Brza i besplatna dostava odmah!

  • Slika /1_pics/pictures-22312_Za-Nissan-X-Trail-X-Trail-2-T31-MX6-2007-2-Din-Android.jpeg
  • Slika /2_pics/pictures-22312_Za-Nissan-X-Trail-X-Trail-2-T31-MX6-2007-2-Din-Android.jpeg
  • Slika /3_pics/pictures-22312_Za-Nissan-X-Trail-X-Trail-2-T31-MX6-2007-2-Din-Android.jpeg
  • Slika /4_pics/pictures-22312_Za-Nissan-X-Trail-X-Trail-2-T31-MX6-2007-2-Din-Android.jpeg
  • Slika /5_pics/pictures-22312_Za-Nissan-X-Trail-X-Trail-2-T31-MX6-2007-2-Din-Android.jpeg
  • Slika /6_pics/pictures-22312_Za-Nissan-X-Trail-X-Trail-2-T31-MX6-2007-2-Din-Android.jpeg

Za Nissan X-Trail X Trail 2 T31 MX6 2007-2 Din Android 11 autoradio Multimedija Video Carplay Stereo 4G Glavu GPS uređaj IPS

485.70 kn 852.11 kn

Dodaj u želje
  • Broj artikla: t22312
  • Kategorije: Automobili, rezervni Dijelovi i Pribor
  • Dostupnost: Na lageru
  • Tag: xtrail t31, player radio, multimedijalni стереопроигрыватель, nissan x trail t31 mediji, Igrač

Molimo, imajte na umu: U ovoj trgovini se prodaju dvo-boja okvira (srebrno-crna, srebrno), zadana je srebrno-crni okvir! !Ako vam je potrebna srebrni okvir, molimo kontaktirajte odjel za podršku klijentima da dobiju komentare ili primjedbe prilikom naručivanja.

Često postavljana pitanja o kupnji: Proizvod podržava tipke za upravljanje kolom upravljača podržava originalni auto-kamerom (potreban CANBUS) podržava sumnjive ispisne kamere (podržava višefazni mehanizmi) podržava izvorne funkcije automobila, kao što su postavljanje klima uređaja (potrebno CANBUS, više originalnih značajke vozila povezane sa originalnim vozilom) Odgovara li on za vaše vozilo? 1. Provjerite odgovara model i godina proizvodnje proizvoda i vozila 2. Usporedite položaj ugradnje proizvoda s automobilom koji je potrebno ažurirati 3. Provjerite odgovara li sučelje kabela za napajanje proizvoda za vaš automobil (napomena: nisu svi sučelja originalnog vozila moraju biti spojeni) 4. Ako ste još uvijek ne možete suditi, molimo vas pošaljite nam izvornu sliku mjesta za ugradnju auto radija (sprijeda) i izvornu sliku stražnjeg sučelja radio

Pravi sustav Android 11.0 / 10.0, podrška za split-screen aplikacija, jednostavnost korištenja, podrška za više najnovijih aplikacija.

Najnovije tehnologije koje koriste naprednu navigaciju za Android

odluke igation, podržava više korisničkih postavki i otvara više mogućnosti za korisnike

U usporedbi s originalnim vozilom zaslon više boje življe, i on podržava gledanje iz različitih kutova.Novi okvir je izrađen u skladu s originalnim vozilom, koja je idealna za vaš automobil i jednostavan je za instalaciju.

Za Nissan X-Trail 2008 2009 2010 2011 2012

Plug and play kabel, instalacija je vrlo jednostavna, možete to učiniti sami

Svi modeli radija podržavaju upravljanje kolom upravljača originalnog automobila

S10-A / S10-B / S10-D Podržava više mrežnih kreće 4G + WIFI

Podrška originalne zaslona i za upravljanje klima uređajem Napomena: Podržani su samo automatski klima uređaj.

Podrška bilo 2 particije split screen aplikacija, možete brzo prebacivati aplikacije prema gore i prema dolje u različitim okruženjima.

