Brza i besplatna dostava odmah!

  • Slika /1_pics/pictures-188006_5-0-Predajnik-Prijemnik-CSR8675-APTX-HD-LL-Bt-Audio.jpeg
  • Slika /2_pics/pictures-188006_5-0-Predajnik-Prijemnik-CSR8675-APTX-HD-LL-Bt-Audio.jpeg
  • Slika /3_pics/pictures-188006_5-0-Predajnik-Prijemnik-CSR8675-APTX-HD-LL-Bt-Audio.jpeg
  • Slika /4_pics/pictures-188006_5-0-Predajnik-Prijemnik-CSR8675-APTX-HD-LL-Bt-Audio.jpeg
  • Slika /5_pics/pictures-188006_5-0-Predajnik-Prijemnik-CSR8675-APTX-HD-LL-Bt-Audio.jpeg
  • Slika /6_pics/pictures-188006_5-0-Predajnik-Prijemnik-CSR8675-APTX-HD-LL-Bt-Audio.jpeg

5,0 Predajnik Prijemnik CSR8675 APTX HD LL Bt Audio Glazba Bežični USB Adapter za 3,5 3,5 mm AUX Priključak/SPDIF /RCA TV-a na PC

75.63 kn 328.73 kn

Dodaj u želje

Kako se spojiti na 2 uređaja?

S: To je zbog činjenice da je Bluetooth slušalice / slušalice / slušalice Sony koriste posebne metode kodiranja, koji nije dostupan za spajanje drugih uređaja.Dakle, kada koristite Bluetooth slušalice / slušalice / slušalice sony za uparivanje s našim uređajima u stanju Bluetooth odašiljač, uparivanje može potrajati dulje vrijeme.Vrijeme uparivanja ovisi o različitim modelima Sony .Ali oni su, bez sumnje, može uspješno izvoditi u paru s našim uređajima.Pogodan je za sve uređaje (smartphone, slušalice, zvučnik i tako dalje) bilo koje verzije Bluetooth na tržištu, uključujući: bluetooth 1.0/1.1/1.2/2.0/2.1/3.0/3.1/3.2/4.0/4.1/4.2/5.0 i tako dalje Prvi u svijetu aptX HD u stanju TX / RX: Bluetooth adapter VIKEFON, radi na prizmu premium klase CSR8675, podržava najnoviju verziju Bluetooth V5.0, dok je većina drugih na Tank.com.hr imaju samo čip CSR8670 i podržavaju Bluetooth V4.1, V4.0 ili čak i V3.0. S aptX HD, naš odašiljač / prijemnik, Bluetooth, može slanje stabilan zvuk i prenosi zvuk CD kvalitete bežično putem Bluetooth veze.

Prijenos zvuka u stvarnom vremenu: primopredajnik VIKEFON Bluetooth tehnologija koristi aptX s niskim kašnjenjem u načinima TX i RX, čime se smanjuje kašnjenje zvuka do 40 ms i omogućava vam da uživate u visokokvalitetnim zvukom u sync sa slikom (vaše Bluetooth slušalice ili zvučnik se također moraju održavati aptX LL / aptX).

NAPOMENA: Ako želite da ga koristite za gledanje televizije i filmova na svom računalu, molimo vas, pobrinite se da vaš Bluetooth slušalice podržavaju APTX NISKE latencije, u suprotnom će biti neznatno kašnjenje zvuka.Ako ne znate kako odabrati Bluetooth slušalice APTX NISKE LATENCIJE, da će biti preporučeno od strane VIKEFON A3S, kliknite na link za kupovinu:

Dugi vijek trajanja baterije: ugrađena baterija nudi Bluetooth adapter za više od 24 SATA korištenja nakon 3 sata punjenja.On također podržava simultano punjenje i strujanje.OPTIČKI + RCA + 3,5 MM: Osim priključkom od 3,5 mm Aux / RCA i Bluetooth adapter VIFEFON također podržava ulaz / izlaz optički kabel (TOSLINK / SPDIF).Pomoću priloženog optičkog kabela možete uživati u visokokvalitetnim digitalnim zvukom kroz nekoliko аудиовыходов, kao što su wired stereo zvučnika, zvučnici ili slušalice.U stanju TX možete povezati samo dva Bluetooth-naglavnu slušalicu, kako bi roditelji mogli gledati u tišini i dati djeci potrebnu pauzu; U stanju RX je moguće priključiti dva pametnih uređaja za reprodukciju različitih pjesama.Zapišite 8 uređaja i automatski ponovno pokrenite uparivanje s postojećim uparenih uređaja.Automatsko isključivanje: U stanju RX ili TX BT-B19 će se automatski isključiti ako se u roku od 10 minuta ne će povezanih uređaja.Par jedni s drugima: Podržavaju rade jedni s drugima, Jedan predajnik, a drugi kao prijemnik.

Tehničke karakteristike:

Verzija Bluetooth: V5.0, klasa II

Baterija: punjiva litij baterija kapaciteta 600 mah

Neto težina: oko 45 g

Dimenzije: 63 x 63 x 20 mm

Vrijeme u stanju prijemnika: 22 sata

Vrijeme u stanju predajnika: 26 sati

Vrijeme punjenja: 3 sata

Domet prijenosa: u roku od 10 m

Kodiranje zvuka:

Prijenos podataka: aptX HD, aptX niske latencije, aptX, SBC

RX: aptX HD, aptX niske latencije, aptX, SBC, ACC

Sadržaj pakiranja:

1 x Bluetooth Odašiljač/Prijemnik Adapter

1 x kabel za punjenje Micro-USB

1 x 3,5 mm audio kabel

1 priključak od 3,5 mm za priključivanje 2 prijenosna RCA kabela

1 x Digitalni Optički audio kabel Toslink

1 x vodič za korisnike

Napomene:

1. Punjenje je potrebno za prvog korištenja.On može biti u potpunosti napunjen za oko 3 sata.Led svijetli crveno tijekom punjenja iáisključuje se kad je potpuno napunjena.

2. Optički terminal i terminal AUX nije moguće koristiti istodobno.Molimo, imajte na umu da digitalni zaključak ne može se izvršiti istovremeno sa digitalnim ulaz.

3.In koristiti aptX HD i aptX LL, vaš Bluetooth-naglavne slušalice i zvučnici bi trebali imati mogućnosti aptX HD i aptX LL.Inače kod automatski će aptX ili SBC.

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO / FPO) 2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja. 3. Šaljemo samo na potvrđena adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA odgovarati adresi isporuke. 4. Prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu. 5. VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika. 6. Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca! 7. Zbog stanja zaliha i razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku. 1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ĆEMO IZDATI vam POVRAT novca ILI ZAMJENU.Iznimka se NE događa!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola. 2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak. 3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim stražnjim sobama i dodatnu opremu koju je u paketu, nakon što je kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa Tank.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu. 4. Mi ćemo snositi sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio. 1.12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravne proizvode (osim proizvoda, oštećenih i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca. 2. Neispravan proizvod mora biti tvrdi i vraćen u roku od jamstvenog roka (i, po mogućnosti, u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.MI NE РЕМОНТИРУЕМ I NE ZAMJENJUJEM ROBA ISTEKLA GARANCIJA.

Soundtrack - Dvostruko
Standard Wi-Fi - Nema
Sadržaj - Audio i video
Prednost 9 - Super litij baterija kapaciteta 600 mah
Broj modela - BT-B19 Novi
Pakiranje - DA
Prednost 2 - Digitalni optički Toslink priključak / SPDIF / 3,5 mm AUX s tri vezama
Prednost 1 - Najbolji chipset za CSR 8675, Bolje nego CSR 8670 na tržištu
Lice - Nema
Prednost od 4 - Tehnologija Qualcomm Aptx-HD, Više je niska latencija, bolje nego Aptx
Prednost 7 - Uparivanje dva uređaja, Neovisno od načina TX ILI RX
Bežični tip - NFC, bluetooth
Certifikacija - ce, FCC, RoHS
Sučelje - 3,5 mm
Naziv - ХИРМСИ, ВИКЕФОН
Podrška za memorijske Kartice - No
Podrijetlo - Kontinentalna Kina
Prednost 3 - 100% Nedostatak KAŠNJENJA za auto / home / tv / slušalice / tableta / zvučnika i sl
Prednost 5 - Bluetooth 5.0, Više stabilan i učinkovit, nego Bluetooth 4.2 / 4.1
Prednost 8 - Podrška Za HiFi
Podrška za visoke rezolucije - 720p, Nema
Prednost 10 - Pogodan za Bluetooth 3.0/3.1/3.2/4.0/4.1/4.2/5.0 i tako dalje
Prednost 11 - Ujedinite se jedni s drugima
Podrška za Apt-x - DA
Prednost 6 - 22-26 SATI СВЕРХДЛИННОГО VREMENA ZA IGRU
Podrška za AAC - DA

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Kupci također traže:

XINHS 8 Jezgri S Bakrenim Premazom, Srebrni Prijenosni Kabel za Slušalice Za Hifiman Sundara Ananda HE1000se HE6se HD600 HD650 Arya Slične!

