Brza i besplatna dostava odmah!

  • Slika /1_pics/pictures-94126_Pakiranje-od-12-Biorazgradivih-britve-za-obrve-eco.jpeg
  • Slika /2_pics/pictures-94126_Pakiranje-od-12-Biorazgradivih-britve-za-obrve-eco.jpeg
  • Slika /3_pics/pictures-94126_Pakiranje-od-12-Biorazgradivih-britve-za-obrve-eco.jpeg
  • Slika /4_pics/pictures-94126_Pakiranje-od-12-Biorazgradivih-britve-za-obrve-eco.jpeg
  • Slika /5_pics/pictures-94126_Pakiranje-od-12-Biorazgradivih-britve-za-obrve-eco.jpeg
  • Slika /6_pics/pictures-94126_Pakiranje-od-12-Biorazgradivih-britve-za-obrve-eco.jpeg

Pakiranje od 12 Biorazgradivih britve za obrve, eco-friendly Trimer za kosu za obrve, ženska britva od pšenične Slame, Set noževa za Дермапланирования

90.99 kn 133.80 kn

Dodaj u želje
  • Broj artikla: t94126
  • Kategorije: Ljepota i zdravlje
  • Dostupnost: Na lageru
  • Tag: muška 5-sloj britva, obrve аванте, ekološki čista ambalaža, suknje eko, alati za šminkanje lladies, slama макаронного proizvoda, vaza ekološki čist, trimer za kosu muti, nesigurnim hlače, sladak trimer za kosu

Ekološki, nema otpada i nedostatak plastike

Dobrodošli-brodar i veletrgovac

Kako sačuvati i spasiti budućnost, to биоразлагаемое sredstvo za osobnu higijenu je razvijen na osnovi 100% биоразлагаемого materijala iz jednog od najvažnijih prirodnih resursa u svijetu - pšenične slame. Pažljivo izrađen od najbolje pšenične slame, to je prirodan način razgrađuje u tlu u roku od 4-5 godina.

Kombinirajući prirodne komponente sa savršenom moderna ideja, te brijača za žene - savršen izbor za vaš make-up težine manje od 5 funti.

Ti brijala za obrve imaju tanki dizajn, mikro-oštrica od nehrđajućeg čelika i lagani, što omogućuje lako ukloniti neželjene dlačice.

🌿 Komplet:

U našem skupu je ženska britva normalne veličine za potpuno nove slike.Mikro-noževi pokriveni zaštitnim oblogama za sprečavanje posjekotina i smanjiti crvenilo.Dobili kompletan set i izgledaju sjajno na sve sto nakon savršenog make up obrva.

Dimenzije aparata: Dužina: 15,2 cm Širina: 1 cm 52 zuba макросохранители

🌿 Kako koristiti:

1) Operite lice toplom vodom, kako bi se omogućilo порам i stanicama kože otkriti.

2) Nježno povucite oštricom prema dolje, držeći ga pod kutom od 45 stupnjeva.

3) Uklanja neželjene dlačice iz korijena, dajući im svjež izgled

4) Nakon što ste završili s uklanjanjem dlaka, temeljito operite lice

5) Nakon što ste završili, bilo bi idealno, ako ste pažljivo čistili oštar rub, высушили ga i zatvoriti zaštitni poklopac, prije nego što ga uklonite

🌿 Stručni savjeti:

1) Dobro увлажните kožu losion nakon korištenja britve za lice kako bi izbjegli crvenilo.

2) Rastezanje kože tijekom долбления, kako bi se izbjeglo пощипывания

3) napravite kratku kanalizaciju i pritišćite prosječni tlak

4) Pomaknite ga u istom smjeru kao i kosa

5) Дезинфицируйте oštrice nakon svakog brijanja

🌿 【GO GREEN】 je Izrađen od ovlaštenog биоразлагаемого materijala od pšenične slame, blizak prirodi.Kartonskih ambalaža, ručka i poklopac aparata za obrve ne sadrže PLASTIKE.Postanite dio naše kampanje "Reci nametnuto "ne".

🌿 【PAKIRANJE OD 12】 Sadrži žensku britva normalne veličine 12 za formiranje precizne luk obrva. naša mala sredstvo za uklanjanje dlaka lagano - ponesite ga sa sobom svugdje.