Svi modeli radio instalirati za vas samostalan karte besplatno

Podrška za prikaz na podijeljenom zaslonu bilo 2 aplikacija, kombinirajući po želji.

Snažan subwoofer s podrškom za niske frekvencije

Prednji i stražnji subwoofer mogu samostalno pojačava izlazni signal može izravno blokirati visoke frekvencije, mogu distribuirati snaga na zvučnike i održavati subwoofer.Čak i ako ne promijenite izvorni audio sustava, možete se jasno osjetiti, da su bas postali deblji i jači.

Bežično digitalno emitiranje, prima više raspona frekvencija emitiranja (S10-A/S10-B/S10-D)

Podržava reverse zaslon.Kada se vozilo nalazi u stanju za vožnju unazad, radio odmah prebacuje na ekran na stražnjem dijelu vozila kako bi osigurali vašu sigurnost vožnje.

Ako nemate originalne kamere, možete ga kupiti klikom na 'KUPI SADA" na slici ispod.

Podržava spajanje na ADAS DVR.ADAS DVR ima nekoliko ugrađenih pomoćne tehnologije u vožnji, umetanjem kvalitetnu memorijsku karticu TF za snimanje svakog trenutka vaše vožnje.

Nakon slanja narudžbe potrebno povezati proizvod za testiranje snage, zatim preuzeti besplatnu kartu, testirati performanse, a zatim pomoću višeslojne противоударную kutiju i šok-dokaz paket, kako bi bili sigurni da je proizvod siguran dostavljen u vaše ruke.Dostava traje od 1-3 radna dana nakon kupnje, molimo budite strpljivi.

O послепродажном održavanja:

Ako nakon primitka robe kakvih problema, molimo vas, dajte nam priliku da služi vama.Molimo vas, ne otvarajte spor.Spor se smatra platformom.Platforma nije profesionalna i ne može riješiti svoje temeljne probleme.Molim vas, vjerujte nam.Molimo, kontaktirajte nas što je prije moguće preko Tank.com.hr, mi ćemo vam se javiti u roku od 12 sati zbog promjene vremenskih zona

Pitanja i odgovori

Pitanje: Što ja mogu učiniti za bržu isporuku?

O: Molimo vas, pobrinite se da ste ostavili pravu (mobilni) broj telefona/poštanski broj i adresu isporuke u sustavu naručivanja Tank.com.hr, bilo kakve informacije o isporuci odgoditi dostavu naloga, carinjenje i mjesno vrijeme isporuke.Nakon narudžbe, molimo, pošaljite nam pojedinosti o svom automobilu za pregled kako bi se izbjegle pogreške.Molimo vas, obratite pažnju na poruke poslane s Tank.com.hr i odgovorite u što kraćem roku za bržu isporuku.

Pitanje: da li to Podržavaju 4G verzija moju lokalnu SIM karticu?

Odgovor: To podržava sljedeće raspone

2G: GSM 900 (band 8); DCS1800 (pruga 3); CDMA (traka C0)

3G: DT-SCDMA (traka 34); WCDMA (pruga 1); CDMA2000 (traka C0)

4G: DT-LTE (traka 39/40/41); FDD-LTE (pruga 3); FDD-LTE (pruga 3); TD-LTE (traka 40/41)

Pitanje: Zašto nemate papir priručnik?

Odgovor: mi Smo već mnogo godina odustajemo od tradicionalnih tiskanih priručnika, jer u tiskanim priručnicima nemoguće prikazati video i mnogo fotografija.Ažuriranje proizvoda također se događa vrlo brzo.Ostavimo vam link za download vodič za instalaciju i rad u sustavu poruka Tank.com.hr nakon slanja narudžbe.Molimo vas da pažljivo provjerite sve datoteke, kad dobijete paket.U kompletu jamstveni list s kontaktom za tehničku podršku.Ako vam je potrebna pomoć, molimo kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme.