XINHS 8 Jezgri S Bakrenim Premazom, Srebrni Prijenosni Kabel za Slušalice Za Hifiman Sundara Ananda HE1000se HE6se HD600 HD650 Arya

164.01 kn 298.24 kn
1. Naziv proizvoda: Zlatni zec 2. Marka: XINHS 3. Model: Kabel za slušalice 4. Dirigent: посеребренный occ 5. Broj jezgri:19*0.1*8 6. Proces pletenja: Kros-pletenje 7. Materijal kože: PVC 8.
Potpuno Nove Ožičen Slušalice Dvosmjerni Stereo Zvuk Raspon Mikrofona 3,55 mm Audio Subwoofer Slušalice za Smartphone Tableta Slične!

Potpuno Nove Ožičen Slušalice Dvosmjerni Stereo Zvuk Raspon Mikrofona 3,55 mm Audio Subwoofer Slušalice za Smartphone Tableta

59.79 kn 93.38 kn
Inteligentno buke Tip koji se montira na glavu, ima najbolji звукоизоляционным učinak i zaštićen od vanjske buke Visoka točnost reprodukcije, surround zvuk Uške umivaonik se može zakrenuti za 90 stupnjeva,
Bežični Mikrofon u Prsima Igra Caixa de Som MIC Audio Mikser Karaoke MINI Bluetooth Slušalica Геймерский Mikrofon Za Mobitel E60 Slične!

Bežični Mikrofon u Prsima Igra Caixa de Som MIC Audio Mikser Karaoke MINI Bluetooth Slušalica Геймерский Mikrofon Za Mobitel E60

67.32 kn 561.12 kn
Prijemnik ima 2 različite varijante izvedbe -------- Ažurirana verzija Prijemnik je opremljen s istim sučeljem punjenja, što je i mobilni telefon, a možete napuniti svoj mobilni telefon koristeći mikrofon. Osnovna
Smiješno Piće Medvjed Ogledalo Za Šminkanje Torbica za Slušalice Za Apple Airpods 1 2 3 Pro Slatka Crtani Pribor Za Slušalice, Torbica s Брелком Slične!

Smiješno Piće Medvjed Ogledalo Za Šminkanje Torbica za Slušalice Za Apple Airpods 1 2 3 Pro Slatka Crtani Pribor Za Slušalice, Torbica s Брелком

34.23 kn 51.90 kn
Smiješno Piće Medvjed Ogledalo Za Šminkanje Torbica za Slušalice Za Apple Airpods 1 2 3 Pro Slatka Crtani Pribor Za Slušalice, Torbica s Брелком Kompatibilna Model Za Apple Airpods1/2/Pro/3 novi 2021 OBAVIJEST 1.
Mini Bežične Slušalice TWS Sportske Slušalice Bluetooth 5.2 Slušalice Сверхдлинная Slušalica, Handsfree U stanju čekanja, S mikrofonom za Smartphone S10 Slične!

Mini Bežične Slušalice TWS Sportske Slušalice Bluetooth 5.2 Slušalice Сверхдлинная Slušalica, Handsfree U stanju čekanja, S mikrofonom za Smartphone S10

16.97 kn 24.23 kn
Karakteristike proizvoda: 1. Slušanje pjesama i poziva, podrška za slušanje pjesama i upućivanja poziva. 2. Svaki put kada se Bluetooth slušalica se povezuje s telefona, Bluetooth slušalica se automatski povezuje natrag na telefon
Trendi Torbica s Cvijeta Tratinčice za Samsung Galaxy buds live/buds 2 Pro, Slatka Silikonska Torbica za slušalice Брелком, Kutija za Pribor Slične!

Trendi Torbica s Cvijeta Tratinčice za Samsung Galaxy buds live/buds 2 Pro, Slatka Silikonska Torbica za slušalice Брелком, Kutija za Pribor

13.45 kn 17.96 kn
Dobrodošli u trgovinu. Želim vam dobar dan i dobro kupovina. Možete dobiti kupone i naplata u normalnom načinu rada. Mi ćemo brod vašu narudžbu u roku od {oko 48/72 sata}. Molimo vas, obratite pažnju na veličine
Kabel ažuriranja BGVP F5 MMCX 4 Niti 560 Živio Монокристаллическая Bakar Посеребренная 3 u 1 Izmjenjivi priključak Ringtone Original Slične!

Kabel ažuriranja BGVP F5 MMCX 4 Niti 560 Živio Монокристаллическая Bakar Посеребренная 3 u 1 Izmjenjivi priključak Ringtone Original

384.22 kn 468.59 kn
Kabel za ažuriranje 3-u-1 BGVP F5 Izolacijski materijal: PVC Struktura: Литцевая koaksijalni pletenica Materijal: Grafena + монокристаллическая bakar 6N Čelična jezgra: single 140 živio,
Nova Originalna Slušalice LENOVO Star Y360 7.1 S Вокальным Mikrofonom Gaming Slušalice Jak 3D Osjećaj Visoke Kvalitete Slične!

Nova Originalna Slušalice LENOVO Star Y360 7.1 S Вокальным Mikrofonom Gaming Slušalice Jak 3D Osjećaj Visoke Kvalitete

165.07 kn 434.43 kn
Originalna slušalice LENOVO Star Y360 headset 7.1 s вокальным Mikrofonom Gaming slušalice 1. Karakteristike proizvoda: * 50 mm kompozitni пленочный upravljački program za zvuk. * Pun bas + Jak osjećaj 3D
Zamjenjive jastučići za uši za Sennheiser HD202 HD212 HD437 HD447 HD457 HD47 Slušalice Slušalice Kožni Rukav Slušalice Slične!

Zamjenjive jastučići za uši za Sennheiser HD202 HD212 HD437 HD447 HD457 HD47 Slušalice Slušalice Kožni Rukav Slušalice

38.94 kn 58.10 kn
Dobrodošli u JiaWeiSi, nastojimo pružiti dodatna oprema za slušalice, koji će vam dati svoje наушникам novi izgled.Ako niste pronašli pribor za svoje slušalice tijekom kupnje, molimo ne ustručavajte se kontaktirati mene, ja ću vam
PGX4 UHF bežični mikrofon микрофонная sustav, PGX24/BETA58, PGX24/SM58 za naslovnicu, PGX4/WL93 slušalice Петличный Mikrofon za Karaoke Slične!

PGX4 UHF bežični mikrofon микрофонная sustav, PGX24/BETA58, PGX24/SM58 za naslovnicu, PGX4/WL93 slušalice Петличный Mikrofon za Karaoke

971.40 kn 1 619.00 kn
Besplatna dostava!!PGX4 bežični mikrofon микрофонная sustav, PGX24/BETA58, PGX24/SM58, PGX4/WL93 slušalice Петличный Mikrofon za Karaoke Digitalni bežični odašiljač PGXD2 s кардиоидным dinamički mikrofon
Uho Slušalica Stopice Izradi Meke Silikonske Umetke U Uho Torbica za Huawei TalkBand B2 B3 Izravna Dostava Slične!

Uho Slušalica Stopice Izradi Meke Silikonske Umetke U Uho Torbica za Huawei TalkBand B2 B3 Izravna Dostava

4.44 kn 6.20 kn
Opis: ООТДТИ potpuno novi i visoke kvalitete Lice: On je dizajniran za slušalice TalkBand B3 Lite je kompatibilan s Bluetooth. Korištenje kvalitetnog silikona, mekani i fleksibilno, učinkovito облегает
Zamjenjive jastučići za uši, jastučići za uši, u skladu S Marshall Monitor 2 ANC, jastučići za uši za slušalice, Rukavi, Pjena Jastuci, Popravak Obloge Slične!

Zamjenjive jastučići za uši, jastučići za uši, u skladu S Marshall Monitor 2 ANC, jastučići za uši za slušalice, Rukavi, Pjena Jastuci, Popravak Obloge

46.69 kn 59.08 kn
Karakteristike: ООТДТИ Высокочастотный proces laminacije, anti-istezanje, anti-čvrstoća i trajnost. Samo jastučići za uši, ne uključujući demonstracije drugih dodataka na fotografijama! Izrađena
Prijenosni Mp3 Player Mini Sportski Mini Usb Hi-Fi Mp3 S Ekranom SD Kartica, Mp3, Fm Radio, Diktafon Walkman Digitalni Glazbeni Player Slične!

Prijenosni Mp3 Player Mini Sportski Mini Usb Hi-Fi Mp3 S Ekranom SD Kartica, Mp3, Fm Radio, Diktafon Walkman Digitalni Glazbeni Player

150.35 kn 214.79 kn
Osnovne funkcije MP3 player ZY-418: 1-2, music player, MP3 player 16 GB 3-5, FM radio, čitanje e-knjiga, snimanje glasa, 6-7, Maksimalno podržava TF kartice 328G, video player 8-10, sinkronizacija tekstove pjesama, video player, pregledavanje slika
K2 ultra-tanki Diktafon Prijenosni MP3 player 16 GB Diktafon s Glasovnom Aktivacijom Profesionalni Digitalni Audio Аудиомагнитофон Slične!

