Brza i besplatna dostava odmah!

  • Slika /1_pics/pictures-53252_1200-mah-Raketa-Tetovaže-Ručka-Baterija-RCA-Priključak.jpeg
  • Slika /2_pics/pictures-53252_1200-mah-Raketa-Tetovaže-Ručka-Baterija-RCA-Priključak.jpeg
  • Slika /3_pics/pictures-53252_1200-mah-Raketa-Tetovaže-Ručka-Baterija-RCA-Priključak.jpeg
  • Slika /4_pics/pictures-53252_1200-mah-Raketa-Tetovaže-Ručka-Baterija-RCA-Priključak.jpeg
  • Slika /5_pics/pictures-53252_1200-mah-Raketa-Tetovaže-Ručka-Baterija-RCA-Priključak.jpeg
  • Slika /6_pics/pictures-53252_1200-mah-Raketa-Tetovaže-Ručka-Baterija-RCA-Priključak.jpeg

1200 mah Raketa Tetovaže Ručka Baterija RCA Priključak Wirseless Hrana Za Tetovaže Učinak Stroj Ručka Napon Zaslon Tip-C

159.58 kn 224.79 kn

Dodaj u želje
  • Broj artikla: t53252
  • Kategorije: Tetovaže i body art
  • Dostupnost: Na lageru
  • Tag: raketa tetovaža ručka baterija rca priključak, priključak dc, Kabel za tetoviranje, privremena татуировочная stroj, bežični baterija tetovaže, Izvor napajanja

Specifikacija

Tip proizvoda: napajanje za tetovaže

Boja: Srebrna/Crvena/Crna

Ulazni napon: DC 5v/1A

Izlazni napon: 6/7/8/9/11 U

Kapacitet baterije: 1200 mah

Vrijeme punjenja: 3,5 h

Vrijeme korištenja: 8 sati (ako je 8)

Težina: 57 g

Veličina: 2,8*6,3 cm/9*1,6 cm

Proizvod uključuje

1 * Baterija

1 * Kutija

Lice

Veliki kapacitet 1,1200 mah.Više ne bojte se baterije, jer to može održavati tetovažu do 8 sati.

2. Podesiv napon.Možete slobodno prebacivati između 6, 7, 8, 9 i 11 za provedbu različitih brzina vrtnje, koji bi bolje odgovarao vašim potrebama.

3. Široko kompatibilan utičnica.Posebno se koristi opruga jezgre s otvorenim završetkom, što čini proizvod kompatibilan sa većinom татуировочных olovke sa sučeljem RCA.

4. Lako dostupan prekidač.Uz pomoć ovog služi gumb možete lako upravljati olovkom brade, ruka i čak stolom i tako Dalje, Kada su vam ruke zauzete / испачканы.

5. Mali i lagan.Izrađen je od aluminijske legure, ona istovremeno je izdržljiv i lagan, gotovo od utovara svoju татуировочную olovku.

6. Jarko svjetlo.Jasno prikazuje kako naprezanje, tako i preostali kapacitet baterije.Dakle, vaša operacija nanošenje tetovaže postaje izraženije i udoban.

Upute

1. Dugim pritiskom na gumb za napajanje u trajanju od 2 sekunde za uključivanje/ isključivanje aparata.

2. Pritisnite gumb za uključivanje nakon pokretanja da biste se prebacili između 6, 7, 8, 9 i 11 V. Svaki put kada flip prijenosa, indikator se pali za još jednu prijenos.

3. Stroj uzima napon 10 (ne može biti postavljen i korišten tijekom rada) za prisilne dizanja.Preko 0,2 sekunde nakon lansiranja, on će se automatski prebaciti na i prikazat će napon koji ste koristili i zadnji put.

4. Ako se gumb ne koristi više od 2 sekunde, pokazatelji se automatski okreće za prikaz napunjenosti baterije i prelazi u način disanja.5 pokazatelja odnosno predstavljaju snaga od 20% do 100%.Možete pritisnuti gumb za povratak na podešavanju napona.

5. Tijekom punjenja ga pokazateljima će treptati kada je baterija potpuno napunjena pokazatelji stalno će izgorjeti, a u isto vrijeme radi zaštite od strane prekomjerno.

6. Baterija se isporučuje sa ograničenjem punjač ac.Njegov kapacitet baterije je 1200 mah. Kada koristite punjač s naponom od 1 A ili veća za potpuno punjenje potrebno je oko 3,5 sata.I to se može kontinuirano koristiti oko 8 sati na izlaznom naponu 8 V.

7. Ovaj proizvod je primjenjiva na stroju tetovaže motora.Ne koristite ga za spiralni tetovaža strojevi.

8. Punjenje za vrijeme korištenja ne podržava.

Lik 1 - Mini-izvor napajanja za татуировочной Olovke bez Žica
Broj komada - Jedna mjerna jedinica
Lik 2 - Izvor napajanja Okretni gumb za tetoviranje
Broj modela - G-LMH211108
Vrsta - Izvor napajanja tetovaže
Lice 3 - Baterija za Татуировочной Olovke bez Žica
Tip elementa - Baterija Olovke tetovaže
Naziv - LAŽLJIVAC
Korištenje vremena - 8H
Značajka 4 - Snaga stroja olovke tetovaže učinak Миниая
Certifikat kvalitete robe - ce
Kapacitet baterije - 1200 mah
Izlazni napon - 6/7/8/9/11 U
Podrijetlo - Kontinentalna Kina
Dudleybandy

On učita kada pokušat ću, ja ću dodati novi komentar, u ovom trenutku sve je savršeno, to mi se sviđa..