🌿 【PREMIUM KVALITETA】 Oštrice brijača za obrve lica prekrivena zaštitnim щитками od 52 zubaca od nehrđajućeg čelika.Štiti kožu od klizanja, ostavljajući savršeni i blistava koža, kao i bezbolno uklanja dlačice za samo nekoliko minuta.

🌿 【UNIVERZALNI ŽENSKI KOZMETIČKI ALAT】 Osim oštrenje obrva, vrlo lako uklonite neželjene dlačice s lica, pazuha, vrat, bikini linije i lateralno.Idealno sredstvo za njegu je za салонного i za kućnu uporabu.

🌿 【ПРОСВЕТИТЕ SEBE ZA ZURKE】 Nikada nećete propustiti ZABAVU s prijateljima.Držite aparat za lica u torbici, da se u automobilu — najbrži način sjajna osobnost.Samo dobro izgledate i da se osjećate dobro.

Pitanja i odgovori

Q1: Kada pošaljete narudžbu?

A1: Obično brod u roku od 1-2 radna dana nakon potvrde plaćanja.

Q2: da li Nudite дропшиппинг?

A2: Da, mi nećemo postavljati nikakve fakture ili promotivne informacije u ambalaži za klijente dropshipping.

Q3: nudite veliko prodaju?

A3: Da, radujemo se suradnji s distributerima kupcima.Kada veliko kupnje ćete dobiti najbolje cijene i brže isporuke.

Q4: da li vam Ponuditi prilagođene usluge?

A4: Da, mi nudimo individualne usluge za dropshipping i veleprodajne kupce.

Q5: Kako mogu dobiti više popusta?

A5: Obično se u našoj trgovini kuponi postavljeni su i kodovi za popuste, a možete ih pokupiti.Ako ne znate kako da ga dobijete, molimo kontaktirajte naše osoblje za podršku kupcima.

Savjeti:

1. Novi proizvodi obično imaju dodatni popusti

2. Pratite naše trgovine, možete dobiti dodatni popust od 3%-5% (na većinu roba).

Q6: Za nove klijente možete pružiti dodatne darove?

A6: puno vam hvala za vašu pažnju na nas.

Nakon što ste odabrali proizvod, molimo, kliknite na prikupljanje robe "❤".,

Zatim snimite sliku ekrana i pošaljete ju je našim zaposlenicima službe za korisnike, i tada ćete dobiti dodatni mali dar.

Savjeti:

1. Nakon primitka upućivanje, ako ste zadovoljni našim proizvodima i su nam dali dobru ocjenu (vrijednosni riječi više 100 i 5 slikama), molimo vas, kontaktirajte naš odjel za podršku klijentima, dat ćemo vam kodove za popuste bez praga u iznosu od 2 dolara.

2. Podijelite našim proizvodima, sa svojim prijateljima ili ih podijelite na društvenim mrežama, kao što su Instagram, Facebook, a zatim kontaktirajte naš odjel za podršku klijentima.mi ćemo vam dati kodovi za popuste bez praga u iznosu od 3 dolara.

Napomena: Prvo morate da ispunite povratne informacije o proizvodu, a zatim podijeliti našim proizvodima, da se беспороговый kupon za 3 dolara.

Broj - Pakiranje od 12 komada
Izvor napajanja - Ne postoji električna
Broj modela - D115-Pakiranje od 12 komada
Naziv - ХАВАРДРАЗОР
Broj komada - KOMBO
Podrijetlo - Kontinentalna Kina
Tip elementa - Trimer za Obrve
Materijal - Pšenice slama + plemeniti čelik
Ivashkin2013

Volim komentirati samo za ono što sam пробую ne jednom, i danas drugi put sam koristila strašno pjenu, a kosa "пушатся" na licu prvi put, ja vam savjetujem da kupite, обладательницы dlake na licu?.

Sharad Sorte

Tako jednostavan. Uopće beskorisno..

Mazejoun

Ona izgleda slatko..

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Kupci također traže:

3 kom./compl. Sklopivi Trimer Za Obrve Ispod Pazuha Britva Za Kosu Ljepota Lice Britva Za Obrve Oštrice Od Nehrđajućeg Čelika Epilator Make-Up Alata Slične!