K2 ultra-tanki Diktafon Prijenosni MP3 player 16 GB Diktafon s Glasovnom Aktivacijom Profesionalni Digitalni Audio Аудиомагнитофон

214.72 kn 306.76 kn
K2 ultra-tanki Diktafon Prijenosni MP3 player 16 GB Diktafon s Glasovnom Aktivacijom Profesionalni Digitalni Audio Аудиомагнитофон Karakteristike: Jedinstven i praktičan dizajn, ultra-tanki veličina kartice 4 mm, možete
Sportske Bluetooth Slušalice BT 5,2 9D Bas Stereo Sportske Slušalice S Mikrofonom Slušalice su Bežične Sportske Slušalice Za Trčanje Blues Slične!

Sportske Bluetooth Slušalice BT 5,2 9D Bas Stereo Sportske Slušalice S Mikrofonom Slušalice su Bežične Sportske Slušalice Za Trčanje Blues

111.90 kn 228.38 kn
Savjet: Ako ste rezervirali 2 kom ili više, možete dobiti popust 3%!! 1. Mekani gumeni uho kuke imaju stupanj opuštanja P8 koristi mekanu silikonsku strukturu ушного kuka, uho kuka može se podesiti u skladu s 2. različiti
Prijenosna Torba za Prtljagu, Putno Torbica za Nošenje, otporna na habanje Роликовая Torba za SRS-XP500 Partybox 110 Zvučnika Slične!

Prijenosna Torba za Prtljagu, Putno Torbica za Nošenje, otporna na habanje Роликовая Torba za SRS-XP500 Partybox 110 Zvučnika

439.86 kn 563.94 kn
Karakteristike: ООТДТИ Izrađen je od kvalitetnog нейлонового materijala, otporna na udarce, vodootporan i izdržljiva za duži vijek trajanja. Ugrađeni sigurnosni pamuk debljine 6 mm, ugodan na dodir, pruža
Kvalitetan Pop-Filter za Mikrofon, Metalni Pop Filter, Ekran, Vjetrobransko Staklo, Pop Filter za USB Mikrofon, Mikrofon za Epizodu Slične!

Kvalitetan Pop-Filter za Mikrofon, Metalni Pop Filter, Ekran, Vjetrobransko Staklo, Pop Filter za USB Mikrofon, Mikrofon za Epizodu

127.75 kn 170.35 kn
Opis proizvoda PROFESIONALNI POP-FILTER - napredni mikrofon pop-filter PROAR opremljen debelog filtera, spužva, koja se može učinkovito smanjiti eksplozivi, smetnje od vjetra i prskanja sline tijekom snimanja ili epizode podcasta, a također
Tvrdi Zaštitna Torba-torba za Microsoft Xbox One S Series X SX Bluetooth Ručka Kutija Za Pohranu Torbica za Nošenje Slične!

Tvrdi Zaštitna Torba-torba za Microsoft Xbox One S Series X SX Bluetooth Ručka Kutija Za Pohranu Torbica za Nošenje

124.44 kn 191.41 kn
Tvrdi Zaštitna Torba-torba za Microsoft Xbox One S Series X SX Bluetooth Ručka Kutija Za Pohranu Torbica za Nošenje Karakteristike proizvoda 1. Primjenjivo je samo na Bluetooth-pen Microsoft Xbox One S Series X SX 2. Profesionalni
Slušalice HAA NAKNADA s dinamičkim svitka 10 mm, Odvojivi Žičani мониторные slušalice MMCX Slične!

Slušalice HAA NAKNADA s dinamičkim svitka 10 mm, Odvojivi Žičani мониторные slušalice MMCX

249.22 kn 332.32 kn
Slušalice HAA NAKNADA s dinamičkim svitka 10 mm, Odvojivi Žičani мониторные slušalice MMCX Трехчастотный uravnotežen, čist vokal, posebno dubok bas, možete osjetiti široko zvučno polje i osjećaj prostora. Mjerna
Modni Klein Plava Fluorescentno Zelena Torbica Od Bora Za Apple Airpods 1 2 3 Pro Zaštitna Torbica za Slušalice Брелком Slične!

Modni Klein Plava Fluorescentno Zelena Torbica Od Bora Za Apple Airpods 1 2 3 Pro Zaštitna Torbica za Slušalice Брелком

27.25 kn 41.27 kn
Modni Klein Plava Fluorescentno Zelena Torbica Od Bora Za Apple Airpods 1 2 3 Pro Zaštitna Torbica za Slušalice Брелком Kompatibilna Model Za Apple Airpods1/2/Pro/3 novi 2021 OBAVIJEST 1. Podrška dropshipping!Veleprodaja