Opis Materijal: nehrđajući čelik 430 Veličina: kao što je prikazano na slici (približan iznos) Visina oblika: 2,5 cm (0,98 inča) Upućivanje uključuje: 1 kom. формочка za keks Karakteristike: Novo i visoke kvalitete.Idealan za pripremu peciva, kolaci, kolači, torte i tako dalje Vitičastu oblik može ukrasiti vaš obrok je divno i kreativni.To može poboljšati apetit vaše bebe.Molimo vas, držite ga na suhom nakon korištenja.Ako vam je potrebno više stilova, molimo, posjetite naš dućan kupiti više kreativnih kalupe za kolačiće. Napomena: 1. Dopuštena odstupanja u 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.Molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego se kladiti. 2. Boje se mogu razlikovati ovisno o prikaz razlika, molim vas, shvatite to.Super detaljni model kuhanje бисквита (za početnike) 1. Pripremite sve sastojke (mlijeko u prahu može se miješati s brašnom), unaprijed izrežite male kockice i dajte im размягчиться na sobnoj temperaturi.Nakon omekšavanja dodajte biti prosijan šećer u prahu i ravnomjerno izmiješati, promućkati ne treba. 2. Dodajte smjesu od jaja tekućina na сливочному ulje tri puta i ravnomjerno šlag umutiti. 3. Izmiješati mikserom 4. Dodajte eterično ulje vanilije i dobro izmiješati 5. Prosijte brašno 6. Ravnomjerno izmiješati, svaki put взбивайте, dok ulje i jaja u potpunosti ne расплавятся, prije nego što dodate sljedeći put koristite gumenu ramena, ravnomjerno miješati 7. Ležala je papir za očuvanje svježine na šalteru i izvadite štapić za rezance.Objavite tijesto preko plastične folije 8. Pokrijte tijesto slojem od plastične folije i razvaljati tijesto štapić za test 9. Izvaljajte na debljinu od oko 4 mm; 10. Iskorištavanjem ovog vremena, možete odabrati odgovarajuću formu 11. Koristite obrazac za stiskanje obrazac 12. Objavite ga na противень, застеленный промасленной papir (po mogućnosti na stan противень bez udubljenja, da cookie nije bilo lako deformira) 13. Kićanka обмакните malo kakao praha, dati jetrom uzorcima 14. U ovoj fazi možete ga pripremiti kako bi staviti u prethodno zagrijanu pećnicu s gornje i donje vatrom prilikom 175 ° c i pecite u srednjem sloju s gornje i donje vatrom na 170 ° c u trajanju od 12 minuta (obratite pozornost na boje keksa u posljednjih nekoliko minuta, ne выпекайте ih), nakon malog touch up boje podesite temperaturu gornje i donje cijevi do 120°C i выпекайте 12 do 15 minuta. Nakon vađenja iz pećnice, pričekajte da se potpuno ohladi prije nego što se zapečatiti i čuvati, oko pola sata do sat 16. Ova formula također je pogodna za proizvodnju surround kolačić, a oblik - idealna 17, klasični oblik britanske kolačić 18. Ova formula također je pogodna za proizvodnju surround kolačić, a oblik se dobiva savršen
Materijal od nehrđajućeg čelika - 430 sirovina |
Možete li ga ponovno koristiti - DA |
Značajka 8 - Oblik Za Pečenje |
Materijal - Od Nehrđajućeg Čelika, Zaštita okoliša od nehrđajućeg čelika |
Značajka 4 - obrazac za pecivo |
Značajka 9 - Pribor za kuhinjske alate |
Podrijetlo - Kontinentalna Kina |
Značajka 6 - kolači alati |
Značajka 7 - Alati za ukrašavanje torte |
Broj modela - XHPMJ0006 |
Lik 1 - формочка za pecivo |
Značajka 5 - Kalup za kolačiće |
predložak stila - ljetni kolač-sladoled |
Tip alata za izradu kolačića - Kalupe za kolačiće |
Certifikacija - CE / EZ, CIQ, EEZ, LFGB, SGS |
Pakiranje - Pakiranje u vrećici OPP |
Lik 2 - obrazac za kruh |
Debljina kalupa, visina - debljina 0,3 mm, visina 2,5 cm |
Lice - Ekološki prihvatljiv, Запасенный |
Vrsta - Alati za izradu kolačića |
Lice 3 - kalup za rezanje gline |
Značajka 10 - naprava |
Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *