličina, jer veličina se može malo razlikovati
Luksuzni Čipka Aplicirano Šljokice Sirena Vjenčanica S V-Izrez I Dugi Rukav Backles Zamah Vlak Za Žene Učinjeno Robe De Mariee Prilagoditi Slične!

Luksuzni Čipka Aplicirano Šljokice Sirena Vjenčanica S V-Izrez I Dugi Rukav Backles Zamah Vlak Za Žene Učinjeno Robe De Mariee Prilagoditi

1 413.72 kn 1 884.99 kn
Izložba proizvoda 1. Vrhunska kvaliteta - vrhunska tkanina, posebne vještine, točno mjerenje i kompletan sustav kontrole kvalitete. 2. Konkurentne cijene - više, više popusti. 3. Brza dostava?- Dostava u roku od radnih
Slatka Nova Sirena Vjenčanice U Afričkom Stilu Sa Otvorenim Ramenima Čipka Aplicirano Zrna S Otvorenim Leđima Plus Size Zamah Vlak Formalno Vjenčanje G Slične!

Slatka Nova Sirena Vjenčanice U Afričkom Stilu Sa Otvorenim Ramenima Čipka Aplicirano Zrna S Otvorenim Leđima Plus Size Zamah Vlak Formalno Vjenčanje G

1 014.01 kn
Za nestandardne veličine ako niste pronašli odgovarajući vam veličina veličina tablice, možete mi poslati svoja mjerenja, možemo ponuditi besplatnu uslugu izrade vanstandardnih dimenzija. A. Visina ___ inča ili ___ vidi B.
Vjenčanice Trapeznog oblika u retro stilu sa Draperijom, Visokog izreza лодочкой, Otvorenim leđima, 2022, Ljetne haljine na podu s otvorenim ramenima, Robe De Ma Slične!

Vjenčanice Trapeznog oblika u retro stilu sa Draperijom, Visokog izreza лодочкой, Otvorenim leđima, 2022, Ljetne haljine na podu s otvorenim ramenima, Robe De Ma

742.95 kn 928.73 kn
Dobrodošli u trgovinu kraljevske haljine 1. Cijena je samo za haljinu, bez obzira na bilo kakve dodatne opreme, kao što su rukavice, jakna, veo i suknja. 2. radimo standardne veličine ili veličine po narudžbi, cijena je ista, molimo
Elegantan Svadbeni Haljina Sirena s V-izrez i Dugim Rukavima, Čipkan Шифоновое vjenčanicu S V-izrez, Vestidos De Novia robe de mariée smještaj za mladence Slične!

Elegantan Svadbeni Haljina Sirena s V-izrez i Dugim Rukavima, Čipkan Шифоновое vjenčanicu S V-izrez, Vestidos De Novia robe de mariée smještaj za mladence

994.43 kn 1 104.92 kn
Po mjeri: Uzmite po mjeri veličinu i prihvatiti po mjeri u boji! Možete odabrati bilo koju veličinu, da bi nalog, i ostaviti nam poruku o svojim vlastitim mjerenjima, kao i sljedeće će biti u redu! 1) Poprsje ______ 2) Struk ______
2023 Loptu Haljina Princeze Vjenčanice S Okruglog Izreza I Dugim Rukavima Vestido Casamento Čipka Aplicirano Beaded Haljina Djeveruša Suknie Slubne Slične!

2023 Loptu Haljina Princeze Vjenčanice S Okruglog Izreza I Dugim Rukavima Vestido Casamento Čipka Aplicirano Beaded Haljina Djeveruša Suknie Slubne

1 160.13 kn 3 314.69 kn
Pravila povrata Imamo jednostavan proces povratka/dijeljenje!Možete vratiti robu za puni povrat novca (bez troškova dostave). A. Proizvod mora biti неношеным i примеряться samo za opremanje i određivanje veličine. Povrat
LORIE Elegantne Držači Vjenčanje Haljine S Dugim Rukavima i Okruglog izreza, Izvezena Perle, Vjenčanice Trapeznog Oblika Dužine Do poda, Haljina Princeza Nevjesta 2022 Slične!

LORIE Elegantne Držači Vjenčanje Haljine S Dugim Rukavima i Okruglog izreza, Izvezena Perle, Vjenčanice Trapeznog Oblika Dužine Do poda, Haljina Princeza Nevjesta 2022

1 346.26 kn 1 704.14 kn
Dobrodošli u službenih LORIE. hvala što ste zainteresirani za naše платьями. Kao proizvođač specijaliziran za proizvodnju vrhunskih vjenčanica. Haljine za vjenčanje gowns su visoke kvalitete tkanina.it izrađen je s
Пляжное vjenčanicu Kratkih Rukava i niske Leđa, Расшитое Perle, robe mariage femme Vestido Noiva, Jednostavne Bijele Vjenčanice S V-izrez Slične!