Rezolucija - 1280*720/1024*600
Certifikacija - Nema
Podrijetlo - Kontinentalna Kina
Specijalna funkcija - Funkcija Wi-Fi, Podrška za upravljanje kolom Upravljača, Podrška za 4G mreže
Uključujući CANBUS - DA
X-Trail-Godine - 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015
Veličina proizvoda - 23*14*7
Težina proizvoda - 1.5kg
Spajanje na USB DVR ADAS - Podrška
Povezivanje USB TPMS - Podrška
Uključujući Okvir - DA
Veličina zaslona - 9.7"
RAM - 8G / 6G / 4G / 2G / 1G
Model Nissan - X-TRAIL
Tip materijala - Метиал+Plastika
Operativni sustav - Android 11
Sučelje - USB
Izlazna snaga - 4*50 W
ROM - 128 G
Originalni Auto skladište - Podrška
Din - Double Din
Posebne karakteristike - Ugrađeni GPS, punjač, Mobilni telefon, MP3 playeri, DSP, Auto igra, Android Auto, Reverzibilni ulaz, Podijeljeni zaslon
Originalni upravljanje kolom upravljača - Podrška
Za robne marke /modela vozila - Nissan je
Format digitalnog medija - Mp3, МР4, ВМА, JPEG
Jezik osd-a - Kineski (pojednostavljeni), Kineski (tradicionalni), Arapski, Bjeloruski, Poljski, Njemački, Ruski, Francuski, Finski, Korejski, Češki, Latvijski, Litvanski, Makedonski, Portugalski, Japanski, Švedski, Turski, Ukrajinski, Hebrejski, Grčki, Španjolski, Mađarski, Talijanski, Engleski, Vijetnamski
Napon - 12V
Maksimalna vanjska memorija - 128 G
Naziv - Девелук
Luxurious Birdie

Kao što je opisano, brza dostava, jednostavnost instalacije, dobro radi i pogodan je potrebno za nadogradnju i / ili ponovne instalacije neke aplikacije s više poruka u servis..

Radist 10

Otišao магнитола slomljenog ekrana, iako je pakiran je dobro, napisala je prodavatelj poslao fotografije, sljedeći dan, on je odgovorio da će ekran u džepu, samo treba перешить, tako da sam pristao, ništa komplicirano o tome, prodavatelj je vrlo simpatičan, odgovara na sva pitanja, na koja se nadam se da ću dobiti više, da prilikom slanja радиограммы odmah je otišao sheme i objašnjenja za povezivanje. Jako mi se svidio prodavatelj prosperitet i daljnji uspjeh, nakon popravka i ugradnja дополню savjet..

Musalmah

Opis točan. Naručio sam dvije parcele iz Rusije, na kraju je iz Kine. Na kućištu postoje ispočetka, uzrujan, na poklon.

Devilish Joel Scream

Proizvod шьется s malim zakašnjenjem. Instalirao sam ga, dok svi zadovoljni!.

Elenazotchik

Opis točan. Instalacija je vrlo jednostavna. (ne bez poboljšanja gumb pokazivača smjera ne želi fiksna, tako da je debljina okvira i više nego u originalu,-radio sa kabel GPS antena mobilne komunikacije su kratke, do vrha frontalni ne dopiru (vjerojatno je računao da ih vuče torpeda). Kupac iz Kine. Доставщики razbio Nosač, prodavatelj poslao novu okvir. Prodavatelj društven, preporučujem..

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Kupci također traže:

Za Ford/Land Rover Range Rover Sport stražnja kamera DH52-19G490-AD DK62-14G490-AD DJ32-19G490-AB Slične!

Za Ford/Land Rover Range Rover Sport stražnja kamera DH52-19G490-AD DK62-14G490-AD DJ32-19G490-AB

456.83 kn 702.81 kn
Za Ford/Land Rover Range Rover Sport stražnja kamera DH52-19G490-AD DK62-14G490-AD DJ32-19G490-AB Dizajniran koristeći potpuno zatvorenoj ljepljiv procesa za poboljšanje водоотталкивающих svojstva i sprečavanje zamagljivanja. Potpuno
2 komada Zidni Nosač Za montažu Kamere Praktičan Potporanj Za Nadzor Slične!

