Brza i besplatna dostava odmah!

  • Slika /1_pics/pictures-198256_Set-Alata-Za-Uklanjanje-Buhe-Uši-Krpelji-Za-Psi-Domaće.jpeg
  • Slika /2_pics/pictures-198256_Set-Alata-Za-Uklanjanje-Buhe-Uši-Krpelji-Za-Psi-Domaće.jpeg
  • Slika /3_pics/pictures-198256_Set-Alata-Za-Uklanjanje-Buhe-Uši-Krpelji-Za-Psi-Domaće.jpeg
  • Slika /4_pics/pictures-198256_Set-Alata-Za-Uklanjanje-Buhe-Uši-Krpelji-Za-Psi-Domaće.jpeg
  • Slika /5_pics/pictures-198256_Set-Alata-Za-Uklanjanje-Buhe-Uši-Krpelji-Za-Psi-Domaće.jpeg
  • Slika /6_pics/pictures-198256_Set-Alata-Za-Uklanjanje-Buhe-Uši-Krpelji-Za-Psi-Domaće.jpeg

Set Alata Za Uklanjanje Buhe, Uši, Krpelji Za Psi, Domaće Mačke, Alat Za Čišćenje, Set Obujmica Za Krpelja, Pas, Mačka, Čistač Za Kućne Ljubimce I Pribor Za Njegu Konjima

24.86 kn 42.11 kn

Dodaj u želje
  • Broj artikla: t198256
  • Kategorije: Za dom i vrt
  • Dostupnost: Na lageru
  • Tag: sunčane naočale za pse sa ободком, proizvode za kućne ljubimce kućni ljubimci, procjene navlake za telefone, upozoravajuća žaruljica ds5, briga za psa za djevojčice, timarenje u леггинсах, kreativna pribor za pse, briga za igračke za pse, pas jesen zima kaputi i jakne kaputi i jakne za pse, jaki njega

Označene stavke:

1. Jednostavno skinut: koristite kuke za krpelja, možete sigurno i jednostavno izbrisati dosadnih grinja, ne раздавливая ih.

2. Brzo i uredno: uz pomoć ovog seta za uklanjanje insekata možete ukloniti insekata za nekoliko sekundi, vaš ljubimac gotovo ne osjeća bol.

3. Bezopasne i ne stimulirajući: Naše pincete za mačji krpelja obrađeni, ne sadrže štetne tvari i ne iritira osjetljivu kožu kod životinja i ljudi.

4. Применимый raspon: pinceta može sigurno ukloniti insekata svih veličina, vrsta i stupanj težine.Naš skup пинцетов za grinje također lako nositi sa sobom.Možete pohraniti ga u ranac, рыболовном sandučiću, komplet prve pomoći i svugdje gdje on vam može zatrebati.

5. Najbolji skup alata za: set za uklanjanje krpelja - to je siguran, brz i jednostavan alat za brisanje i uklanjanje krpelja za mačke, pse i druge kućne ljubimce.Ako su kućni ljubimci često su svrbež, su razdražljivi, kod njih se javlja osip i letargija, kao i gubitak apetita, to ukazuje na to da je na svom tijelu mogu biti bilo kakvih insekata.To je kada nam je potrebno vrijeme za uklanjanje insekata vašeg ljubimca, da se spremi naših ljubimaca zdravi i aktivni.

Opis:

Siguran i bezbolan način uklanjanje pogreške:

On može ukloniti krpelja, ne сдавливая ga, čime se smanjuje rizik od pojave drugih problema.On ne ostavlja tragove na koži nakon korištenja.Greške se mogu ukloniti za nekoliko sekundi, bez bolova.To eliminira zvukove.

Specifikacija:

Naziv: Set za uklanjanje Krpelja

Veličina: oko 170*7*2 cm/ 66.93*2.76*0.79 u

Težina: oko 55 g

Pakiranje list:

1 * X Okvir

1 * Pinceta za rep kozice

1 * Cijele spona u obliku olovke

1 * Spade s dugim kukom

1 * Spade s prosječnom kukom

1 * Spade s kratkim kukom

1 * Velika lopata s kukom

1 * Kuka

Napomene:

Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja u proizvodu postoji razlika u boji, molim vas, shvatite to.

Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija na veličinu proizvoda.

Vrsta - Psi
ТИП2 - sredstva za čišćenje za pse
ТИП9 - alat za uklanjanje krpelja
ТИП7 - Sredstvo Za čišćenje Plastike Ogrebotina od Kuka
ТИП5 - Proizvode za kućne ljubimce
ТИП8 - Pribor za njegu kućnim Mačkama i Psima
ТИП4 - Set Za Uklanjanje Krpelja Za Mačke I Pse
Materijal - Plastika
ТИП6 - sredstvo za uklanjanje buha kod kućnih ljubimaca
ТИП10 - Pinceta-Češalj
ТИП3 - alat za uklanjanje krpelja kod kućnih ljubimaca
Podrijetlo - Kontinentalna Kina
Vrsta skupa - DA
Tip elementa - Drugo
ТИП1 - Set za Uklanjanje Krpelja

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Kupci također traže:

Topla Veleprodaja Pet Supplies Crvene Boje Mačka, Pas, Kravata Je Vjenčanje Pribor Psi Kravata Ovratnik Smještaj Za Ukras Božićni Njega Slične!

Topla Veleprodaja Pet Supplies Crvene Boje Mačka, Pas, Kravata Je Vjenčanje Pribor Psi Kravata Ovratnik Smještaj Za Ukras Božićni Njega

16.97 kn
Topla Veleprodaja Pet Supplies Crvene Boje Mačka, Pas, Kravata Je Vjenčanje Pribor Psi Kravata Ovratnik Smještaj Za Ukras Božićni Njega Veličina obim vrata: S: 25-28 cm; L: 35-39 cm Materijal: 100% Pamuk Metode za podešavanje:
Poklon za Kućne ljubimce Pse, Mačke, Službena Kravata, Smoking, Kravata, Crno-Crvena Ogrlica za Pse i Mačke, Pribor za Kućne Ljubimce za Vjenčanja, Proslave i Zurke Slične!

Poklon za Kućne ljubimce Pse, Mačke, Službena Kravata, Smoking, Kravata, Crno-Crvena Ogrlica za Pse i Mačke, Pribor za Kućne Ljubimce za Vjenčanja, Proslave i Zurke

11.41 kn 16.27 kn
Opis proizvoda: Materijal: Pamuk Boja: Crna, Crvena Odijelo za: male srednje velike pse i mačke Količina: 1 komad Veličina: S: ukupna duljina 31 cm/12 cm Čarobni oznaka Duljina 5,5 cm/2,16
Bešuman Čelik Клещевой Buha Uš Pinceta Spona Kliješta Клещевой Pinceta za Kućne ljubimce Pse Mačji Potrepštine Клещевой Pinceta za Mačke Proizvode za Kućne Ljubimce Slične!

Bešuman Čelik Клещевой Buha Uš Pinceta Spona Kliješta Клещевой Pinceta za Kućne ljubimce Pse Mačji Potrepštine Клещевой Pinceta za Mačke Proizvode za Kućne Ljubimce

8.45 kn 17.54 kn
bešuman Čelik Клещевой Buha Uš Pinceta Spona Kliješta Клещевой Pinceta za Kućne ljubimce Pse Mačji Potrepštine Клещевой Pinceta za Mačke Proizvode za Kućne Ljubimce Stavke popisa: 1, Alat za uklanjanje krpelja:
5 Boja Sladak Ljubimac Pas Je Sunčane Naočale Sunčane Naočale Ljubimac Mačka Naočale Odjeća Za Oči Štene Zaštita Očiju Pribor Za Njegu Kućnih Ljubimaca Дропшиппинг Slične!

5 Boja Sladak Ljubimac Pas Je Sunčane Naočale Sunčane Naočale Ljubimac Mačka Naočale Odjeća Za Oči Štene Zaštita Očiju Pribor Za Njegu Kućnih Ljubimaca Дропшиппинг

19.86 kn 25.49 kn
Postavke: 1. Materijal: plastika + поролоновая brtva 2. Sklopivi dizajn za jednostavnu za nošenje i skladištenje. 3. Dizajn otvora za zrak s obje strane kako bi protok zraka unutar čaša u slučaju obrazovanja