Brza i besplatna dostava odmah!

  • Slika /1_pics/pictures-186122_Magnetska-Ploča-Meni-je-Naljepnica-na-Hladnjak-sa.jpeg
  • Slika /2_pics/pictures-186122_Magnetska-Ploča-Meni-je-Naljepnica-na-Hladnjak-sa.jpeg
  • Slika /3_pics/pictures-186122_Magnetska-Ploča-Meni-je-Naljepnica-na-Hladnjak-sa.jpeg
  • Slika /4_pics/pictures-186122_Magnetska-Ploča-Meni-je-Naljepnica-na-Hladnjak-sa.jpeg
  • Slika /5_pics/pictures-186122_Magnetska-Ploča-Meni-je-Naljepnica-na-Hladnjak-sa.jpeg
  • Slika /6_pics/pictures-186122_Magnetska-Ploča-Meni-je-Naljepnica-na-Hladnjak-sa.jpeg

Magnetska Ploča Meni je Naljepnica na Hladnjak sa 8 Boji Меловыми Oznakama Osnovna Kuhinjski Меловая Odbora Tjedni Planer Odbora Naljepnica na Hladnjak

47.82 kn 86.90 kn

Dodaj u želje
  • Broj artikla: t186122
  • Kategorije: ukras
  • Dostupnost: Na lageru
  • Tag: gornji magnetski iphone, pogodan za stolna lampa, magnet za hladnjak zotac, naljepnica za nokte anima, magnetska markeri za bijele ploče, trg ploča sa magnetima, magneti za hladnjak vjerske, narukvica magnetska ploča, srednja magneti za hladnjak, porozna намагничиватель jakemy

Više proizvoda:

Magnetska Ploča Meni Kuhinjski Odbora za Hladnjak s 8 Boja Меловыми Oznakama Suho Brisanje Tjedni Raspored Linija Odbora za Hladnjak

Detaljne informacije:

MAGNETSKA: Proizveden od uvoznih magnetne podloge, vrlo jaka адсорбция.Magnetni planer može lako pričvrstiti na bilo koju magnetne osjetljiv površine.Premium magnet sigurno drži ploču na hladnjaku.

JEDNOSTAVAN PLAN: Opremljen 8 markerima u boji, možete lako da piše na tabli, i to će trajati dugo vremena.Veličina ploče meni je 29,7 x 42 cm / 11,7 x 16,5 cm, veliki prostor za pisanje daje vam više nego dovoljno prostora za svoje organizacijske potrebe.

REUSABLE PEGLANJE: Lako se čisti.Očistite suhom ili vlažnom krpom, napišite na njega i jednostavno ih obrišite.Savršeno je pogodna za bilo koji kuhinjski hladnjak, uredski картотечного ormara ili magnetski prednje zone za višekratnu upotrebu i recikliranje.Pruža dugotrajno korištenje bez uvijanja, a kada ga ne koristite, možete ga uvaljati u roli i lako za spremanje.

SVESTRANOST: ovaj dijagram je dizajniran za upotrebu u različitim načinima planiranja i bila univerzalna, da u njoj može uživati obitelj u bilo koje veličine.Koristi li se kao dječji crtež ili blokom za crtanje, kao i za unos važnih poruka i brojeva.

POŽELI vam SRETAN DAN: popis poslova po kući, bilješke, meni, raspored obroka, popis za kupovinu u trgovinama, datume, važne brojeve.Organizirajte svoj raspored s ovom tjedno učionica zajednice, olakšati njihov težak život i voditi sretan i bezbrižan život.

Opis proizvoda:

U uvjetima kada je naš svakodnevni život postaje sve više posla, više nego ikad, ova ploča predstavlja savršeno rješenje s ovim skupom meni, устанавливаемым na hladnjak, kao svakodnevnu vodič za pripremu jela, uštede vremena i novca i konverzije u kaotičan kuhinje u strukturirani restoran s 5 zvjezdica.Tjedno odbora za suho brisanje black omogućuje vam sastaviti popis dnevnih obroka, sastaviti popis za kupovinu, distribuirati tjedni odgovornosti kod kuće i učinkovito upravljati zdravi i ekonomičan način života.

8 boja markera, od kojih je svaki vezan na gumenom trakom i magnet, predstavljaju atraktivan i učinkovit program za idući tjedan.Markeri imaju tanak vrh za nemirno pisma, nemaju mirisa, siguran za djecu i lako se brišu.

Specifikacija:

Materijal: PET + gumeni magnetski

Veličina: 29,7 x 42 cm/11,7 x 16,5 cm

Pogodno za: učenje, rad, život

Dostupna boja: bijela, crna

Paket uključuje:

(Broj dodatne opreme razlikuje se za različite stilove, molimo obratite se na sliku za više informacija)

na primjer: To je modni dodatak za jednog od njih

1 x Magnetske ploče Meni

8 x Boji Krede Markera

Plaćanje >>

1. Primamo Alipay, West Union, TT i sve glavne kreditne kartice putem sigurnog plaćanja procesor ESCROW.

2. Uplata mora biti izvršena u roku od 5 dana nakon rezervacije.

3. Ako ne možete rezervirati odmah nakon narudžbe, molimo pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo.

Otpremna >>

1. Narudžba će biti isporučen u roku od 4 radna dana nakon potpune uplate.

2. Šaljemo samo potvrdio adresu narudžbe, molimo pobrinite se da je adresa vaše narudžbe podudara s vašom adresom dostave.

3. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

4. Ako niste dobili svoj teret na vrijeme, molimo kontaktirajte nas prije otvaranja spora, mi ćemo provjeriti problem i pružiti vam rješenje u roku od 24 sata.

Jamstvo >>

1. 6 mjeseci jamstva proizvođača za neispravne proizvode (osim za predmete oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).

2. Neispravan proizvod mora biti vraćen u roku od jamstvenog roka, morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i recite nam broj vaše narudžbe.

Povratak i povrat >>

1. Ako je proizvod neispravan, kupac treba da nas kontaktirate prije povratka robe.

2. Ako kupac ne želi vratiti robu, mi izrađujemo potpuni ili djelomični povrat ovisno o detaljima situacije.

Povratne informacije >>

Mi činimo sve da naši kupci su zadovoljni sa svojim kupnje.Molimo, kontaktirajte nas, kako riješiti bilo koji vaš problem i prije nego što ostavite nam neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo mogli da vam ponudimo rješenje što je prije moguće.

Dob - > 8 godina
Vrsta - Magneti Za Hladnjak
Stil Magnetne Naljepnice - Pismo
Specifikacija - Single-piece Package
Broj modela - 29,7x42 cm/11,7x16,5 cm
Uzorak - prugasta
Veličina lista - Srednji
Tip naljepnice - Naljepnica na jednu stranicu
Podrijetlo - Kontinentalna Kina
Antonio G Areces

Markeri nisu jako dobre kvalitete Uredan pakiranje.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Kupci također traže:

Vladimir, Rusija Turistički Turistički Suvenir 3D Smole Dekorativni Hladnjak Magnet Za Hladnjak Zanat Kućni Dekor Slične!

Vladimir, Rusija Turistički Turistički Suvenir 3D Smole Dekorativni Hladnjak Magnet Za Hladnjak Zanat Kućni Dekor

42.53 kn
Opis proizvoda Tema: Vladimir, Rusija Materijal: Visokokvalitetna smola, s magnetom straga. Veličina: 6 cm u promjeru, cijele Upućivanje uključuje 1 x Magnet za Hladnjak Suvenir Magneti Za Hladnjak Vratite
Sjajni Magneti za Hladnjak Zastava 30 mm Staklena Naljepnica na Hladnjak s Vatikanu Makedonija Albanija Hrvatska San Marino Malta Italija Španjolska Slične!

Sjajni Magneti za Hladnjak Zastava 30 mm Staklena Naljepnica na Hladnjak s Vatikanu Makedonija Albanija Hrvatska San Marino Malta Italija Španjolska

5.99 kn 11.90 kn
Materijal: Kristal, Magnet Promjer: 30 mm Ambalaža, uključujući: 1 kom magnet za hladnjak Karakteristike U tamnom prostoru će se upaliti zeleno svjetlo. Korištenje Ispravite, ostavite poruku, ukrasite Ostale
2 kom./lot! Slatka Slatka Krafna Krafna Magnet za Poruke na Hladnjak Suveniri, Имитационный Hrane Magnet za Uređenje Držača Poruke za Djecu Slične!

2 kom./lot! Slatka Slatka Krafna Krafna Magnet za Poruke na Hladnjak Suveniri, Имитационный Hrane Magnet za Uređenje Držača Poruke za Djecu

34.08 kn 45.42 kn
Karakteristike: 1.100% potpuno novi i kvalitetan 2.To je vrlo slatka magnet za hladnjak 3. kvaliteta je vrlo dobra. 4. Izrađen je od smole, sigurna i korisna za zdravlje, ima mali okrugli oblik krafne, pričvršćena
10 Prema Atrakcije Magneti 78*54*3 mm Palma de Mallorca Suvenir Magneti Za Hladnjak 20261 Slične!

10 Prema Atrakcije Magneti 78*54*3 mm Palma de Mallorca Suvenir Magneti Za Hladnjak 20261

29.65 kn
USD 3,48-3,98 USD 3,68 USD 3,48-4,98 USD 4,99 USD 6,98 USD 7,98 USD 5,98 USD 7,98
Kanada Vancouver Montreal Victoria i ostale Magneti Za Hladnjak Turistički Suvenir Zbirka Magnetske Natpise Na Hladnjak Poklon Ručni Rad Slične!

Kanada Vancouver Montreal Victoria i ostale Magneti Za Hladnjak Turistički Suvenir Zbirka Magnetske Natpise Na Hladnjak Poklon Ručni Rad

6.69 kn 7.46 kn
Kanada Vancouver Montreal Victoria i tako Dalje Magneti Za Hladnjak Turistički Suvenir Zbirka Magnetske Natpise Na Hladnjak Poklon Ručni Rad
Slatka srca u obliku Smole Magnetski Nakit Za Hladnjak Umetnuti dodatna Oprema Za Kuću Slične!

Slatka srca u obliku Smole Magnetski Nakit Za Hladnjak Umetnuti dodatna Oprema Za Kuću

23.38 kn
Slatka srca u obliku Smole Magnetski Nakit Za Hladnjak Umetnuti dodatna Oprema Za Kuću Težina: 5 g Veličina: 2..6*2,7 cm/3,3*2 cm Pakiranje: Vreća Opp