Пляжное vjenčanicu Kratkih Rukava i niske Leđa, Расшитое Perle, robe mariage femme Vestido Noiva, Jednostavne Bijele Vjenčanice S V-izrez

848.16 kn 1 346.33 kn
Plaža vjenčanje haljina boje slonove kosti sa volanima Cijena: $147,00 Vjenčanje haljina sirena s V-izrez Cijena: $159,00 Vjenčanje haljina boje šampanjca s čipkom boje slonovače Cijena: $ 148,00 vjenčanice u boho stilu držači vjenčanica
Bajkovite Vjenčanice U Boho stilu 2022 Princeza Sa Zelenim Rukavima Винтажное Djeveruša Haljina Čipka Vjenčanje Haljina Korzet Straga Bez Naramenica Robe De Mariee Slične!

Bajkovite Vjenčanice U Boho stilu 2022 Princeza Sa Zelenim Rukavima Винтажное Djeveruša Haljina Čipka Vjenčanje Haljina Korzet Straga Bez Naramenica Robe De Mariee

757.67 kn 1 329.29 kn
Dobrodošli u naš dućan Poštovani Kupci: Mi smo profesionalni tvornice OEM & ODM u Suzhou, najveći u Kini tržište vjenčanica i večernjih haljina. Mi specijalizirati za krojenje vjenčanice, večernje
Svadba Haljina Sirena 2023 S Рюшами U obliku Srca, Kraljevska Staza, Crna Haljina Djeveruša, Izvlačenja, Večernjih Haljina Plus Veličina, Kazališna predstava Slične!

Svadba Haljina Sirena 2023 S Рюшами U obliku Srca, Kraljevska Staza, Crna Haljina Djeveruša, Izvlačenja, Večernjih Haljina Plus Veličina, Kazališna predstava

1 731.04 kn 2 036.53 kn
Dijagram veličina Tablica veličina haljine Tablica veličina Haljine Veličine Veličina mjerenje Paket uključuje 1 x haljina (odaberite svoju boju) INFORMACIJE O ISPORUCI Za međunarodne narudžbe,
On Zhu Jednostavnu vjenčanicu S Trga Cutaway Loptu Haljina s Biserima Bez Rukava Crkveno Vjenčanje Haljina s Pojasom i Lukom Na čipka-up Klasične Vjenčanice Slične!

On Zhu Jednostavnu vjenčanicu S Trga Cutaway Loptu Haljina s Biserima Bez Rukava Crkveno Vjenčanje Haljina s Pojasom i Lukom Na čipka-up Klasične Vjenčanice

950.91 kn 1 533.72 kn
Mi smo željeli koristiti trajni мартериал, tkanina je mekana i izgleda sjajan, kemijsko čišćenje ili ručno pranje u hladnoj vodi. Za haljine standardne veličine.mi bi izabrali na temelju naše standardne veličine grafikona,
Vestidos De Noiva Kratke Vjenčanice-Torbica Dugi Rukav 2021 S Dragim Cutaway Dizajn Jednostavan Mini Vjenčanice Robe De Mariée Francuska Slične!

Vestidos De Noiva Kratke Vjenčanice-Torbica Dugi Rukav 2021 S Dragim Cutaway Dizajn Jednostavan Mini Vjenčanice Robe De Mariée Francuska

509.57 kn 783.94 kn
Prikazivanje modela Dragi Prijatelju ! Dobro došli u dućan vjenčanica SATONOAKI.Mi smo u izravnom prodajom tvornice, bez posrednika, niska cijena, garancija kvalitete Sve naše haljine su izrađene po mjeri i mogu se prilagoditi
Богемные Шифоновые Vjenčanica 2022 Od Dva Dijela S Kratkim Rukavima I Okruglog Izreza Na Zakopčane Čipkan Vjenčanicu Robe De Mariee Pomesti Petlja Jednostavan Slične!

Богемные Шифоновые Vjenčanica 2022 Od Dva Dijela S Kratkim Rukavima I Okruglog Izreza Na Zakopčane Čipkan Vjenčanicu Robe De Mariee Pomesti Petlja Jednostavan

733.80 kn 1 048.23 kn
Izložbe robe 1. Vrhunska kvaliteta - vrhunska tkanina, posebne vještine, točno mjerenje i kompletan sustav kontrole kvalitete. 2. Konkurentne cijene - više, više popusti. 3. Brza dostava?- Dostava u roku od 10 radnih dana
192 Boje slonovače S Urezima Лодочкой Od Dva Dijela Prirodni Omotač Mini Kratki Držači Duge Vjenčanice Od Tila/Ženske Haljine S Lukom i Otvorena Besplatna Dostava Slične!

192 Boje slonovače S Urezima Лодочкой Od Dva Dijela Prirodni Omotač Mini Kratki Držači Duge Vjenčanice Od Tila/Ženske Haljine S Lukom i Otvorena Besplatna Dostava

758.37 kn
Tablica veličina HALJINA, POKAZUJUĆI To je lijepo vjenčanicu boje slonovače šivana od boljeg čipke i tila.On je dizajn od 2 dijela, može vam dati najbolje iskustvo svadbene zurke.Budući da imamo vlastitu tvornicu, tako da možemo
Nove Sjajne Vjenčanica 2021, Vjenčanice Princeze s Otvorenim Ramenima, Luksuzne Haljine Za Mladenke Haljina Za Svadbene zurke u Kapeli, Vjenčanica De Mariage Slične!

Nove Sjajne Vjenčanica 2021, Vjenčanice Princeze s Otvorenim Ramenima, Luksuzne Haljine Za Mladenke Haljina Za Svadbene zurke u Kapeli, Vjenčanica De Mariage

3 228.14 kn 4 747.29 kn
Nove Sjajne Vjenčanica 2021, Vjenčanice Princeze s Otvorenim Ramenima, Luksuzne Haljine Za Mladenke Haljina Za Svadbene zurke u Kapeli, Vjenčanica De Mariage
Luksuzno Vjenčanje Haljina Od Tila Trapeznog Oblika s urezima u obliku Srca, s otvorenim Ramenima, Držači Vjenčanice S Aplikacija, Vestido De Noiva Slične!

Luksuzno Vjenčanje Haljina Od Tila Trapeznog Oblika s urezima u obliku Srca, s otvorenim Ramenima, Držači Vjenčanice S Aplikacija, Vestido De Noiva

727.88 kn 1 119.85 kn
Za haljine, umreženi na red, molimo vas da ispunite sljedeći format i recite nam kada naručujete.Ili kontaktirajte nas, mi smo uvijek na usluzi. 1. Poprsje: ___ cm / inch 2. Talia: ___ cm /inch 3. Bedra: ___ cm / inch 4.
Alonlivn Elegantna Vjenčanica Loptu Haljina Vestido De Noiva S otvorenim Ramenima Izvlačenja Aplicirano Dugi Vlak Vjenčanje Suknje Slične!

Alonlivn Elegantna Vjenčanica Loptu Haljina Vestido De Noiva S otvorenim Ramenima Izvlačenja Aplicirano Dugi Vlak Vjenčanje Suknje

2 855.61 kn 4 138.56 kn
Dobrodošli u naš dućan, dušo slatka nevjesta, za nas je velika čast imati priliku napraviti za vas lijepa vjenčanica i prate vas i vaše voljene osobe slatki vjenčanje.Alonlivn specijalizirao u dizajniranju i proizvodnji vjenčanica vrhunske
Osmerokutna Bijela Vjenčanica Sirena U Boho Stilu, Пляжное Slatka Haljina Mladenka, Атласное Haljina S Visokim Prorezom, Vjenčanje Večernje Haljine Za Maturalne Večeri, Pojedinačne Veličine Slične!

Osmerokutna Bijela Vjenčanica Sirena U Boho Stilu, Пляжное Slatka Haljina Mladenka, Атласное Haljina S Visokim Prorezom, Vjenčanje Večernje Haljine Za Maturalne Večeri, Pojedinačne Veličine

722.46 kn 1 184.36 kn
Za haljine, umreženi na red, molimo vas da ispunite sljedeći format i recite nam kada naručujete. Ili kontaktirajte nas, mi smo uvijek na usluzi. 1. Poprsje: ___ cm / inch 2. Talia: ___ cm /inch 3. Bedra: ___ cm /
Anna Seksi Cijev Vjenčanice S V Izrez Tila Na Tanke Trake Čipka Aplicirano Pomesti Mrlja Vestidos De Novia Individualne Slične!

Anna Seksi Cijev Vjenčanice S V Izrez Tila Na Tanke Trake Čipka Aplicirano Pomesti Mrlja Vestidos De Novia Individualne

494.01 kn 1 008.23 kn
Hot Prodaja Anna Seksi Cijev Vjenčanice S V Izrez Tila Na Tanke Trake Čipka Aplicirano Pomesti Mrlja Vestidos De Novia Individualne Богемное,Трапециевидное,dugi rukav,Пляжное,Za zurke,Vjenčanica, Aplike,Vestido
Шифоновое vjenčanicu Trapeznog Oblika Na Trake, Seksualno Vjenčanica sa Čipkom Aplikacija i otvorenim Leđima, Donje Djeveruša Haljina Bez Rukava, Dugi vlak Slične!

Шифоновое vjenčanicu Trapeznog Oblika Na Trake, Seksualno Vjenčanica sa Čipkom Aplikacija i otvorenim Leđima, Donje Djeveruša Haljina Bez Rukava, Dugi vlak

723.87 kn 1 248.02 kn
PRIKAZIVANJE MODELA TABELA STANDARDNIH DIMENZIJA PRILAGOĐENA VELIČINA Poprsje __ inča ili _ cm, Talia __ inča ili __ cm, Hip __ inča ili __ cm, Šuplje dno (s cipelama) __ inča ili __ cm, Vaš