2 komada Zidni Nosač Za montažu Kamere Praktičan Potporanj Za Nadzor

49.08 kn 100.14 kn
Opis Zidni nosač za montažu kamere zgodan i praktičan, ima odličnu teksturu i može vam poslužiti za dugo vremena, ne podliježe lako oštetiti.Izuzetna vještina može сослужить vam dobru uslugu, bez prekidanja lako.To je vrlo
1 Set 6 Kontakata Automobilski Priključak Za Senzor Pedale Gasa 174262-2 174264-2 174265-7 Auto Ožičenje Vodootporne Utičnica Slične!

1 Set 6 Kontakata Automobilski Priključak Za Senzor Pedale Gasa 174262-2 174264-2 174265-7 Auto Ožičenje Vodootporne Utičnica

4.37 kn 4.72 kn
modname=editor 6 Kontakata Automobilski priključak za senzor pedale gasa 174262-2 174264-2 174265-7 Auto ožičenje Vodootporne utičnica modname=ckeditoru modname=editor Spojnica Eatch jedan set sa kontakta i gumenim brtvama
X5 Auto HUD OBD II Glavobolja Zaslon Sustav Upozorenja O prekoračenju ograničenja Brzine Projektor Vjetrobransko Staklo Automatski E-Alarm Napona Slične!

X5 Auto HUD OBD II Glavobolja Zaslon Sustav Upozorenja O prekoračenju ograničenja Brzine Projektor Vjetrobransko Staklo Automatski E-Alarm Napona

157.25 kn 266.48 kn
X5 Auto HUD OBD II Glavobolja zaslon Sustav upozorenja o prekoračenju ograničenja brzine Projektor Vjetrobransko staklo Automatski E-alarm napona Veličina: 90x54x12 mm Izlazna frekvencija: 1 ~ 1000 Hz Nominalna snaga: 12 Veličina:
Auto Dvr 4K 2160P HD WiFi GPS Logger Prednje-Stražnje Kamere, Dvr retrovizor za Noćni Vid, G-senzor Parking Monitor Slične!

Auto Dvr 4K 2160P HD WiFi GPS Logger Prednje-Stražnje Kamere, Dvr retrovizor za Noćni Vid, G-senzor Parking Monitor

935.06 kn 1 584.85 kn
Auto Dvr 4K 2160P Super HD WiFi GPS Logger Prednja Stražnja Kamera S Dva Cilja Auto Dvr Dvr, Noćni Vid 170 Stupnjeva Kamkorder 24 Sata Parking Monitor Automatski Detektor Pokreta
CarlinKit CarPlay Ai Box QCM6125 Android 11 Mini Bežične CarPlay Android Auto Moto Igre Streaming Kutija za pretplatu na iptv Slične!

CarlinKit CarPlay Ai Box QCM6125 Android 11 Mini Bežične CarPlay Android Auto Moto Igre Streaming Kutija za pretplatu na iptv

1 074.50 kn 1 678.93 kn
Plastični adapter ključ za Android 11,0 za bežični CarPlay na Android Auto 4 GB + 64 GB za CarPlay Mini Ai Box auto oprema Lice: 1. Mreža: Za Android box ima ugrađen modul 4G full Netcom za rad u mreži, a također možete koristiti
Prediktivni Upaljač Sa Dual USB Priključak, Inteligentan, Brzi Punjač, Auto Bežični Punjenje, Univerzalni Navigaciju Telefon, Nosač, Postolje Slične!

Prediktivni Upaljač Sa Dual USB Priključak, Inteligentan, Brzi Punjač, Auto Bežični Punjenje, Univerzalni Navigaciju Telefon, Nosač, Postolje

131.20 kn 166.06 kn
Prediktivni Upaljač sa Dva USB Uređaja, Inteligentan, Brzi Punjač, Auto Bežični Punjenje, Univerzalna oznaka plovnog puta Nosač za Telefon, Držač za Mobilne Telefone, iPhone, Samsung, Huawei Xiaomi Opis: 100% potpuno novi i kvalitetan.Lik:
24 cm usluge nakon prodaje Radio Stereo CD-player Antenski Adapter Kabel Utičnice za Nissan-Toyota-Mazada-Kia-Hyundai-VW-Magotan- Slične!