3 kom./compl. Sklopivi Trimer Za Obrve Ispod Pazuha Britva Za Kosu Ljepota Lice Britva Za Obrve Oštrice Od Nehrđajućeg Čelika Epilator Make-Up Alata

21.83 kn 33.59 kn
Karakteristike: Učinkovitost: Obrezivanje obrva Mjere opreza pri uporabi: 1. Nakon pranja toplom vodom ili распаривания lica možete koristiti za vraćanje obrva.To može smanjiti bol pri выщипывании
3 Boje Trimer Za Obrve Škare s Češalj Za Uklanjanje Dlačica Na Licu brinu Za Konje Формирующая Britva Kozmetički Pribor Za Šminkanje Slične!

3 Boje Trimer Za Obrve Škare s Češalj Za Uklanjanje Dlačica Na Licu brinu Za Konje Формирующая Britva Kozmetički Pribor Za Šminkanje

12.04 kn 30.84 kn
3 Boje Trimer Za Obrve Škare s Češalj Za Uklanjanje Dlačica Na Licu brinu Za Konje Формирующая Britva Kozmetički Pribor Za Šminkanje Specifikacija: Materijal: Nehrđajući čelik Uzorak: Škare Tip proizvoda:
Najnoviji Epilator Za Uklanjanje Dlačica Na Licu Ruž Britva Električni Trimer Za Obrve Donje Sredstvo Za Uklanjanje Dlaka USB Punjenje Mini Britva Epilator Slične!

Najnoviji Epilator Za Uklanjanje Dlačica Na Licu Ruž Britva Električni Trimer Za Obrve Donje Sredstvo Za Uklanjanje Dlaka USB Punjenje Mini Britva Epilator

30.56 kn 43.66 kn
Karakteristike: 1. [Sigurno i bezbolno]: Rezanje glava odgovara konturama vaše tijelo i nježno klizi po koži, da izrezati kosu, ne povlačenjem ih za dobivanje glatko boje lica bez pljeve, ogrebotina ili покраснений.Zaobljene
5 U 1 Svestrana Ženska Električni Pisaći Stroj Za Uklanjanje Dlaka, Формирующая Ženski Mašina Za Brijanje, Mini Brijač, Trimer, Brijač Za Obrve, Ispod Pazuha Slične!

5 U 1 Svestrana Ženska Električni Pisaći Stroj Za Uklanjanje Dlaka, Формирующая Ženski Mašina Za Brijanje, Mini Brijač, Trimer, Brijač Za Obrve, Ispod Pazuha

28.38 kn 39.93 kn
Karakteristike: 1. set 5 u 1: korekcija obrva, britva za tijelo, trimer za nos, britva-za lica u jednom.Ovaj proizvod vam nudi najbolju tehnologiju za bezbolno uklanjanje dlaka. 2. Sigurno, učinkovito i bezbolno: nježno djeluju na
1/3 kom. Trimeri Za Obrve Prijenosni Sklopivi Pogon Obrva Siguran Ženski Njegu Lica Britva Za Obrve make-up Alata Za Ljepotu Slične!

1/3 kom. Trimeri Za Obrve Prijenosni Sklopivi Pogon Obrva Siguran Ženski Njegu Lica Britva Za Obrve make-up Alata Za Ljepotu

8.45 kn 16.90 kn
1/3 kom. Trimeri Za Obrve Prijenosni Sklopivi Pogon Obrva Siguran Ženski Njegu Lica Britva Za Obrve make-up Alata Za Ljepotu Boja: roza, bijela, plava Materijal: nehrđajući čelik + ABS Veličina: kao na slici Funkcija:
10 Kom. Nož Za Trimer Za Obrve Smjenski Britva Za Beauty Make-Up Umjetnik Britva Za Obrve Od Nehrđajućeg Čelika Nož Za Šminkanje Slične!

10 Kom. Nož Za Trimer Za Obrve Smjenski Britva Za Beauty Make-Up Umjetnik Britva Za Obrve Od Nehrđajućeg Čelika Nož Za Šminkanje

15.14 kn
10/100 kom. Nož Za Trimer Za Obrve, Smjenski Britva Za Salon za Uljepšavanje, Vizažist, Britva Za Obrve, Nož Za Šminkanje Od Nehrđajućeg Čelika 10 kom 100 kom po volji; Vrlo je popularna i koristi se u salonu za uljepšavanje,