Aissa Aloodi

Sviđa mi se što je stigao prije vremena, u odličnom stanju, kao što je navedeno u opisu, potrebno je dobro isprobati, tako da je, dok je 9/10!.

Katya Zd

Da me on voli, on dolazi u kutiji s kabelom, to je mali, ništa teška, i ja ga dobiti kroz 15 dana..

Stepanova Veronika

Super već отрепетировал to, i to radi savršeno, to je vrijedno toga.

Jafer Hasan

Baterija guclu dobar dostava je došla vrlo brzo Hvala vam preporučujem.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Kupci također traže:

Nova Двухмодельная Led Tetovaža s Okruglog Ekrana za stalni sastav Napajanje za Татуировочной za kavu /Akumulatori, Pribor za Tetoviranje Slične!

Nova Двухмодельная Led Tetovaža s Okruglog Ekrana za stalni sastav Napajanje za Татуировочной za kavu /Akumulatori, Pribor za Tetoviranje

220.14 kn 314.43 kn
Nova Двухмодельная Led Tetovaža s Okruglog Ekrana za stalni sastav Napajanje za Татуировочной za kavu /Akumulatori, Pribor za Tetoviranje Informacije o proizvodu: Boja: Crna Izlazna напряжение1.5V-12V Ulazni
Profesionalni Digitalni LCD Setove hrane Za tetovaže sa Nožnom Pedalom, Pribor Za tetoviranje i Pribor Za Rotacijski i Spiralni Татуировочного Pištolj Slične!

Profesionalni Digitalni LCD Setove hrane Za tetovaže sa Nožnom Pedalom, Pribor Za tetoviranje i Pribor Za Rotacijski i Spiralni Татуировочного Pištolj

57.75 kn 91.62 kn
Opis: Specifikacija Prikaz: LCD digitalni Težina jedinice: 280 g Ulazni napon: 110-240 v ac, 50/60 Hz. Izlazni napon: 1 ~ 15 (podešavanje) ISTOSMJERNA STRUJA 15 1,5 A. Lice Stručni Prijenosni
QINK Mini Šarene Izvor Napajanja za Tetovaže S Adapterom za napajanje za Татуажа Alati za stalni sastav Led Svjetiljka za Tetoviranje Slične!

QINK Mini Šarene Izvor Napajanja za Tetovaže S Adapterom za napajanje za Татуажа Alati za stalni sastav Led Svjetiljka za Tetoviranje

190.84 kn 272.67 kn
1. Boja: crna / crvena / žuta 2. Dimenzije: promjer 2-7 / 8 , visina 1-3 / 4 3. Težina: 6,4 grama 4. Izlazni napon: 1,5 - 17 5. Kompatibilan sa svim катушечными i роторными tetovaža strojevi 6. Rese izvor napajanja s led pozadinskim
Novi Digitalni Izvor Napajanja Za Tetovaže S Dvostrukim Izlazom Za Татуировочной Strojevi, Stručni Nadzor Brzine, Led Svjetiljku, Pribor Za Tetoviranje, Zidni Utikač EU Slične!

Novi Digitalni Izvor Napajanja Za Tetovaže S Dvostrukim Izlazom Za Татуировочной Strojevi, Stručni Nadzor Brzine, Led Svjetiljku, Pribor Za Tetoviranje, Zidni Utikač EU

135.28 kn 178.03 kn
dobrodošli u moj dućan, Digitalni izvor napajanja za tetovaže s dvostrukim izlazom za tattoo automobili, kvalitetna led pozadinsko osvjetljenje s regulacijom brzine Karakteristike: Digitalni dvostruki izvor napajanja za tetovaže s LCD zaslonom.Pruža
Tetovaža Nožna Papučica Od Plemenitog Čelika Mini Tetovaža Nožna pedala Silikon Soft Kabel Kabel za Napajanje za Tetovaže Stroj za Napajanje Slične!

Tetovaža Nožna Papučica Od Plemenitog Čelika Mini Tetovaža Nožna pedala Silikon Soft Kabel Kabel za Napajanje za Tetovaže Stroj za Napajanje

85.14 kn 130.98 kn
Tetovaža Nožna Papučica Od Plemenitog Čelika Mini Tetovaža Nožna pedala Silikon Soft Kabel Kabel za Napajanje za Tetovaže Stroj za Napajanje Tehničke karakteristike: Stanje: 100% novi Materijal: nehrđajući čelik Boja:
Hp-2. Regulator Napajanja Tetovaže Orkanski Okretni Hp2 Višenamjenski Transformatora Motor Univerzalni Papučicu Trajna Šminka Slične!

Hp-2. Regulator Napajanja Tetovaže Orkanski Okretni Hp2 Višenamjenski Transformatora Motor Univerzalni Papučicu Trajna Šminka

296.34 kn 435.77 kn
HP-2 Digitalni LCD Tetovaža Napajanje Uragan Učinak Татуировочная Stroj Tattoo Oprema Stalna Šminka, Tetovaža Napajanje Tehničke karakteristike: 1. Naziv proizvoda: Izvor napajanja za tetovaže uragana 2. Materijal:
XNET G3 Bežični Baterija Za Tetovaže Napajanje RCA DC AUDIO Sučelje za Brzo Punjenje za Роторной Tetovaža Strojevi Slične!

XNET G3 Bežični Baterija Za Tetovaže Napajanje RCA DC AUDIO Sučelje za Brzo Punjenje za Роторной Tetovaža Strojevi

306.12 kn 651.26 kn
Lako nositi sa sobom - mini blok za napajanje lako nositi sa sobom, tako da možete izvršiti tetovaže na otvorenom.Ovaj mini-napajanje za tetovaže ima težinu od samo 63 grama, a balans distribucije težine uz pomoć olovke za tetoviranje ne utječe