24 cm usluge nakon prodaje Radio Stereo CD-player Antenski Adapter Kabel Utičnice za Nissan-Toyota-Mazada-Kia-Hyundai-VW-Magotan-

15.70 kn 24.51 kn
Opis Boja: crna Napon (U): 12 Karakteristike: - Pojačalo signala FM i AM pogodan za sve auto radia 12-24 DIN-DIN. - On može odabrati najbolji radio signal između dva instaliranim na vašem vozilu antenu. - Ovaj adapter potreban,
Auto Wi Fi 4 Na Video snimači za Vozila Šumari Iza Kamera 2160 P dva Objektiva Video Rekorderi 24 H za Volvo XC90 B5 B6 2022 2023 2024 Lako Instalirati Slične!

Auto Wi Fi 4 Na Video snimači za Vozila Šumari Iza Kamera 2160 P dva Objektiva Video Rekorderi 24 H za Volvo XC90 B5 B6 2022 2023 2024 Lako Instalirati

815.28 kn 1 772.38 kn
Jabriel Novi plug and play auto WiFi 4K UHD 2160P auto video rekorder, video rekorder, prednja i stražnja kamera, dvr za vožnju, 24-satni nadzor, parking, video snimač s dvije leće, auto kamere, dvr, s procesorom Novatek 96670 objektiv Sony IMX
1,5/2,8 MM FCI Tyco Muški Ženski Terminal Automatski Uvijati Žica Terminal Bakar Kontakt 211cc2s1120 211cc2s1160p 211CL3S2160 Slične!

1,5/2,8 MM FCI Tyco Muški Ženski Terminal Automatski Uvijati Žica Terminal Bakar Kontakt 211cc2s1120 211cc2s1160p 211CL3S2160

9.65 kn 10.99 kn
modname=editor 1,5/2,8 MM FCI Tyco Muški Ženski terminal Automatski Uvijati Žica Terminal Bakar kontakt 211cc2s1120 211cc2s1160p 211CL3S2160 modname= ckeditoru moderan name=slike&cols=1&colspace=0&rowspace=0&align=center moderan
Carlinkit Žični i Bežični Carplay Android Auto Ključ Tablet Android Radio Ekran Smartlink Mirrorlink iOS 15 Glazba Siri Video Slične!

Carlinkit Žični i Bežični Carplay Android Auto Ključ Tablet Android Radio Ekran Smartlink Mirrorlink iOS 15 Glazba Siri Video

268.45 kn 357.88 kn
Karakteristike proizvoda Kompatibilne uređaje Taj ključ za glavu jedinice carplay podržava iPhone sa IOS 9 i gore, mobilne telefone Android i glavna jedinica Android verzije 4.4 i gore. priključite telefon na naš sustav carplay za pristup porukama,
PD Dual USB Punjač u Utičnicu 12 v/24 v USB Punjenje je Socket Adapter za Napajanje Za Motor Camper Kamion Brod ATV Vozilo RV Novi Slične!

PD Dual USB Punjač u Utičnicu 12 v/24 v USB Punjenje je Socket Adapter za Napajanje Za Motor Camper Kamion Brod ATV Vozilo RV Novi

52.11 kn 86.90 kn
Karakteristike 1. Brzo punjenje PD USB-C s napajanjem iz USB priključka-C 3.0 pruža snaga 30 W kod 3-umnožak brzine za 30 minuta.(Za brzo punjenje: potrebno je koristiti s USB-C kabel.) 2. Priključci za brzo punjenje Tip A: Luka
Auto Dvr Rekorder Crtica Skladište 170 Stupnjeva Full HD-kompatibilan jednostavno spajanje na programu Auto-rekorder Vožnje Noćni Авторегистратор Slične!

Auto Dvr Rekorder Crtica Skladište 170 Stupnjeva Full HD-kompatibilan jednostavno spajanje na programu Auto-rekorder Vožnje Noćni Авторегистратор

279.50 kn
Opis: Opremljen je HD-kompatibilan objektiv i pikseli snage 1200 W, rekorder u vožnji može da se formira jasnu sliku. Sa mnoštvom funkcija zapisivanja vožnje ima funkciju ciklički zapis, detekcija pokreta, senzor sile gravitacije
4 Do 2160 P Full HD Video snimači Za Vozila Skladište Noćni Vid Šumari Honda Civic Fit Crv Subaru Forester Impreza Ford Škoda Slične!

4 Do 2160 P Full HD Video snimači Za Vozila Skladište Noćni Vid Šumari Honda Civic Fit Crv Subaru Forester Impreza Ford Škoda

360.00 kn 1 028.65 kn
Poštovani kupče, molimo vas, pročitajte mene prije nego što napravite rezervaciju. 1. Moramo dati kupcima ispravne hrane, jer je ista marka automobila u različitim zemljama može imati i neke razlike.Ako ne znate koji model vam odgovara, molimo,
Plug and play Skriveni Auto Dvr, Wifi video recorder Dash Cam Kamera Za Mercedes-Benz ML ML350 4MATIC3.5 2012 ML550 W166 ML250 Slične!

Plug and play Skriveni Auto Dvr, Wifi video recorder Dash Cam Kamera Za Mercedes-Benz ML ML350 4MATIC3.5 2012 ML550 W166 ML250

703.45 kn 1 082.17 kn
Komplet Dvr, Dash Cam Za Mercedes-Benz Napomena: Link na naziv model godine pogodan za 96% automobila, samo za referencu, molimo vas da nas obavijestite model i godinu i pošaljite nam fotografije slr poklopca za brzu i preciznu isporuku. Nadogradnja
Android 10 Za Porsche Cayenne 958 92A 2010-2016 Auto Auto Media GPS Player Radio Stereo Sustav za Podršku Bose Slične!

Android 10 Za Porsche Cayenne 958 92A 2010-2016 Auto Auto Media GPS Player Radio Stereo Sustav za Podršku Bose

7 362.27 kn 9 438.80 kn
15 Cm 128 GB Android 10 Za Porsche Cayenne 958 92A 2010-2017 Auto Auto Media GPS Player Radio Stereo Sustav za Podršku Bose On ima ugrađenu kameru 360, DSP, carplay, 4G mreža, rezolucija 1920 * 720 HD. Za Android operativnog sustava
Podofo Za Renault Logan 2009-2013 Auto Radio Media Player Navigacija stereo GPS Android Bez 2din dvd 2 din Slične!

Podofo Za Renault Logan 2009-2013 Auto Radio Media Player Navigacija stereo GPS Android Bez 2din dvd 2 din

783.16 kn 1 135.06 kn
Podofo Za Renault Logan 2009-2013 Auto Radio Media Player Navigacija stereo GPS Android Bez 2din dvd 2 din Kompatibilne vozila: Za Renault Logan 2009-2013 (srebrna) Značajke kompleta Dask: 1. Dizajniran i izrađen je u skladu s tvorničkim
Za Audi A3 A4 A6 A8 TT R8 RNSE Bežične Bluetooth AUX Adapter Glazba MP3 Aux-IN Audio Kabel RNS-E 32 kontakata Slične!

Za Audi A3 A4 A6 A8 TT R8 RNSE Bežične Bluetooth AUX Adapter Glazba MP3 Aux-IN Audio Kabel RNS-E 32 kontakata

73.24 kn 104.65 kn
Za Audi A3 A4 A6 A8 TT R8 RNSE bežične Bluetooth AUX adapter Music MP3 Aux-IN audio RNS-E 32 kontakta Kompatibilan sa: -navigaciju RNS-E instalirane na Audi A3, A4, A6, A8, R8, TT i tako Dalje -Navigaciju RNS-E, ugrađene u Lam-borg-ini Gallardo
12,3 Slične!

12,3 "Android 12 Za BMW X1 E84 2009-Player GPS Auto Navigacija Carplay Mediji Stereo Radio Bluetooth Auto Oprema

2 432.87 kn 4 268.21 kn
Primjenjivi Model i Godina proizvodnje Za BMW X1 E84 2009-2015 Sustav iDrive/CIC
1 Set 6 Rupa PB625-06027 Automatski Vodootporne Utičnica Auto Kisika Senzor Električni Kabel Adapter Za KIA Hyundai PB621-06020 Slične!

1 Set 6 Rupa PB625-06027 Automatski Vodootporne Utičnica Auto Kisika Senzor Električni Kabel Adapter Za KIA Hyundai PB621-06020

3.45 kn 3.52 kn
modname=editor 6 Rupa PB625-06027 Automatski Vodootporne Utičnica Auto Kisika Senzor Električni Kabel Adapter Za KIA Hyundai PB621-06020 modname = ckeditoru modname=editor PAKIRANJE Svaki utični priključak uključen
Video snimač Za vožnju Automobila Sa Dvostrukim Objektivom 3 Inča Visoke rezolucije od 1080P Noćni Vid Dashcam stražnja Kamera DVR Dash Cam Za Vozila Slične!

Video snimač Za vožnju Automobila Sa Dvostrukim Objektivom 3 Inča Visoke rezolucije od 1080P Noćni Vid Dashcam stražnja Kamera DVR Dash Cam Za Vozila

233.45 kn 333.45 kn
Video snimač za vožnju s dvostrukim objektivom 3 inča Visoke rezolucije od 1080P noćni vid Dashcam Unazad Auto DVR Kamera Opis: Podrška za ciklička snimanja, senzor sile gravitacije, detekcija pokreta, nadzor, parking, noćni
X-REAKO Auto Radio 9 Slične!

X-REAKO Auto Radio 9 "za VW Auto Media Auto-Radio Audio Bluetooth Kapacitivni multi-Player sa Zaslonom osjetljivim na Dodir, GPS, WIFI, Android i IOS

715.14 kn 928.73 kn
X-REAKO Auto Radio 9 za VW Auto Media Auto-Radio Audio Bluetooth Kapacitivni multi-Player sa Zaslonom osjetljivim na Dodir, GPS, WIFI, Android i IOS Za Sjedalo For Altea ab 05/2004 Za Toledo ab 12/2004 Za Leon ab 09/2005 For
LEEWA Auto Radio CD Audio ISO Ožičenje Adapter za Buick Chevrolet GMS Hummer H3 Pontiac Suzuki Vitara Kabel Slušalica Uređaja Slične!

LEEWA Auto Radio CD Audio ISO Ožičenje Adapter za Buick Chevrolet GMS Hummer H3 Pontiac Suzuki Vitara Kabel Slušalica Uređaja

40.00 kn 57.11 kn
Oprema: Za Buick 2004-2009 (neki modeli) Za Chevrolet 2000-2001 (neki modeli) Za GMS 2001-2009 (pojedini model) Za Hummer H3 2006-2010 Za Pontiac 2001-2008 (neki modeli) Za Oldsmobile 2001-2004 (neki modeli) Za Suzuki Vitara 1999-2004 (Neki modeli)
AuroraLink CarPlay Ai Box Mini Android 11 Bežični CarPlay Android Auto Android Tv Box za Toyota, VW, Mercedes Benz, Audi Netflix Slične!

AuroraLink CarPlay Ai Box Mini Android 11 Bežični CarPlay Android Auto Android Tv Box za Toyota, VW, Mercedes Benz, Audi Netflix

805.56 kn 1 713.93 kn
O AuroraLink Carplay Ai Box Android TV Box mini: 【Kompatibilne zahtjevima】AuroraLink CarPlay Ai Box Mini radi samo s automobilima sa OEM-žični carplay. pobrinite se da vaš uređaj je opremljen zaslonom osjetljivim na dodir.Ako niste